agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2020-2021 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni1314Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-11-2020, 08:32   #1
Ağaç Dostu

obabilgesi's Avatar

Giriş Tarihi: 31-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi feyzi_48 Mesajı Göster
Arkadaşlar, tohum paylaşım etkinliğinde benden henüz tohum talebinde bulunan olmadı. Ben bu durumda tohum göndermeyecek miyim ? Ayrıca komşumuz benden mısır ve bal kabağı tohumları istedi, etkinliğe ilk defa katılmaktayım. Tecrübeli ve deneyimli arkadaşlar ne yapmalıyım ?
Fevzi bey şuan için sizden 7 kişi kuşgözü biber, 4 kişi balkabağı ve 5 kişi mısır talebinde bulunmuş. Bunları hazırlayabilirsiniz, şimdiki tabloya göre toplam 16 paket hazırlayacaksınız. Ve karşılığında 24 adet tohum talebinde bulunabilirsiniz.

Düzenleyen obabilgesi : 26-11-2020 saat 08:04
obabilgesi Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 26-11-2020, 08:05   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-03-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi obabilgesi Mesajı Göster
Fevzi bey şuan için sizden 7 kişi kuşgözü biber, 4 kişi balkabağı ve 5 paket kişi mısır talebinde bulunmuş. Bunları hazırlayabilirsiniz, şimdiki tabloya göre toplam 16 paket hazırlayacaksınız. Ve karşılığında 24 adet tohum talebinde bulunabilirsiniz.
İlginize çok teşekkürler, ben talepleri göremiyorum. İnşallah haftasonu paketleri hazırlayıp merkeze göndereceğim. İlk defa katıldığım için soruyorum. Ben tohum talep edenleri sistemden görebiliyor muyum ? Nereden ve nasıl görebilirim ?

feyzi_48 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 26-11-2020, 08:08   #3
Ağaç Dostu

obabilgesi's Avatar

Giriş Tarihi: 31-10-2011
Alıntı:
İlginize çok teşekkürler, ben talepleri göremiyorum. İnşallah haftasonu paketleri hazırlayıp merkeze göndereceğim. İlk defa katıldığım için soruyorum. Ben tohum talep edenleri sistemden görebiliyor muyum ? Nereden ve nasıl görebilirim ?
Tanıttığınız tohumun altındaki beğenenler talep edenler oluyor... Zaten size etiketler gelecek, kim ne istemiş göreceksiniz...

obabilgesi Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 26-11-2020, 09:09   #4
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi obabilgesi Mesajı Göster
Tanıttığınız tohumun altındaki beğenenler talep edenler oluyor... Zaten size etiketler gelecek, kim ne istemiş göreceksiniz...
Sayın obabilgesi, bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ben beğeni ayrı talep ayrı olarak düşünmüştüm. Sizin mesajınızı okuyunca anladım. Tohumları göndermek için etiketleri beklemeli miyim yoksa beğenilen tohumlardan genel merkeze talep eden kullanıcı adını yazarak göndersem olur mu ?

Eski 26-11-2020, 11:37   #5
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Sayın obabilgesi, bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ben beğeni ayrı talep ayrı olarak düşünmüştüm. Sizin mesajınızı okuyunca anladım. Tohumları göndermek için etiketleri beklemeli miyim yoksa beğenilen tohumlardan genel merkeze talep eden kullanıcı adını yazarak göndersem olur mu ?
Etiketleri bekleyeceksiniz. Henüz talep süreci devam ediyor.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 26-11-2020, 09:02   #6
Ağaç Dostu

halcur's Avatar

Giriş Tarihi: 10-12-2018
Galeri: 1
Alıntı:
ilginize çok teşekkürler, ben talepleri göremiyorum. ınşallah haftasonu paketleri hazırlayıp merkeze göndereceğim. ılk defa katıldığım için soruyorum. Ben tohum talep edenleri sistemden görebiliyor muyum ? Nereden ve nasıl görebilirim ?

Name:  1.jpg
Views: 312
Size:  51.5 KB

halcur Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 26-11-2020, 09:10   #7
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi halcur Mesajı Göster
Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. emeğinize sağlık

Sadece okunabilir konu

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026