![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-08-2009
|
Ben eski üyeyim paylaşımcı değilim daha önceki senelerde talep etmiş almıştım geçen sene alamadım bu sene talepte bulunup alabiliyor muyum |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Paylaşımcılar, o kadar tohumu alıp niye hiç paylaşım yapmamış diye düşünüyorlar. Tohum isteme dışındaki makul ve mantıklı mesaj sayınız 10'dan fazla ise kurallara göre katılılabilirsiniz, fakat paylaşımcılar göndermeyi belki tercih eder, belki etmez, kendi insiyatifleridir. Göndermezlerse de; Böyle şeyler söyleyemezsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-08-2009
|
Zahter bildiğim kadar kekik çıbrıka ise mercimek otu diye geçer |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
|
Evet zahter kekik türüdür, ama arkadaşımızın bahsettiği yazlık zahter çıbrıska oluyor... Hani şu bulgarların meşhur tek yıllık baharatı, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltecekledir. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2017
|
Alıntı:
evet, paylaştığım zahter summer savory diye de geçen çıbrıka. bir de bu sene bir bostan patlıcanı paylaşıyorum. sanırım sn. portakalrengi'nin hoşuna gidebilir. 2 yıldır bu patlıcandan zar zor tohum alabiliyorum çünkü çok büyüdüğünde bile içinde 10 tane tohum bulamıyorum. bu sene bazı patlıcanları sulayamadım ve sn. muda'nın söylediği gibi birinden bol tohumlu bir patlıcan elde ettim. umarım anneler memnun kalır. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-02-2018
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2020
|
Herkese Ankara'dan merhaba. Siteye geçen hafta üye olmuş ve bir de mesaj atmıştım. Fakat her ne hikmetse üyeliğim silinmiş. Bugün yeniden foruma üye oldum. 2020-21 tohum paylaşım etkinliğinden ben de yararlanmak istiyorum. Sayın forum yöneticilerinin dikkatine. Not: Şimdi diğer sayfalara geriye kalan dokuz mesajı yazmaya gidiyorum. Geri döneceğim. .... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Paylaşımcı olmayanların etkinliğe katılabilmesi için 30 Eylül 2020 ve öncesinde üye olmuş olmaları gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-01-2020
|
Merhaba arkadaşlar ben Sivasta yaşıyorum, ilk kez katılıyorum aranıza soğuk iklimlerde yetişecek tohumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum.. İyi günler |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-10-2020
|
merhaba, bildiğim ve kullandığım bir site olmasına rağmen siteye yeni üye oldum. büyük şehirde yaşıyordum. kendi memleketime dönmemle birlikte uzun yıllardır işlenmeyen toprağımızı doğal tarım(başarabilirsem) yoluyla işleme düşüncesindeyim. işe kışlık birkaç sebze ile başlamak istiyorum. marul, brokoli, pırasa vs. ziraat'tan tohum almak istemiyorum. toprak tertemiz, uzun zamandır ilaç ve dahi gübre bile kullanılmamış. böyle temiz bir toprağı atalık tohumlarla şenlendirmek isterim. zaman ilerledikçe ve ben de tohum aldıkça paylaşmaktan mutluluk duyacağım. atalık kışlık sebze tohumu konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? şimdiden teşekkürler. bereketli olsun. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-10-2020
|
Merhaba farklı sebze türlerini nereden bulabilirim hangi siteyi önerilsiniz |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-10-2018
|
Merhabalar, bir ricam olacak, iki yıl önce tohum paylaşımından gelen buena mulata biberi çok sevmiştim ( o tohumların da birkaç tanesi fideye dönüşebilmişti) ama kendi biberimden aldığımız tohumları malesef fideye hiç çevirmedim. Kataloğu iki kere kontrol ettim bu yıl paylaşan olmamış, geçen seneki gibi bi şımarıklık yapayım, belki yine elinde olup da paylaşabilecek olan bir arkadaşımız vardır? Herkese keyifli bir etkinlik ve verimli bir sezon en önemlisi de sağlık diliyorum, çoook selamlar. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Düzenleyen TCM : 01-12-2020 saat 23:24 Neden: Link eklendi |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-10-2018
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-07-2012
|
merhaba bende yeni üyeyim 2-3 talebim oldu. Lojistik merkezine adres yazın diyor mesajlarda, hangi başlık altında orası? Saygılar |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ya da tıklayın ---> http://www.agaclar.net/forum/private...newpm&u=142392 |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-07-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2019
|
Alıntı:
Tabi Adresimi Nasıl Göndereceğim başlığına bakıp burada gösterilen biçimde göndermeniz önemli mesajı. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Etkinlik prensiplerinden bir tanesi eğer tohum paylaşım etkinliğine 30.09.2020 tarihine kadar üye olanlar ancak tohum paylaşımına katılabilirler. Tabi tohum paylaşımına etkin olarak katılınması halinde tohum gönderip alınabilir. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-05-2020
|
Etkinlik hayırlı olsun. Bir yıldır bu anı bekliyordum. Pandemiden dolayı olmayacağını düşünüyordum. Başlığı görünce sevindim ama 10 mesaj kuralını görünce hevesim kursağımda kaldı. Etkinlik bitimine kadar inşallah kuralın gereğini sağlayabilirim. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-10-2020
|
yenı bır bahçe oluşturuyorum arkadaşlar çok heyecanlıyım ogrenmeye açım lakın uye oldugum tarıh bugun tohum senlıgıne katılamıyormuyuz? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Sevgili arkadaşlar. Gönül ister ki herkes etkinliğe katılabilsin, herkes istediği tohumu elde edebilsin ama bazen şartlar yeterli olmayabiliyor. Burada bulunduğum yıllar boyunca mutlun oldum. Şartlar gereği bazen bulunamadım bazense yeterli şartlar oluşmayınca paylaşımlar yeterli sayıda olamadı ama amaç her daim iyi niyet ve paylaşım oldu. Üyelerimizin ve emek veren yönetim kademesinin verdiği kararı olumlu buluyorum. Hayatta kurallar mutlaka olmalıdır. Sayın Emirto etkinlik katılım takvimi açıklandı ,bu takvim kurallarını takip ederseniz katılma şansınız elbette vardır. Tabi ki bunun için sizin de çabanız lazımdır. Zamanınız var devam edin ,öğrenmek geçte olmak gerektir. Ama zamanı kendimize göre ayarlama zamanımız vardır. Hayatta hiç bir şeye geç kalmış sayılmayız. Yeter ki bir ucundan tutalım ve yola revan olalım. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
Bu sene kırmızı dağ ıspanağı tohumu (magenta atriplex hortensis) paylaşabilecek birisi var mı? Yeşili agaçlar.net sayesinde öğrendim ve her sene yetiştiriyorum. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2019
|
Bir de, Sn. Kaktüs'ün geçen yıl paylaştığı Dinozor Kavun'un akıbeti ne oldu acaba? Çok istediğim halde bana denk gelmemişti Belki bu sene paylaşan olur diye umuyordum.. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
Ben koyabilrim paylaşıma |
|