agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2020-2021 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni1314Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-10-2020, 23:58   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 04-08-2009
Ben eski üyeyim paylaşımcı değilim daha önceki senelerde talep etmiş almıştım geçen sene alamadım bu sene talepte bulunup alabiliyor muyum

lfkaya Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 15-10-2020, 00:28   #2
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lfkaya Mesajı Göster
Ben eski üyeyim paylaşımcı değilim daha önceki senelerde talep etmiş almıştım geçen sene alamadım bu sene talepte bulunup alabiliyor muyum
Bir kaç kere katılıp tohum almışsınız, şimdiye kadar hiç paylaşmamışsınız.

Paylaşımcılar, o kadar tohumu alıp niye hiç paylaşım yapmamış diye düşünüyorlar. Tohum isteme dışındaki makul ve mantıklı mesaj sayınız 10'dan fazla ise kurallara göre katılılabilirsiniz, fakat paylaşımcılar göndermeyi belki tercih eder, belki etmez, kendi insiyatifleridir. Göndermezlerse de;

Alıntı:
Evet Göndermeyen Var Bir Kaçtane
Alıntı:
Tohum paylaşıp da göndermeyen arkadaşlar gönderemeyecekse veya gönderememe sebebini açıklamıyorsa neden paylaşıyor
Böyle şeyler söyleyemezsiniz.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-10-2020, 18:12   #3
Ağaç Dostu

saleri's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2015
Sn iyigit Zahter isimli paylaştığınız bitki Çıbrıka dan farklı mı ?

saleri Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-10-2020, 18:19   #4
Ağaç Dostu

obabilgesi's Avatar

Giriş Tarihi: 31-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi saleri Mesajı Göster
Hayır çıbrıkadan bahsediyor...

iyigit beğendi.
obabilgesi Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-10-2020, 21:11   #5
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 04-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi obabilgesi Mesajı Göster
Hayır çıbrıkadan bahsediyor...
Zahter bildiğim kadar kekik çıbrıka ise mercimek otu diye geçer

lfkaya Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-10-2020, 21:21   #6
Ağaç Dostu

obabilgesi's Avatar

Giriş Tarihi: 31-10-2011
Alıntı:
Zahter bildiğim kadar kekik çıbrıka ise mercimek otu diye geçer
Evet zahter kekik türüdür, ama arkadaşımızın bahsettiği yazlık zahter çıbrıska oluyor... Hani şu bulgarların meşhur tek yıllık baharatı, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltecekledir.

iyigit beğendi.
obabilgesi Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-10-2020, 22:05   #7
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Alıntı:
Paylaşılan bitki Sayın obabilgesi'nin de dediği gibi tam olarak Summer Savory Satureja hortensis isimli bitki. Trakya'da Çıbrıka, Bulgaristan'da Çıbrıtsa, Pomaklarda Çobrisa ve agaclar.nette ise adı Sater otu olarak geçtiği için karıştırılıyor. 2013 yılında ise muhtemelen ilk ben paylaşmıştım.

bahcedenn Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 18-10-2020, 11:24   #8
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 29-06-2017
Alıntı:
merhaba,
evet, paylaştığım zahter summer savory diye de geçen çıbrıka. bir de bu sene bir bostan patlıcanı paylaşıyorum. sanırım sn. portakalrengi'nin hoşuna gidebilir. 2 yıldır bu patlıcandan zar zor tohum alabiliyorum çünkü çok büyüdüğünde bile içinde 10 tane tohum bulamıyorum. bu sene bazı patlıcanları sulayamadım ve sn. muda'nın söylediği gibi birinden bol tohumlu bir patlıcan elde ettim. umarım anneler memnun kalır.

iyigit Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-10-2020, 10:12   #9
Ağaç Dostu

Portakal Rengi's Avatar

Giriş Tarihi: 19-02-2018
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iyigit Mesajı Göster
merhaba,
evet, paylaştığım zahter summer savory diye de geçen çıbrıka. bir de bu sene bir bostan patlıcanı paylaşıyorum. sanırım sn. portakalrengi'nin hoşuna gidebilir. 2 yıldır bu patlıcandan zar zor tohum alabiliyorum çünkü çok büyüdüğünde bile içinde 10 tane tohum bulamıyorum. bu sene bazı patlıcanları sulayamadım ve sn. muda'nın söylediği gibi birinden bol tohumlu bir patlıcan elde ettim. umarım anneler memnun kalır.
Sn sezerakk arıyor patlıcanı. Umarım bu sayfayı görür.

Sezerakk ve iyigit beğendi.
Portakal Rengi Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 18-10-2020, 19:44   #10
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 18-10-2020
Herkese Ankara'dan merhaba.
Siteye geçen hafta üye olmuş ve bir de mesaj atmıştım. Fakat her ne hikmetse üyeliğim silinmiş. Bugün yeniden foruma üye oldum. 2020-21 tohum paylaşım etkinliğinden ben de yararlanmak istiyorum. Sayın forum yöneticilerinin dikkatine. Not: Şimdi diğer sayfalara geriye kalan dokuz mesajı yazmaya gidiyorum. Geri döneceğim. ....

mayiyimeil Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 18-10-2020, 19:54   #11
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mayiyimeil Mesajı Göster
Herkese Ankara'dan merhaba.
Siteye geçen hafta üye olmuş ve bir de mesaj atmıştım. Fakat her ne hikmetse üyeliğim silinmiş. Bugün yeniden foruma üye oldum. 2020-21 tohum paylaşım etkinliğinden ben de yararlanmak istiyorum. Sayın forum yöneticilerinin dikkatine. Not: Şimdi diğer sayfalara geriye kalan dokuz mesajı yazmaya gidiyorum. Geri döneceğim. ....
Üyelik silinmesi gibi bir durum olmaz.

Paylaşımcı olmayanların etkinliğe katılabilmesi için 30 Eylül 2020 ve öncesinde üye olmuş olmaları gerekiyor.

malina beğendi.
MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-10-2020, 10:29   #12
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 12-01-2020
Merhaba arkadaşlar ben Sivasta yaşıyorum, ilk kez katılıyorum aranıza soğuk iklimlerde yetişecek tohumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum.. İyi günler

YİGİDO Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-10-2020, 11:34   #13
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 19-10-2020
merhaba,
bildiğim ve kullandığım bir site olmasına rağmen siteye yeni üye oldum. büyük şehirde yaşıyordum. kendi memleketime dönmemle birlikte uzun yıllardır işlenmeyen toprağımızı doğal tarım(başarabilirsem) yoluyla işleme düşüncesindeyim. işe kışlık birkaç sebze ile başlamak istiyorum. marul, brokoli, pırasa vs. ziraat'tan tohum almak istemiyorum. toprak tertemiz, uzun zamandır ilaç ve dahi gübre bile kullanılmamış. böyle temiz bir toprağı atalık tohumlarla şenlendirmek isterim. zaman ilerledikçe ve ben de tohum aldıkça paylaşmaktan mutluluk duyacağım. atalık kışlık sebze tohumu konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? şimdiden teşekkürler. bereketli olsun.

aysenco Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-12-2020, 13:46   #14
Ağaçsever

Serdars1's Avatar

Giriş Tarihi: 07-10-2020
Wink Farklı sebze türleri

Merhaba farklı sebze türlerini nereden bulabilirim hangi siteyi önerilsiniz

Serdars1 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-12-2020, 22:31   #15
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-10-2018
Merhabalar, bir ricam olacak, iki yıl önce tohum paylaşımından gelen buena mulata biberi çok sevmiştim ( o tohumların da birkaç tanesi fideye dönüşebilmişti) ama kendi biberimden aldığımız tohumları malesef fideye hiç çevirmedim. Kataloğu iki kere kontrol ettim bu yıl paylaşan olmamış, geçen seneki gibi bi şımarıklık yapayım, belki yine elinde olup da paylaşabilecek olan bir arkadaşımız vardır? Herkese keyifli bir etkinlik ve verimli bir sezon en önemlisi de sağlık diliyorum, çoook selamlar.

Meraklıdr Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-12-2020, 22:53   #16
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Meraklıdr Mesajı Göster
Merhabalar, bir ricam olacak, iki yıl önce tohum paylaşımından gelen buena mulata biberi çok sevmiştim ( o tohumların da birkaç tanesi fideye dönüşebilmişti) ama kendi biberimden aldığımız tohumları malesef fideye hiç çevirmedim. Kataloğu iki kere kontrol ettim bu yıl paylaşan olmamış, geçen seneki gibi bi şımarıklık yapayım, belki yine elinde olup da paylaşabilecek olan bir arkadaşımız vardır? Herkese keyifli bir etkinlik ve verimli bir sezon en önemlisi de sağlık diliyorum, çoook selamlar.
Hemen.

Düzenleyen TCM : 01-12-2020 saat 23:24 Neden: Link eklendi
TCM Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 02-12-2020, 09:14   #17
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-10-2018
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Sevgili TCM geçen sene de imdadıma siz yetişmiştiniz (painted mountain mısır ile), ben de yüzünüzü kara çıkarmadım, aldığım tohumu çoğaltıp bu yıl paylaşıma sundum. Teşekkür ediyorum , bu yıl da umarım yetiştirip paylaşma şansım olur. Dikkatimi çeken birşey var sanırım bazı tohumlar bir ara moda olup sonra unutuluyor çok beğenilmeyen tohumlar mı acaba diyeceğim ama buena mulata özelinde pek mantıklı gelmiyor çünkü rengi tadı (acısı) çok güzel bir biber, sadece biraz nazlı sanki . Selamlar tekrar teşekkürler.

Meraklıdr Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-10-2020, 17:44   #18
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-07-2012
merhaba bende yeni üyeyim 2-3 talebim oldu. Lojistik merkezine adres yazın diyor mesajlarda, hangi başlık altında orası? Saygılar

ozlem39 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-10-2020, 20:07   #19
Ağaç Dostu

halcur's Avatar

Giriş Tarihi: 10-12-2018
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ozlem39 Mesajı Göster
merhaba bende yeni üyeyim 2-3 talebim oldu. Lojistik merkezine adres yazın diyor mesajlarda, hangi başlık altında orası? Saygılar
Parola ve kullanıcı adıyla giriş yaptıktan sonra, sağ üstte isminizin altında Özel Mesajlarınız yazıyor. Ona tıklayınca açılan sayfanın sol alt kısmında Yeni Mesaj Gönder yazısına tıklayın. Açılan mesaj gönderim panelinde Alıcı Kullanıcı(lar) yazan yerin yanındaki kutuya LojistikMerkezi yazıp mesajınızı doldurup gönderin.

Ya da tıklayın --->

http://www.agaclar.net/forum/private...newpm&u=142392

halcur Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 20-10-2020, 10:59   #20
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi halcur Mesajı Göster
Parola ve kullanıcı adıyla giriş yaptıktan sonra, sağ üstte isminizin altında Özel Mesajlarınız yazıyor. Ona tıklayınca açılan sayfanın sol alt kısmında Yeni Mesaj Gönder yazısına tıklayın. Açılan mesaj gönderim panelinde Alıcı Kullanıcı(lar) yazan yerin yanındaki kutuya LojistikMerkezi yazıp mesajınızı doldurup gönderin.

Ya da tıklayın --->

http://www.agaclar.net/forum/private...newpm&u=142392
çok sağolun, peki birden fazla kişiden talebim varsa tek tek mi gönderiliyor yoksa toplu haldemi? malum ödeyeceğimiz bir kargo bedeli var, birden fazla kargo alıcıyı yorar ona göre talep edelim. Saygılar,

ozlem39 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 20-10-2020, 11:04   #21
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 17-05-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ozlem39 Mesajı Göster
çok sağolun, peki birden fazla kişiden talebim varsa tek tek mi gönderiliyor yoksa toplu haldemi? malum ödeyeceğimiz bir kargo bedeli var, birden fazla kargo alıcıyı yorar ona göre talep edelim. Saygılar,
Etkinlik talep ettiğiniz tüm tohumların tek kargoda gelmesine yönelik bir organizasyon. Lojistik merkezine sadece adresinizi göndereceksiniz.

Tabi
Adresimi Nasıl Göndereceğim başlığına bakıp burada gösterilen biçimde göndermeniz önemli mesajı.

gaseker Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-10-2020, 22:08   #22
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Etkinlik prensiplerinden bir tanesi eğer tohum paylaşım etkinliğine 30.09.2020 tarihine kadar üye olanlar ancak tohum paylaşımına katılabilirler. Tabi tohum paylaşımına etkin olarak katılınması halinde tohum gönderip alınabilir.

Muda Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 20-10-2020, 14:57   #23
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 09-05-2020
Etkinlik hayırlı olsun. Bir yıldır bu anı bekliyordum. Pandemiden dolayı olmayacağını düşünüyordum. Başlığı görünce sevindim ama 10 mesaj kuralını görünce hevesim kursağımda kaldı. Etkinlik bitimine kadar inşallah kuralın gereğini sağlayabilirim.

gökhan b. Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 21-10-2020, 16:58   #24
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 21-10-2020
yenı bır bahçe oluşturuyorum arkadaşlar çok heyecanlıyım ogrenmeye açım lakın uye oldugum tarıh bugun tohum senlıgıne katılamıyormuyuz?

emirto Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 22-10-2020, 07:37   #25
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Giriş Tarihi: 20-09-2013
Sevgili arkadaşlar. Gönül ister ki herkes etkinliğe katılabilsin, herkes istediği tohumu elde edebilsin ama bazen şartlar yeterli olmayabiliyor. Burada bulunduğum yıllar boyunca mutlun oldum. Şartlar gereği bazen bulunamadım bazense yeterli şartlar oluşmayınca paylaşımlar yeterli sayıda olamadı ama amaç her daim iyi niyet ve paylaşım oldu. Üyelerimizin ve emek veren yönetim kademesinin verdiği kararı olumlu buluyorum. Hayatta kurallar mutlaka olmalıdır.

Sayın Emirto etkinlik katılım takvimi açıklandı ,bu takvim kurallarını takip ederseniz katılma şansınız elbette vardır. Tabi ki bunun için sizin de çabanız lazımdır. Zamanınız var devam edin ,öğrenmek geçte olmak gerektir. Ama zamanı kendimize göre ayarlama zamanımız vardır. Hayatta hiç bir şeye geç kalmış sayılmayız. Yeter ki bir ucundan tutalım ve yola revan olalım.

elifaydin beğendi.
celalim01 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 25-10-2020, 20:19   #26
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-05-2009
Bu sene kırmızı dağ ıspanağı tohumu (magenta atriplex hortensis) paylaşabilecek birisi var mı? Yeşili agaçlar.net sayesinde öğrendim ve her sene yetiştiriyorum.

nazlı06 beğendi.
istcallst Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 25-10-2020, 21:29   #27
Ağaç Dostu

halcur's Avatar

Giriş Tarihi: 10-12-2018
Galeri: 1
Ben de Karakafes otu tohumu ya da kökü paylaşacak olanları bekliyorum.

obabilgesi beğendi.

Düzenleyen halcur : 07-11-2020 saat 15:38
halcur Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 26-10-2020, 23:15   #28
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Bir de, Sn. Kaktüs'ün geçen yıl paylaştığı Dinozor Kavun'un akıbeti ne oldu acaba? Çok istediğim halde bana denk gelmemişti Belki bu sene paylaşan olur diye umuyordum..

nazlı06 beğendi.
Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 27-10-2020, 10:31   #29
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Şeftali çiçeği Mesajı Göster
Bir de, Sn. Kaktüs'ün geçen yıl paylaştığı Dinozor Kavun'un akıbeti ne oldu acaba? Çok istediğim halde bana denk gelmemişti Belki bu sene paylaşan olur diye umuyordum..
Ben koyabilrim paylaşıma

istcallst Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 27-10-2020, 20:23   #30
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi istcallst Mesajı Göster
Ben koyabilrim paylaşıma

Sn İstcallist, çok teşekkür ederim

nazlı06 ve istcallst beğendi.
Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026