![]() |
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2017
|
Heybetli (Turkey) domates (birnefestoprak)
Elimde 8 kişiye yetecek kadar tohum var. Bitki türü: Sebze Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum Türü: Domates Tohum çeşit adı: Heybetli (Turkey) domates (birnefestoprak) Tohum kaç yıldır sizdedir: 3 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Urla, İzmir Tohumun geldiği yer: birnefestoprak Etkinlikte tohumu ilk dağıtan: birnefestoprak Dağıtılacak tohumun saflığı: Bahçede diğer domates çeşitleriyle birlikte yetiştirdim ancak tohum saflığı için bir önlem alamadım. Kullanılan gübreler: Koyun ve keçi gübresi kullandım. Kullanılan ilaçlar: Yok Hasat yıl ve ayı: 2020 Temmuz Bitki tipi ve gelişim durumu: Sn. birnefestoprak'tan alıntılıyorum "Yüksek verimli, orta erkenci, patates yapraklı, sırık, dallanan ve boylanan bir çeşit." Meyvelerinin ayırt edici özellikleri: Sn. birnefestoprak'tan alıntılıyorum "Pembe renkli, ince kabuklu, kimisi 500 gr civarında, kimisi daha ağır, düşük asiditeye ve yüksek Brix değerine sahip olan, depolamaya uygun olmayan meyveler". Sn. birnefestoprak'tan meyvenin fotoğrafı: http://www.agaclar.net/forum/attachm...lianatohum.jpg Düzenleyen Kenger : 26-11-2020 saat 17:14 Neden: Tohum miktarı bilgisi eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
|
|