![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
10.Kırmızı Tohumlu Ireniwaki karpuzu
Kırmızı Tohumlu Ireniwaki karpuzu Paket Sayısı: 23 Bitki türü: Meyve Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum Türü: Karpuz, Citrullus lanatus Tohum çeşit adı: Kırmızı Tohumlu Ireniwaki (Ireniwaki Red-seeded) Tohum kaç yıldır sizdedir: 1 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Çukurova/Adana Tohumun kökeni: Amerikan yerlileri, Ireniwaki Ulusu Tohumun geldiği yer: Massachusets'li yetiştirici James Troudt Etkinlikte tohumu ilk dağıtan: Sn. birnefestoprak Dağıtılacak tohumun saflığı: Önlem alınmadı. Kullanılan gübreler: - Kullanılan ilaçlar: - Hasat yıl ve ayı: Temmuz 2020 Tohum bana Sayın Kenger'den geldi. Aşağıdaki bilgiler Sn. birnefestoprak'tan alınmıştır:Benim ektiklerim yeterince büyümedi. Küçük kaldı. Ayrıca alt kısmı karardı ve hastalandı. Çözüm geliştiremedim. Karpuz ile ilgili şunu belirtmek isterim: Tarladaki diğer karpuzlarla ham halini karşılaştırdım. Bizim karpuzların ham hali hıyar olarak bile işe yaramaz(bence) ama Ireniwaki tatlıydı, yenirdi yani. ![]() Düzenleyen halcur : 26-10-2020 saat 10:29 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|