agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği (https://www.agaclar.net/forum/2019-2020-tohum-paylasim-etkinligi/)
-   -   2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Yazışmalar (https://www.agaclar.net/forum/2019-2020-tohum-paylasim-etkinligi/43487.htm)

malina 09-02-2020 11:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1581481)
Zaten şehiri yazmama durumu çok oluyor. Bu yıl da epeyce vardı. Kalanlarla siz ilgilenirsiniz artık :)

meehmetkaplan
seraybilyan

Şehir bilgisini hiç yazmamışlar... Mahalleler bir çok şehirde birden olabiliyor...

muhammed yusuf
Şehir ile adrese başlamış, doğal olarak adres sonuna bakınca yok gibi görünüyor :)

kaktüs
İlçe bilgisinde bırakmış, nasıl olsa şehir tahmin edilir demiş :)

Fazladan bir not:
Meyvelitepe gönderdiğiniz adresleri kopyalıyor, bana da pdf formatında geliyor. Kimsenin kelime başlarını büyük harf yapacak durumu yok :)
Adreslerin başında bizim logo var ya, sanki adresleri de ben yazmışım da özensiz davranmışım gibi hissediyorum.
Adreslerde 10 kelime kadar yazılıyor, bunların da ilk harflerinin büyük harfle yazılması hiç zor değil.
Sağolsun bazı arkadaşlarınınki iyi ama yarıdan çoğu...
İçimde kalıyordu, yazıp rahatladım :)

Samalsavas 09-02-2020 20:32

Listede ismimi goremedim, gecen yil da etkinlige katilmamistim, acaba istedigim butun tohumlar bana yetmedi de mi ben listeden cikarildim?

AkisSoftware 09-02-2020 21:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Samalsavas (Mesaj 1581642)
Listede ismimi goremedim, gecen yil da etkinlige katilmamistim, acaba istedigim butun tohumlar bana yetmedi de mi ben listeden cikarildim?

Bu mesaji yazarak ilk mesajinizi yazmissiniz ne guzel. Ama kurallarda kendinizi tanitin EN AZINDAN diye belirtmisler. Aktif olmayan kisilere tohum gonderilmiyor...

mathahmetician 10-02-2020 15:40

Herkesin emeğine sağlık. Çok titiz ve düzenli bir çalışma yürütmeye çalışıyorsunuz. Sıkıntılar yine bizlerin eksik bilgilerinden kaynaklanıyor.

Yaşanabilecek bir doğa için en ufak bir katkımız olabilirse ne mutlu bize. İnşallah yetişen tohumlarımızla forumumuzu da renklendiririz ilerleyen haftalarda :)

ozencan43 12-02-2020 17:54

Benim soru arada kaynadı gitti, tekrar sorayım:

Masraf Desteği Etkinliği olacak mı????

AkisSoftware 13-02-2020 11:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozencan43 (Mesaj 1581844)
Benim soru arada kaynadı gitti, tekrar sorayım:

Masraf Desteği Etkinliği olacak mı????

Daha önce bende benzer bir şey sormuştum. Sanırım düzenlenmiyor öyle bir etkinlik.

orhanerlp 13-02-2020 14:51

merhabalar;
bu forumu yeni fark ettim bende biraz tohum edindim geçen hafta bir abimizden inşallah seneye bende bu etkinliğe katılmak isterim

malina 13-02-2020 20:02

2018'de toplanan para neredeyse bitiyor... (Bu yılın harcamalarını daha sonra yazacağım ama perşembenin gelişi çarşambadan belli :)

Katılmak isteyenler:

http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/43795.htm

pares 13-02-2020 20:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 1581885)
2018'de toplanan para neredeyse bitiyor... (Bu yılın harcamalarını daha sonra yazacağım ama perşembenin gelişi çarşambadan belli :)

Katılmak isteyenler:

http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/43795.htm

Yarın ilk işim eft yapmak olacak ☺

Meraklıdr 17-02-2020 20:20

Bugün çok güzel bir gün oldu benim için, sizlerle de paylaşmak istedim. Çok güzel insanlarla tanıştım, bu işin büyük emek istediğini tahmin ediyordum ama beklediğimin çok ötesinde bir titizlik ve emeğe tanık oldum, sanki bir fabrikada makine başında dur durak olmadan çalışan işçiler misali, hiçbir karşılık beklemeksizin günlerdir çalışan insanlar.

Ben sadece birkaç saatlik kısmına eşlik ettim ve idmansız olduğumdan mıdır nedir, ayıptır söylemesi çok yoruldum ve bu emeğin karşısında saygıyla eğilmek istedim. Yalnız ben kendi adıma çok karşılıksız çalıştım diyemeyeceğim, gitmişken kaptım tohumları da�� . Bundan başkaca Lojistik merkezin gerçekten lojistik merkez adını hak edecek güzellikte becerilerini tatma fırsatım oldu mesela, evime giderken oğluşumun payı bile düşünüldü. Sevgili Malina, Güler, Bahcedenn tekrar çok teşekkür teşekkür ediyorum emeklerinize buradan da. Görüşmek üzere ��

Meraklıdr 17-02-2020 20:49

Zafer inandıklı beyin ismini yazmamışım teşekkür listeme ve ****** bugün orada olmasa da emeği geçen bütün forum üyelerine de teşekkürlerimi sunarım.

TCM 19-02-2020 07:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Meraklıdr (Mesaj 1582111)
..Çok güzel insanlarla tanıştım...

@Meraklıdr, bi tekrar gidip baksanız, bu güzel insanlardan ses çıkmaz oldu, eskiden ne yaptıklarını gün gün anlatırlardı. Yoksa yeni bir tosuncuk vakasıyla karşı karşıya mı kaldık, topladıkları bir buçuk milyon euroyla 'o güzel insanlar, güzel atlara binip gitmesin'...Ya da adres belli, tohumlar belli, Hollanda (AIVD)- İsrail (Mossad) falan işin içine girip bizim tohumları çalmasınlar...

bakidilek 19-02-2020 08:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1582153)
@Meraklıdr, bi tekrar gidip baksanız, bu güzel insanlardan ses çıkmaz oldu, eskiden ne yaptıklarını gün gün anlatırlardı. Yoksa yeni bir tosuncuk vakasıyla karşı karşıya mı kaldık, topladıkları bir buçuk milyon euroyla 'o güzel insanlar, güzel atlara binip gitmesin'...Ya da adres belli, tohumlar belli, Hollanda (AIVD)- İsrail (Mossad) falan işin içine girip bizim tohumları çalmasınlar...

[emoji23][emoji23]

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halcur 19-02-2020 08:58

Gerçekten de hiç ses seda yok. Hayırdır inşaAllah. Meraktayız, bilgilendirseniz mutlu oluruz.

gaseker 19-02-2020 09:33

İşlerin yoğunluğundan nefes alıp yazmaya zamanları olmama ihtimalleri olamaz tabi... Kesin CIA veya Mossad:-)

Meraklıdr 19-02-2020 10:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1582153)

Valla pazartesi akşamı itibari ile durum çok yoğundu, hataya ihtimal vermemek için aynı tohumlar kaç elden kaç defa geçiyor şaşarsınız. Corona virus için aşı bulmaya çalışan bilim insanları çalışırken bu kadar konsantremidir bilemiyorum. Sanırım ancak sonunda bitttiiii diye bir mesaj göreceğiz. Keşke mesaim olmasa dediğiniz gibi yapar bi yoklardım bugün de. Bi de tırsıyorum birazcık, benim tasnif ettiğim beş kolide bi hata varsa, ucunda falaka bile olabilir, çok dürtmesem mi diyorum 😁

meeteine 19-02-2020 10:33

Buralarda ekim zamanı geldi geçiyor bile. Havalar güzelleştikçe sabırsızlığım artıyor. Ne durumlar acaba?

elifaydin 19-02-2020 11:35

Dün akşam haberleştiğimde sanırım perşembe bitmiş olur demişti sayın Malina. O emeklerin, ellerin, gözlerin hakkını nasıl ödeyeceğiz hiç bilmiyorum.

bahcedenn 19-02-2020 11:36

''Ben aldım tohumlarımı.'' diyeyim de çatlatayım sizi. :D:D

bahcedenn 19-02-2020 11:39

Tasnif ve kontrol işleri bitti aslında. Bugün zarflar kapatılıp kargoya yarın verilecek. Cuma günü gözünüz yollarda olsun. :p:p

TCM 19-02-2020 12:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn (Mesaj 1582167)
Tasnif ve kontrol işleri bitti aslında. Bugün zarflar kapatılıp kargoya yarın verilecek. Cuma günü gözünüz yollarda olsun. :p:p

Haaah tamam, 'şıracının şahidi bozacı'... Daha düne kadar '@Muda nın kargosunu bekliyoruz' demişlerdi, nasıl bu kadar çabuk bitirebildiler...

Arkadaşlar ben korktum bu 'güzel insanlar'dan, bu yıl var bi şeyler. Töbeler olsun, yıllardır uğraşıyorum, tam da birinci olmuşken, aklıma gelen geldi ve gelmeye de devam ediyor...Kesin tohumcukların başına bi'şey geldi...

Böyle olmaycak, şey i arıycam ben, önümüzdeki ay vizyona çıkacakmış ama, bi rica edeyim en iyisi, az daha erken gelsin..Sıfır sıfır kaçtı bizim ajan...

elifaydin 19-02-2020 12:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn (Mesaj 1582167)

Sayın bahcedenn bu senelik geçmiş olsun diyelim o zaman.

MeyveliTepe 19-02-2020 13:06

Alıntı:

4.3 Etkinlik Takvimi
Paylaşımcıların başlık açarak tohum tanıtımına başlaması ... 3 Ekim 2019
Taleplerin başlaması ... 3 Ekim 2019
Talep edenlerin kargo adreslerini LojistikMerkezi'ne özel mesaj ile göndermesi ... Hemen
Taleplerin veri tabanında toplanıp işlenerek paylaşımcıları bilgilendirme başlangıcı ... Ekim sonu (her ay sonu tekrarlanacak)
Taleplerin tamamlanması ... Ocak 2020 ortası (dikkat ! bazı paylaşımcılar lojistik nedenlerle paylaştığı tohumlar için daha erken bir tarih belirleyebilirler)
Paylaşımcılar için tohum poşetleme etiketlerinin hazırlanması ve yayınlanması ... Ocak 2020 son hafta
Paylaşımcıların taleplere göre tohumları hazırlayarak lojistik merkezine göndermesi ... Şubat 2020 ilk hafta
Lojistik merkezinde gelen tohumların tasnif, ayrım ve talep edenlere göre zarflanması ... Şubat 2020 ikinci hafta
Talep edenlere ait zarfların kargoya verilmesi ... Şubat 2020 son hafta
Takvimin önündeyiz.

Güler 19-02-2020 13:28

Eveeet, zarflar da kapandı iş BİTTİ ama lâf aramızda biz de bittik. Bilgisayarımı malina'da bıraktığım için ne yazışmaları okuyabildim ne de sizleri haberdar edebildim. Şunu bilin ki mesai saati 3 gün 08.30 - 22.30 devam etti ve ben Oğuz'u evde bırakıp malina'da kaldım. Sonraki 2 gün mesai başlama saatini 11.00 çektik ama hakikaten hızlı bir tempoda çalıştık.

Elimizden geldiğince hata yapmamaya çalıştık ama olası hatalarımız için de şimdiden özür dileriz.
Daha detaylı bir yazışma ve fotoğrafları eve gidince yüklemeye gayret edeceğim. Yani tohumlarınız emin ellerdeydi.
Zafer'in bu gün acil işi olduğundan kolileri yarın kargoya verecek, haberiniz olsun.

g.c. 19-02-2020 13:55

'Güzel insanların' fotoğraflarını görmek isteriz. Elleriniz dert görmesin.

Geçen yıl ilk üç paylaşımcıya hediyeleri ulaşmıştı. Bu yılın birincilik ödülü otomobil olacakmış. Bana da bir abimiz dedi :) Şimdiden kendisine kazasız belesız sürüşler diliyorum..

AkisSoftware 19-02-2020 14:08

Değerli üstad tohumlara bir şey olacağını zannetmiyorum ama senin birincilik yan yattı sanırım. Sıralamaya hediye falan filan vardı ne oldu onlar :)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1582170)
Haaah tamam, 'şıracının şahidi bozacı'... Daha düne kadar '@Muda nın kargosunu bekliyoruz' demişlerdi, nasıl bu kadar çabuk bitirebildiler...

Arkadaşlar ben korktum bu 'güzel insanlar'dan, bu yıl var bi şeyler. Töbeler olsun, yıllardır uğraşıyorum, tam da birinci olmuşken, aklıma gelen geldi ve gelmeye de devam ediyor...Kesin tohumcukların başına bi'şey geldi...

Böyle olmaycak, şey i arıycam ben, önümüzdeki ay vizyona çıkacakmış ama, bi rica edeyim en iyisi, az daha erken gelsin..Sıfır sıfır kaçtı bizim ajan...

Şeftali çiçeği 19-02-2020 14:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1582175)
Zafer'in bu gün acil işi olduğundan kolileri yarın kargoya verecek, haberiniz olsun.

Kargolar Yurtiçi Kargo ile geliyor yanılmıyorsam, değil mi?

Arkadaşımıza şirketin ismini vermemiz gerekiyor da, bizim kargolar Yalova'da onun adresine gidiyor.

Selma_321 19-02-2020 15:13

Ellerinize emeklerinize sağlık, çok teşekkür ederim...

bahcedenn 19-02-2020 16:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi elifaydin (Mesaj 1582171)
Sayın bahcedenn bu senelik geçmiş olsun diyelim o zaman.

Hepimize geçmiş olsun. Sizin de ellerinize sağlık. :p:p

istcallst 19-02-2020 17:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1582175)
Eveeet, zarflar da kapandı iş BİTTİ ama lâf aramızda biz de bittik. Bilgisayarımı malina'da bıraktığım için ne yazışmaları okuyabildim ne de sizleri haberdar edebildim. Şunu bilin ki mesai saati 3 gün 08.30 - 22.30 devam etti ve ben Oğuz'u evde bırakıp malina'da kaldım. Sonraki 2 gün mesai başlama saatini 11.00 çektik ama hakikaten hızlı bir tempoda çalıştık.

Elimizden geldiğince hata yapmamaya çalıştık ama olası hatalarımız için de şlimdiden özür dileriz.
Daha detaylı bir yazışma ve fotoğrafları eve gidince yüklemeye gayret edeceğim. Yani tohumlarınız emin ellerdeydi.

Harika çok çalışkan bir ekibiniz var, umarım herkes tohumlar ne kadar kıymetli anlar ve en iyi şekilde yetiştirir. Bütün emekler için çok teşekkür ediyorum.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025