![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın serberus38, Öncelikle forumumuza hoş geldiniz. İlk olarak verdiğim linkten kendinizi tanıtmanız gerekiyor. http://www.agaclar.net/forum/uyeler-...niyor/2595.htm Tohum paylaşım etkinliği yılda bir defa yapılan, her yıl tekrarlanan bir etkinlik. Gelecek yıl tohum talebinde bulunabilirisiniz. Bu da tohum isteyen ve paylaşanların uyması gereken genel prensipler. http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/43496.htm Ayrıca forum kuralları bölümünde de görüleceği üzere dil bilgisi, imla ve noktalama kurallarına önem verip doğru ve güzel Türkçe kullanımı konusunda hassas olmamız beklenir. Bakın--> http://www.agaclar.net/forum/agaclar...yurular/11.htm Kolay gelsin. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-02-2020
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu konuda karar vermek tohum sahiplerine düşer. Talepte bulunursunuz sonrası onların takdiri ama şuna dikkatinizi çekmek isterim, bu forumu/ortamı paylaşan tüm üyeler gönüllülerden oluşuyor. Senede bir kere yapılan tohum paylaşımına, neredeyse, yıl boyu hazırlanıyorlar. Zamanı geldiğinde de yakınlarına ve kendilerine ayırdıkları tohumların dışında ellerindeki tohumların çoğunu/hepsini paylaşıyorlar. Dolayısıyla elde tohum kalmamış olabilir. Yine de şansınızı denemek isterseniz kolaylıklar dilerim. Düzenleyen halcur : 23-02-2020 saat 20:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben daha önce Sayın Mahon67'den aldım. Doğru ve kaliteli tohum gönderdiğine tanık oldum. Bilginize. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2011
|
Kargomuzu takip edebilmek için kargo takip no varsa alma imkanimiz var mi acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
/
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
Sn LojistikMerkezi. Bu gün tesadüfen İlçeye indiğimde Yurtiçi Kargo telefonla aradı. Pek heyecanlandım. Fakat hatlarda bir kesinti olduğundan konuşamadık. Sonrasında aradığımda kargomun şubeden teslim alınacak şekilde gönderildiğini, Bolu merkez Çamkent şubesinin bana en yakın (yaklaşık 100 km) şubeleri olduğunu ve uğrayıp alabileceğimi söylediler. Ben ara ara Göynük'e gelen araçlarından kargomu teslim almak istediğimi söyledim, fakat alıcı talebiyle teslimat türünün değiştirilemeyeceğini, göndericinin teslimat şeklini değiştirmesi gerektiği söylendi. Teslimatın Göynük merkeze gelen araçtan yapılmasını sağlamamız mümkün mü? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
agaclar.net
|
Meyvelitepe'ye ilettiğiniz adres bana geliyor. Onun çıkışını alıyoruz. Sizin ilettiğiniz adres nasıldı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-10-2019
|
Çok heyecanlıyım çünkü kargomun geldiğine dair mesaj aldım bugün. Ne yazık ki okulda olduğum için eve ibraz bırakmışlar. Yurtiçi şubesi evime çok yakın olduğu için hemen okul dönüşü kapanışa yetişebilmeyi umuyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-02-2013
|
Bu sene tohum paylaşım sonrası sayfaları açılacak mı yine acaba? Forumda tespit edebildiğim kadarıyla 2014-2015 tohum paylaşım sonrası etkinlikler için birtakım kurallar öngörülmüş. Bu kurallar halen geçerli midir acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Bugün tesadüf eseri yurt içi kargo şubesi yanından geçerken kargonun durumunu öğrenmek için sorunca telefon numarasının faturada yazmadığından kargocu'nun dağıtıma çıktığında teslim etmeden şubeye iade ettiği bilgisini aldım. Kargo şubede bu nedenle beklemiş iki gün... ![]() Neyse tohumlarıma kavuştum çok şükür kargo iade edilmeden (kargo 3 gün şubede tuttuktan sonra göndericiye geri gönderiyorlarmış) ancak Sayın Üçcin'den talep etmiş olduğum ve geçerli talep listesinde idxx *6242* ve *6632* Çerimoya ve White Sapote zarfdan çıkmadı. Acaba iç duvarına mı yapıştı diye iyice baktım ama ne yazık ki yoktu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2015
|
Alıntı:
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
agaclar.net
|
Dalga mı geçiyorsunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Estağfirullah, ne haddime?! Sadece yaşamış olduğum bir durumu paylaştım, sonunu da sorgular gibi olmamak için latife edeyim istemiştim. Yanlış anlaşıldı ise sözlerim özür dilerim. Bir başka arkadaşın yazdıklarından da anladığım kadarı ile Sn. Üçcin bu tohumları göndermemiş galiba. Durumun gizemi de çözülmüş oldu sanırım böylece. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Buzluktan çıkardığınız fasülyeleri havalandırmadan önce oda sıcaklığına geldiklerinden emin olun. Sonra havalandırıp kurutun. Düzenleyen Atilgan : 10-03-2020 saat 07:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-03-2020
|
Bende tohum talebinde bulunmak istiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2019
|
Maalesef tohum paylaşım etkinliği ocak ayında bitti. Bu seneki etkinlik Eylül ayı gibi başlar sanıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-06-2012
|
merhaba, tohum için geç mi kaldım? etkinliği yeni gördüm malesef ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2018
|
Hayırlı geceler arkadaşlar. Ben bu sene sadece çiçek ve baharat türü bitkilerden aldım. Tohum paylaşım sonrası sayfasında konu açmalı mıyım yoksa aldığım türlerin kendi sayfalarından mı üretim ve gelişmelerle ilgili paylaşımlar yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-04-2020
|
Merhabalar. Bir süredir balkon yetiştiriciliğine merak saldım ancak şu süreç eve kapalı olmayı getirdiğinden balkonumda marketten aldıklarımdan çimlendirebildiklerim var sadece. İnternet üzerinden satılanlara da -belki de bu işte çok yeni olduğumdan- güvenemedim nereden ne almalıyım bilemedim açıkçası. Hala tohum paylaşımı yapan var mı diye sormak istedim bu sebeplerle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-04-2020
|
Merhaba Ben de yeni üyeyim ..Tohum talep etme şansım var mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2013
|
merhaba.tohum etkinliği bitti mi acaba? devam ediyorsa talep edebilir miyim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-04-2020
|
Merhaba, Atalık ve GDO suz tohumlar istiyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-04-2020
|
Merhaba Atalık veya GDO suz ekilebilir tohum istiyorum. Bu konuda nasıl yol izlemem gerekiyor. YArdımlarınızı rica ederim.Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. betulpetek; Tohum paylaşım bu yıl kapandı. Gelecek sezon için konu başlığını takip ederseniz yararlanabilirsiniz. Geleneksel tohum satan birkaç arkadaş var. Fiyatları ve çeşitleri oldukça iyi. Aşağıda bulunan konu başlığını tıklayıp orada bulunan linkleri incelerseniz istediğiniz tohumları edinebilirsiniz. Hatta gelecek sezon siz de tohum paylaşıma katılabilirsiniz. Ancak saksıda ürün yetiştirmek biraz zor. Umarım istediğiniz gibi bir yeriniz olur. Kolay gelsin. Tohum Satış - agaclar.net |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2020
|
Merhaba, Ben de uye oldum ve acilan basliklari okuyorum. 200 metrekarelik bir alanda sebze ekmek istiyorum. Eger kalan tohumlar varsa ben de almak istiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2019
|
Arkadaşlar maalesef bu sene treni kaçırdınız ama forumda Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas ve Tohum Satış başlıklarına bir göz atabilirsiniz. Duygularınızı çok iyi anlıyorum geçen sene ben de benzer durumu yaşadım. Saatlerinizi sonbahara ayarlayın ve gelecek senenin etkinliğini kaçırmamak için takipte olun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2020
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
Merhabalar tohum etkinliği icin geç kaldım ama su an yerli kabak karpuz bal kabagi salatalık vb tohumlara ihtiyacım var elinde olan var mu acaba |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|