View Single Post
Eski 06-02-2008, 17:53   #30
praecox
Kaybettik...
 
praecox's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-06-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,603
Alıntı:
Rose Osiria
Fast ein wenig mystisch...
wirkt die Edelrose Osiria wegen ihrer Zweifarbigkeit. Beinahe unglaublich scheint es, dass sich Blütenblätter außen völlig andersfarbig präsentieren können als innen. Treffen dabei ein silbriges Weiß und ein fast schwarzes Rot aufeinander, ist der Effekt nicht zu übertreffen. Dies alles vereint die Sorte Osiria in perfekt aufgebauten Blüten mit leichtem Apfelduft. Eine Rose, die beste Standorte besonders honoriert.
Wuchshöhe 70–80 cm.
bu metnin tercümesi:

Rose osiria çift renkliliğinden dolayı nerdeyse mistik bir etkisi vardır. Çiçek çanak yapraklarının dışının beyaz içinin ise kırmızı olması nerdeyse inanılması güç bir etki yaratıyor. gümüşi bir beyazın hemen hemen siyahımsı bir kırmızı tonları ile karşılaşmasından elde edilen efektin daha iyisi olamaz. tüm bunları R.O. hahih elmamsı kokusu ile kusursuz bir şekilde bir araya getirilmiştir. en iyi, sevdiği yere dikildiğinde sizi çiçekleri ile ödülendiri....

gibi laflar yazıyor ancak kokrakrım bunu zaaten bilebiliyordunuz asıl merak etiğiniz başka bir şey olmalı ne olduğunu yazarsanız cevirmeye deniyeyim.

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön