agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2018-2019 Tohum Paylaşım Etkinliği (https://www.agaclar.net/forum/2018-2019-tohum-paylasim-etkinligi/)
-   -   2018-2019 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Yazışmalar (https://www.agaclar.net/forum/2018-2019-tohum-paylasim-etkinligi/42493.htm)

Kenger 08-02-2019 08:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel (Mesaj 1557646)
Ben şahsen birazcık üzüldüm.
Bazı isteklerim silinmiş sanırım.
Neredeyse 10 yıllık üyeliğime ve mesajlarımın çokluğu ayrıca etkinlik dışı dağıttığım tohum çelik ve bitkinin hesabını tutmadığım için acaba dedim...
Bilseydim isteklerimi bir daha gözden geçirirdim.
Neyse kural kuraldır.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Çok zor ve karmaşık olan bu organizasyonu başarılı bir şekilde yıllardır yürütüyorlar.
İnşallah seneye ben de dağıtıcı olarak katılayım da bir nebze olsun bu emekler karşılık bulsun.
Sağlık ve sevgiyle kalın.

Sn. Jezebel,
ben de paylaştığım tohumlardan istediğiniz varsa gönderebilirim.

VUSLATIM 09-02-2019 17:47

atilgan,
tohumladan alma şansımız varmı acaba elimdeki atalık doğal tohumlala takas yapabiliim

mgunsili 12-02-2019 13:53

Merhabalar tohum talep listesinde adım çıkmamış butün bilgilerimi göndermistim bilgioeri eksik olanlar listesindede yoktum adresimi mailimi lijistik merkezine göndermistim ama tohum talep listesinde yokum nedenini öğrenebilirmiyim. Saygılar.

MeyveliTepe 12-02-2019 14:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mgunsili (Mesaj 1558763)
Merhabalar tohum talep listesinde adım çıkmamış butün bilgilerimi göndermistim bilgioeri eksik olanlar listesindede yoktum adresimi mailimi lijistik merkezine göndermistim ama tohum talep listesinde yokum nedenini öğrenebilirmiyim. Saygılar.

Genel Prensipler

Alıntı:

3.4. Tohum talep edenlerin rolü

Önemli: Bir katılımcı iki yıl üst üste sadece talep eden olarak etkinliğe katılamaz. Örnek: Geçen yıl paylaşmadan tohum talep eden bir katılımcının bu yıl etkinlikten tohum talep edebilmesi için mutlaka tohum da paylaşması gereklidir.

mutoberk 13-02-2019 09:12

Arkadaşlar kendi tarlamda tohum elde etmek ve hobi amacli domates salatalik gibi Adana ikliminde yeliştirebileceğim kaliteli tohumlar var mi elinizde bu talebimde geçmi kaldim acaba

AkisSoftware 13-02-2019 09:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mutoberk (Mesaj 1558858)
Arkadaşlar kendi tarlamda tohum elde etmek ve hobi amacli domates salatalik gibi Adana ikliminde yeliştirebileceğim kaliteli tohumlar var mi elinizde bu talebimde geçmi kaldim acaba

Talebinizde geç kaldınız. Lakin elinde fazla tohum olan arkadaşlar varsa onlar size ayrıca gönderebilir. Ya da listeden o kişilere özel mesaj yazıp istekte bulunmayı deneyebilirsiniz. Yoksa 1 sene beklemeniz gerekiyor.

Dionysos86 13-02-2019 14:18

Merhaba, Tohumlarımız kargolandımı acaba? Kargoya verildiğinde bilgilendirilecekmiyiz acaba?

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sernur 14-02-2019 10:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel (Mesaj 1557646)
Ben şahsen birazcık üzüldüm.
Bazı isteklerim silinmiş sanırım.
Neredeyse 10 yıllık üyeliğime ve mesajlarımın çokluğu ayrıca etkinlik dışı dağıttığım tohum çelik ve bitkinin hesabını tutmadığım için acaba dedim...
Bilseydim isteklerimi bir daha gözden geçirirdim.
Neyse kural kuraldır.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Çok zor ve karmaşık olan bu organizasyonu başarılı bir şekilde yıllardır yürütüyorlar.
İnşallah seneye ben de dağıtıcı olarak katılayım da bir nebze olsun bu emekler karşılık bulsun.
Sağlık ve sevgiyle kalın.

Sevgili Jezebel benden talep edilen tohumlara baktım ve size özelden mesaj gönderdim ama ulaşmadı benden talep ettiğiniz tohumu size gönderebilirim.

tayfun7 14-02-2019 10:59

Carolina reaper için istekte bulunmuştum. Adresim eksik listesinde vardı tamamlamıştım. Ulaşıp ulaşmadığını nasıl teyit edebilirim.

Atilgan 14-02-2019 13:38

Merhaba,
Malesef tohum paylaşımlarım etkinlikle sınırlı.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi VUSLATIM (Mesaj 1558474)
atilgan,
tohumladan alma şansımız varmı acaba elimdeki atalık doğal tohumlala takas yapabiliim

MeyveliTepe 14-02-2019 14:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tayfun7 (Mesaj 1559045)
Carolina reaper için istekte bulunmuştum. Adresim eksik listesinde vardı tamamlamıştım. Ulaşıp ulaşmadığını nasıl teyit edebilirim.

Adresinizi hangi tarihte gönderdiniz? 15 Ocaktan sonra gönderdiniz ise bir anlamı yok.

easutay 14-02-2019 14:14

Merhaba arkadaşlar elinde fazla tohumu olan varsa almak isterim ücretli ücretsiz fark etmez. Farklı cinsler olursa çok sevinirim.

ketenhelva 14-02-2019 23:20

Sn easutay, tohum satışı degil, gönüllülük esası ile tohum takaslaşması yapılmakta..Bu yılın takas arz ve talepleri kapandı, forumu takip ederseniz gelecek sonbaharda yeniden takas katalogu açılacaktır..

AkisSoftware 15-02-2019 05:55

Parayla tohum satinalmak istiyorsaniz forumda satış yapan arkadaşlar var. Onlari inceleyip o tohumlardan alabilirsiniz. Degisik tohumlar var

aziztoprak 17-02-2019 21:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi easutay (Mesaj 1559067)
Merhaba arkadaşlar elinde fazla tohumu olan varsa almak isterim ücretli ücretsiz fark etmez. Farklı cinsler olursa çok sevinirim.

Kalanlardan azar miktarda istedikleriniz varsa gönderebilirim. Benim kataloglardan bakıp seçin eğer onlardan kaldı ise azar miktar da olsa iletirim kargo ile.

aziztoprak 17-02-2019 21:25

Benim tohumlar ulaşmadı. Acaba kargoya verildi mi? Öğrenme imkanı var mı?

AkisSoftware 18-02-2019 06:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aziztoprak (Mesaj 1559368)
Benim tohumlar ulaşmadı. Acaba kargoya verildi mi? Öğrenme imkanı var mı?

Kimseye daha kargo gönderilmedi. Bu gönderimler duyurulacak. Bu hafta içi ya da haftaya gönderilmiş olur diye düşünüyorum.

mrNobody 18-02-2019 19:09

Yeni üyeyim tohum paylaşma etkinliğini kaçırdım fakat hala yardımcı olabilecek var ise 1 tane 3 tane 5 tane her ne ise temel gıdalardan domates biber salatalık patlıcan gibi küçük bir bahçem var hibrit tohumlardan kurtulup düzgün birşeyler yetiştirmek istiyorum. Yardım edebilecek arkadaşlara duyururum.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi AkisSoftware (Mesaj 1559115)
Parayla tohum satinalmak istiyorsaniz forumda satış yapan arkadaşlar var. Onlari inceleyip o tohumlardan alabilirsiniz. Degisik tohumlar var

bu arkadaşlara nereden ulaşabilirim link verebilirseniz sevinirim.

dobipa 18-02-2019 19:14

Douglas_fir in satış konusu : http://www.agaclar.net/forum/tohum-satis/25971.htm

Mahon67 nin satış konuları:
http://www.agaclar.net/forum/tohum-satis/41464.htm
http://www.agaclar.net/forum/tohum-satis/41463.htm

Her iki satıcıdan da bu sene tohum aldım, yani her ikiside satışlara devam ediyor. Özel mesajla veya konularına yazarak bilgi talep edebilirsiniz.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mrNobody (Mesaj 1559493)
Yeni üyeyim tohum paylaşma etkinliğini kaçırdım fakat hala yardımcı olabilecek var ise 1 tane 3 tane 5 tane her ne ise temel gıdalardan domates biber salatalık patlıcan gibi küçük bir bahçem var hibrit tohumlardan kurtulup düzgün birşeyler yetiştirmek istiyorum. Yardım edebilecek arkadaşlara duyururum.

bu arkadaşlara nereden ulaşabilirim link verebilirseniz sevinirim.

AkisSoftware 18-02-2019 19:22

Sevgili arkadasimiz dobipa paylasmis. O linklere tiklayip alabilirsiniz

Kayrum38 19-02-2019 00:34

Ben çoktan kavuştum tohumlarıma :)

ebd 19-02-2019 05:49

Bursa'dakiler bir toplansak belki bizde elden takas yaparız ama o zamana kadar kargo beklemeye devam :)

AkisSoftware 19-02-2019 06:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kayrum38 (Mesaj 1559528)
Ben çoktan kavuştum tohumlarıma :)

Etkinlikten tohumlar geldimi?

Kayrum38 19-02-2019 07:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi AkisSoftware (Mesaj 1559532)
Etkinlikten tohumlar geldimi?

Facebook’tan tanıştığım.Dostlar saolsun .Onlar yolladı.

bahcedenn 19-02-2019 09:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kayrum38 (Mesaj 1559538)
Facebook’tan tanıştığım.Dostlar saolsun .Onlar yolladı.

Yalnız öyle bir yere yazmışsınız ki atmaca misali tohum bekleyen bizleri unutmuşsunuz. :p:p

Kayrum38 19-02-2019 09:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn (Mesaj 1559541)
Yalnız öyle bir yere yazmışsınız ki atmaca misali tohum bekleyen bizleri unutmuşsunuz. :p:p

Haklısınız .İki eksiğim kaldı .Altın çilek ve kalıcı ıspanak.Hazır almıştım.Altın çilek fidesi geçen yıl .Pek tat alamadım.Ondan önce tohumdan ekmiştim .Tadı ekşimsi beğenmiştim.Geçen yıl ki hazır fideler o tadı vermedi.

TCM 19-02-2019 09:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn (Mesaj 1559541)

Gecenin iki buçuğunda 'ben tohumlarıma kavuştum' diye mesaj atan arkadaşın doğru söylediğini mi sanıyorsunuz. İlk başlarda benim de olmuştu öyle. Gece yarılarına kadar bilgisayarın başında çapa makinası araştırıyorum, o olur mu, bu yeter mi derken sabaha karşı bi kalktım hayvan gübreleri atılmış, tüm bahçe sürülmüş, arıklar açılmış...Ama öğleye doğru geçiyor, düzeliyorsunuz.. Ancak @Kayrum38 da bu sevda devam ederse haftaya 'ilk domateslerimi yedim, çok güzeldi' diye bir mesaj daha bekliyorum.

TCM 19-02-2019 10:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kayrum38 (Mesaj 1559544)
Haklısınız .İki eksiğim kaldı .Altın çilek ve kalıcı ıspanak.Hazır almıştım.Altın çilek fidesi geçen yıl .Pek tat alamadım.Ondan önce tohumdan ekmiştim .Tadı ekşimsi beğenmiştim.Geçen yıl ki hazır fideler o tadı vermedi.

Altın çileği üç yıl kadar önce ektik, pek güzel dallandı budaklandı, sanırım beş-altı kök vardı. Bir de güzel ürün verdi ki sormayın. Ürün var ancak tüketiciyi bulamadık. Gelen misafirler, yan komşu, akrabalar kime tattırsak 'bu ne' dedi. Hala biraz tohum durur elimde, çok isteyen olursa denesin diye.

Kayrum38 19-02-2019 10:16

:cool:
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1559545)
Gecenin iki buçuğunda 'ben tohumlarıma kavuştum' diye mesaj atan arkadaşın doğru söylediğini mi sanıyorsunuz. İlk başlarda benim de olmuştu öyle. Gece yarılarına kadar bilgisayarın başında çapa makinası araştırıyorum, o olur mu, bu yeter mi derken sabaha karşı bi kalktım hayvan gübreleri atılmış, tüm bahçe sürülmüş, arıklar açılmış...Ama öğleye doğru geçiyor, düzeliyorsunuz.. Ancak @Kayrum38 da bu sevda devam ederse haftaya 'ilk domateslerimi yedim, çok güzeldi' diye bir mesaj daha bekliyorum.

Kahramanmaraştayım öğrencime biraz tohum vereceğim .Domates sanırım eylüle yetişir :)

Kayrum38 19-02-2019 10:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1559545)

Öyle bir sevda ki .Küçüklükten bu tarafa sülalede üzüm dalını bir türlü köklendiren görmedim.Her seferinde olmadı .Bir denemede çimlendi .Çok basitmiş.Demek istediğim yeter ki sevda olsun.Herşeyin bir yolu bulunuyor .

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025