![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2016
|
Kargom ulaştı teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
Kargom ulaştı 🤗 emeği geçen herkese teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-12-2017
|
Arkadaşlar benimde kargom saat 11:30 gibi geldi.İçerisinde Sn. Milla' nın süpriz tohumları vardı sanırım. Kendisine ve emeği geçen, tohum gönderen diğer arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum. Sn. Milla' nın tohumları benim tohumlarıma karışmış sanırım.Ona gidecek olan tohumlar bana gelmiş. Bir karışıklık mı olmuş bilgisi olan var mı? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Onun tohumlarını 4 kişiye paylaştırdık. biri de sizsiniz... Yani bir karışıklık yok ![]() Sizin talep ettiklerinizden ayrılsın diye ayrı bir poşete koydum ve milla adını yazdım. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Milla adına üzüldüm.Ama epey şanslıymışım.Tohum düşen 4 kişide biri olmak beni çok sevindirdi. Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum. Bereketli bir yıl olur İnşallah. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2018
|
Değerli Ağaçlar.net üyeleri Mucizelerim bugün elime ulaştı. İş hayatının telaşı içindeyken birden duygularım değişti, tek tek poşetleri inceledim arkadaşımla birlikte baktık ve çok heyecanlandık. Nasıl da özenli hazırlanmış tüm paketler, içlerindeki küçük küçük mucizeler ben onları öyle görüyorum, umarım yeni nesillere aktarılmalarında nacizane yol arkadaşı olabilirim. Bu yolculukta yalnız olmadığımı benim gibi düşünen bir çok kişinin olduğunu ağaçlar net sayesinde görmenin mutluluğu içindeyim. Bu tohumları tek tek hazırlayan , lojistik merkezinde çalışarak tek tek bizlere ulaşmasını sağlayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin, biliyorum ki bizde bu tohumlardan üretim yaptığımızda mutlu olacaksınız, kısmetse bu hafta uzunkum da tek tek ekeceğim tohumları. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Biraz önce tohumlarima kavuştum emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bolluk bereket içinde ekip büyütülmesi dileğiyle teşekkürler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2017
|
17;00 itibarıyla tohumlarım işyerime geldi.Büyük bir sevinçle açtım.Resim gönderemiyorum.Çok mutlu oldum.Öncelikle çok teşekkür ederim.Seneye ben de inşallah size tohum yollayacağım.Arkadaşlarım da bu vesileyle atalık tohumla tanıştı.Umarım yetiştirmede başarılı olurum.Benim için çok kıymetliler.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.İyi ki varsınız, iyi ki sizlere ve ulaşmışım.Hepinizden çok şey öğrendim.Gerçekten bilgi paylaştıkça çoğalır.Tekrar teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-10-2014
|
Tohumlar ulaştı, paylaşanlara teşekkür ederim. Bu etkinliği düzenleyip, aylardır uğraşanlara çok çok teşekkür ederim.... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2009
|
Merhaba, ben de tohumlarımı aldım. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Büyük fedakarlıklar yapılmış. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-10-2018
|
Teşekkürler tohumlarımız geldi cok şükür. Umarım misliyle karşılık verebiliriz😁 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-01-2014
|
Herkese tek tek teşekkürler, tohumları olabildiğince koruyup çoğalmaya çalışacağım. Bir adet fazla tohum gelmiş -Resulgur- (Barkod:5721) tekrar geri gönderebilirim cevabınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2008
|
Tohumlarımı bu akşam aldım, çok mutlu oldum. Bu ciddi organizasyona emek veren herkese çok teşekkür ederim. Dilerim seneye karşılığını verebilirim. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-11-2018
|
Kargomu teslim aldım, vakit ayırıp emek veren herkese teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-10-2018
|
Tohumlarım geldi ve beni çocuklar gibi sevindirdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben de bu emeğe elimden geldiğince karşılık vereceğim. Becerebilirsem bütün yetiştirme aşamalarını ve üretebilirsem de mahsullerini sizlerle paylaşacağım. Sevgiler 😊🤗 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2018
|
Alıntı:
)) |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
|
Tohum paketlerimi bu gün teslim aldım.Tohumların yetiştirilip,elimize ulaşmasına kadar emeği geçen bütün arkadaşlarıma minnettarım çok teşekkürler.Hepimize sağlıklı verimli ve güzel bir üretim yılı diliyorum. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-10-2016
|
Tohumlar elime ulaştı. Nasıl güzeller, bakmaya, incelemeye doyamadım Ekimden, dağıtıma kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bereketli bir yıl olmasını dilerim. Sevgili yöneticilerimiz, iyi ki varsınız. Sağolun varolun. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Bende tohumları teslim aldım. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#23 | |||
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Atladığınız bir yer var ![]() Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-10-2016
|
Sayın Malina yanlış anlamadıysam ben hediye mi kazandım ? Eğer öyleyse çok mutlu olurum Tabi ki isterim )) Çok teşekkür ederim.Düzenleyen Yerel bahçem : 23-02-2019 saat 12:26 Neden: Ekleme |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2014
|
Benim kargomda geldi. Herkesin ellerine, yüreğine sağlık. İnşallah gelecek sezon tohum paylaşabilenlerin arasında olacağım. Sayın KENGER gönderdiğiniz kısa acı biber tohumu poşeti içinden 2 ayrı poşet çıktı. Düzeltilmesi gereken bir durum varsa yardımcı sizden haber bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2017
|
Alıntı:
Çok tohum poşetlediğim için hatırlamıyorum neden iki poşet koyduğumu. Ama büyük olasılık tek poşetteki miktar gözüme az görünmüştür (tohumları talepler girilmeden önce poşetlemiştim). |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
agaclar.net
|
Kime gönderilmesi gerekiyormuş, etiketinde kimin adı ve ne tohumu olduğu yazıyor? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2014
|
Bana ait etiketli poşetin içinde 2 ayrı küçük tohum poşeti şeklinde. Fotoğraf yükle yemedim. Tüm çabalarınız için tekrar teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
agaclar.net
|
Bazı arkadaşlar talep listesine ekledikleri tohumların dışında, hediye tohum da göndermişlerdi. Onları da sizlere gönderdik. Bu tohum poşetlerini etiketsiz ve barkodsuz olmalarından tanıyabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-08-2009
|
Merhaba benimki geldi teşekkürler |
|