agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2018-2019 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1241Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-03-2019, 13:29   #1
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Galeri: 15
Sayın mathematician, tohum takas etkinliği her yıl yapılıyor. Bu yılın etkinliği sona erdi. Bu bağlantıyı iyice inceleyin, gelecek yıl yapılacak olan etkinlik ile ilgili olarak temel bilgileri bulacaksınız. Sonrasında ise etkinliğe katılmak için forumu takip etmeniz ve yapılacak olan duyuruyu beklemeniz yeterli olur.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2019, 11:53   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-03-2019
Sayın malbman, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Diğer arkadaşların yazdığı gibi tohum alıp çıkmak için uğramadım. Görünce çok güzel bir etkinlik olduğunu belirtmek istedim. Yıllardır hep aklımda bonsai için emek vermek vardı kısmet bu seneyeymiş. Dolayısıyla bu güzel siteyle yeni tanıştım. Gelecek seneye ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

mathahmetician Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2019, 12:22   #3
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Galeri: 15
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mathahmetician Mesajı Göster
Sayın malbman, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Diğer arkadaşların yazdığı gibi tohum alıp çıkmak için uğramadım. Görünce çok güzel bir etkinlik olduğunu belirtmek istedim. Yıllardır hep aklımda bonsai için emek vermek vardı kısmet bu seneyeymiş. Dolayısıyla bu güzel siteyle yeni tanıştım. Gelecek seneye ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Sayın mathahmetician,
Sizi aramızda görmekten memnun olduk. Sitemizde gerek bonsai ve gerekse her türlü nebatat ile son derece geniş kapsamlı bilgiler mevcut. Her türlü çalışmanızda kapsamlı bir başvuru kaynağı olacaktır.

Bu arada; arkadaşımızın yazdığının sizinle bir ilgisi yok, yanlış anlamışsınız sanırım. Benim tohum alıp da haber bile vermeyenler ile ilgili olarak yazdığım bir mesaja cevap yazmış kendisi.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2019, 12:58   #4
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-03-2019
Sayın malbman.

Böyle bir grupta olmak bizim için büyük bir fırsat. Daha önce tanışma fırsatı bulmayı isterdim. Yaklaşık bir haftadır çok yararlı bilgiler edindim ama büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlar daha avantajlı gibi duruyorlar etkinlikler açısından. Yinede site üzerinden bilgili arkadaşlara ulaşmak bile çok güzel.

Benim yazımın hemen altına yazılınca ben üzerime alındım demek ki.

Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim.

Kolaylıklar diliyorum.

mathahmetician Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2019, 13:28   #5
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mathahmetician Mesajı Göster
Sayın malbman.

Benim yazımın hemen altına yazılınca ben üzerime alındım demek ki.
Sonuçta her zaman sizin (ya da başkalarının) mesajlarından sonra yeni bir mesaj yazılıyor. Lütfen siz alınmayın diye başlanacak değil

Alınır gibi olduğunuzda konu başlığına bakmanız durumu anlamanızı kolaylaştıracaktır. Buranın başlığı: "Tohum kargoları size doğru yola çıktı, aldığınızı haber verir misiniz?"

Bu kısa bilgiden sonra; aramıza hoş geldiniz

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025