16-10-2018, 10:44 | #1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Pares
Etkinlikte paylaşacağım tohumları bu başlık altında paylaşacağım 1- Süs Ayçiçeği 2- Yalınkatlı Yıldız Çiçeği 3- Lolaz Börülce Düzenleyen pares : 16-10-2018 saat 14:05 |
16-10-2018, 11:38 | #2 |
Ağaç Dostu
|
Süs Ayçiçeği
Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Tek yıllık Tohum Türü: Süs Ayçiçeği Tohum çeşit adı: ..... Tohum kaç yıldır sizdedir : İki yıldır bende Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Düzce/Gölyaka Tohumun kökeni : Bu bölgede yaşayan bir arkadaşımdan geldi Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Bahçemde başka cins yoktu Tohumu ilk paylaşan: Kullanılan gübreler : Kullanmadım Kullanılan ilaçlar: Kullanmadım Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: 2018/ Eylül Bitki tipi ve gelişim durumu: Yaklaşık 100 ile 150 cm arası uzadılar yaz boyu çiçekli güzel bir görünümleri vardı Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Açık sarı ve Koyu sarı olmak üzere iki renk Yetiştirme özellikleri: Düzenleyen pares : 16-10-2018 saat 13:36 |
16-10-2018, 13:54 | #3 |
Ağaç Dostu
|
Yalınkat Yıldız Çiçeği
Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Tek yıllık Tohum Türü: Yıldız Çiçeği Tohum çeşit adı: Yalın katlı Tohum kaç yıldır sizdedir : 3 yıldır bende Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Düzce/Gölyaka Tohumun kökeni : Ticari tohum Dağıtılacak Tohumun Saflığı: ... Tohumu ilk paylaşan: .... Kullanılan gübreler : Kullanmadım Kullanılan ilaçlar: Kullanmadım Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: 2018/ Ekim Bitki tipi ve gelişim durumu: Yaklaşık 50 ile 100 cm arası uzadılar yaz boyu çiçekli güzel bir görünümleri vardı Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Rengarek cıvıl cıvıl yıldız çiçekleri mevsim sonunda yumru kök oluşturuyorlar, geçen çiçekleri temizlidiğiniz takdirde sürekli çiçek açıyor: |
16-10-2018, 14:05 | #4 |
Ağaç Dostu
|
Börülce
Bitki türü: Sebze Bitki ömrü:Tek yıllık Tohum Türü: Börülce Tohum çeşit adı: Lolaz Börülce Tohum kaç yıldır sizdedir : İki yıldır bende Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Düzce/Gölyaka Tohumun kökeni : 2016-2017 Tohum Takas Etkinliği Sn: TCM Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Bahçemde başka cins yoktu Tohumu ilk paylaşan: Kullanılan gübreler : Yanmış Ahır gübresi Kullanılan ilaçlar: Kullanmadım Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: 2018/ Ağustos Bitki tipi ve gelişim durumu: Oturak bol verimli bir cins Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Kahverengi taneli Yetiştirme özellikleri: |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|