15-10-2018, 18:04 | #1 |
Ağaçsever
|
CheNell
Paylaşacağım tohumlar 1.Açık Sarı Polonya Dolma Biberi 2.Japon Hıyarı 3. Niğde Sazala Domates 4. 5 Kardeş Domates İlk defa bu etkinlikte paylaşımda bulunacağım için ortalama 20 kişiye kadar olan talepleri karşılayabilirim.Detaylar bilahare paylaşıcam. DİKKAT, Çok önemli : Bu mesajın (ilk mesajın) altındaki ''Taleplerime ekle'' linkine tıklamayın... Yeni sistemin özelliklerinden birisi de tohum talep etme işleminin artık sadece "Taleplerime Ekle" butonuna basılarak yapılacak olmasıdır. İlk mesajda dağıtılacak tüm tohumlar yer almaktadır. Herkes tüm tohumlardan istemeyeceğine göre, tek tek tohumların tanıtıldığı mesajların altında yer alan "Taleplerime Ekle" butonuna tıklayarak istekte bulunmalısınız... Tohum adını yazarak yapılan talepler geçersizdir. |
15-10-2018, 18:18 | #2 |
Ağaçsever
|
Sarı Polonya Dolma Biber
Bitki türü: Sebze Bitki ömrü:tek yıllık Tohum Türü: biber, Tohum çeşit adı: (dolma biber,..) Tohum kaç yıldır sizdedir (3 yıldır ): Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: (ben polonyadan aldım fakat menşei almanya) Tohumun kökeni (polonya): Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Tohum alınan bitkide izolasyon mesafesine dikkat edilip edilmediği, edilmedi karışık halde dikildi Tohumu ilk paylaşan: ben Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): koyun Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan):yok Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı:2018 yazı Bitki tipi ve gelişim durumu: bitki gövdesi fazla uzamıyor, sık meyve veriyor meyve verme dönemi uzun, Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Açık Sarı dolmalık biber Uzun ve Tombul karışık Yetiştirme özellikleri: Düzenleyen CheNell : 15-10-2018 saat 18:57 Neden: yeni foto ekleme |
17-10-2018, 18:38 | #5 |
Ağaçsever
|
5 kardeş domates
4 yıl önce carrefour dan aldığım pembe domateslerin devamı. Çatalcada üç yıldır yetiştiriyorum. Dışı açık içi koyu kırmızı. Etli bir çeşit, kabuğu ince olmasına rağmen saklamaya dayanıklı. 5 kardeş adını ilk fidesinden 5 adet iri domates aldığım için ben verdim. Hala marketlerde satılıyor. Oturak değil Sırık. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|