![]() |
merhaba bugun kargomu teslim aldim ve bu beni cok mutlu etti siteye ancak telefonla gire biliyorum ve telefonla resim yuklemeyi bi turlu basaramadim bu arada nasil resim yuklenir bolumunu birkac kez okudum .bu tohumlarin bana ulasmasini saglayan herkeze cok tesekkur ederim.burda emegi gecen cok kisi var bikisminin ismini saysam bir kisminin ismini muhakkak unuturum o yuzden isim saymadan herkeze tesekkur ederim
|
Benim 25 tohum talep hakkım vardı(Paylaşım yapmadığımdan.). 19 talebim oldu. Sn. Birnefestoprak'tan istediğim talepleri saymazsak sadece Sn. Muda'nın tohumları zarftan çıkmadı.
Sn Muda da tüm talepleri karşıladığına göre bir aksaklık var. Ama aksaklık her ne ise bizim keyfimizi kaçıramaz. Not: Sol elimde tuttuğum anahtarı büromda dakikalarca arayan biri olarak, her türlü ihtimale açığım.:D |
Sizinki dahil talepte bulunan herkesin talebini karşıladım. Maalesef yurtdışından gönderdiğim paket henüz yerine ulaşmadı.
Alıntı:
|
Alıntı:
Binlerce tohum poşeti, üzerlerindeki etiketlere göre teker teker 176 ayrı zarfa konuldu. Etiketlerde üstte ve daha büyük harflerle yazılı isim, tohumun zarfına konacak isim, iki alttaki de gönderenin ismi. Zarflara poşet dağıtımı yapan arkadaşlarımız bir noktadan sonra çay molası vermeyi atladılarsa bir kaç poşet tekrar gönderenin zarfına girmiş olabilir :) |
Alıntı:
Öğlen kargoyu teslim aldıktan sonra dışarı çıkmak zorunda kaldığım için inceleyememiştim, biraz önce gelen tohumları kontrol ettiğimde 4 talebimin kota aşımı dolayısıyla karşılanamadığını düşündüm (ikisi size gelmiş, diğer 2 talebim de sayın Tolga Özmeral'den idi). Bunun dışında sayın kerkenez'den talep etmiş olduğunuz Sakız Adası Domatesi ve Pink Vernissage tohumları da bana gelmiş. Yazmak için foruma girince sizin mesajınızı gördüm. Sanırım bahçelerimiz karışmış. Benim açımdan sıkıntı değil mısır ve pazı'yı da gelecek sene ekeriz. Siz isterseniz bana gelen tohumlarınızı size gönderebilirim. Etkinliğe katılan, tohumların toplanmasından,sınıflandırılmasından gönderimine kadar yoğun emek isteyen bu süreci böylesine güzel yöneten herkese sonsuz teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Tohumlarımız geldi. Bu şekilde prensipli ve sistemli bir paylaşım için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Artık bize düşen tohumlarımıza sahip çıkıp ağın genişlemesini sağlamak.
Eklenti 666463 |
Alıntı:
|
Dün bende tohumlarıma kavuştum, emeği geçen herkese teşekkürler. Hepimiz için bereketli olsun.
|
Merhabalar ben de talepte bulundum ama kotaya takıldı mı bilmiyorum kargom gelecek mi bilemiyorum o yüzden, bu konuda nasıl bilgi edinebiliriz
|
Arkadaşlar benim ve eşiminde kargo paketleri geldi, ben içinden çıkanlara çocuklar gibi sevindim, eşim sevinmedi..İşin şaka kısmı bu, eşime gelen kargo paketi agzı hem yapıştırılmış, hem tel zımba ile kapatılmış oldugu halde boştu, içinden tohum çıkmadı ( aynı tohumdan bende istedigim içim, elimizde aslında var), sadece eger aksayan taraflara bakılacak olursa bilgi olarak bunuda bilmenizin katkı saglayabilecegini düşündügüm için yazdım..Tüm ugraşanlara teşekkür ediyorum, ellerinize saglık, herkese verimli ve güzel bir sezon diliyorum..
|
Kargom geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Karabalık Baktım sadece tek tohum gönderdiğimiz zarfın sahibi imiş... |
Dogrudur, eşimin üye ismi karabalıktır..
|
Alıntı:
Zarflar gönderilirken artık içinde tohum poşeti var mı yok mu diye ayrıca bakılmadığından boş zarf gönderilmiş. Keşke bir kaç tohum daha talep etseymiş :) |
Okuttuğumuz barkod listesini MeyveliTepe'ye gönderdim, kontrol etti.
Muda ve Rainac'a ait tek barkod yokmuş yani o kargo bize ulaşıp barkodları okutulup gelen tohumlar zarflara dağıtılmamış gibi... Gelen kargoları yazıyordum biliyorsunuz. Muda ve Rainac'ı da geldi diye yazdım. Bu durumu biraz önce Muda'ya sordum. Kargoyu açtıktan sonra mı seninle telefonda konuştuk yoksa sadece sen gönderdiğini söylediğinde mi diye... "Gönderdim" dediğinde konuşmuşuz ve ben bunun üzerine (üstelik gecikmeli olarak) o kargolar geldi diye yazdım. Yani kargoları almamış olabilirim bunu da ancak yarın (Pazartesi) Şaka Kuaför'e gidip kontrol edince öğrenebileceğim. Muda şu an bahçede çalışıyormuş, akşama ayrıntılı yazar :) Tohumlarının başına gelmeyen kalmadı, son olarak bu yaşadığımız durumla biz tüy dikdik :) Evren, "Muda'nın tohumları kimseye ulaşmasın" diye özel olarak uğraşıyor sanki... Hikayeyi onun ağzından dinleyince bana hak vereceksiniz :) |
İstedigimiz tohumu bende talep etmiştim zaten, o kadar kusur, bunca ugraşının yanında mutlaka olur, sizlerin emegine saglık.Yazım serzeniş degil, sadece bilgi vermek amaçlıydı, lütfen yanlış anlamayınız..Tekrar teşekkür ediyorum..
|
Yanlış anlamıyoruz merak etmeyin :)
|
Tamam merak etmeyecegim :-)) , yalnız madem bu kadar arsızlıgı ele aldım, bunuda belirteyim, gelmeyen tohum sayın Muda'nın degil, sayın Lonicera'nın orange yasmine/murraya paniculata idi bilginize..
|
Eksik tohum
Ben eksik tohumlar olayına pek girmek istemedim ama okuduklarımdan sonra bilgi olarak yazmamın doğru olacağını düşündüm. Benim zarfımdan da Muda, Birnefestoprak ve Rainac'tan talep ettiğim tohumlar çıkmadı.Yoğun bir tohum trafiği var gerçekten, zor iş, aksaklıklar olabilir. Eksiklik bundan kaynaklandıysa başım gözüm üstüne, hiç önemli değil. Ama bilerek gönderilmemiş ise bu üzücü.Yine de gönderen kişilerin böyle bir hakkı olduğunu baştan kabullenmiş oluyoruz zaten.
|
Birnefestoprak'dan alamamanız normal, önceki yazışmaları takip etmişsinizdir...
|
1 Eklenti(ler)
Saç kestirmeye 3-4 ayda bir gittiğim için pazar günleri çalışıyorlar mı bilmiyordum, çalışıyorlarmış :)
Suçluyu da buldum :) (o inkar etti, başka bir elemanı gösterdi ama telefonla konuşurken onu belgelemekten kaçınmadım) Eklenti 666473 Açılmamış, el değmemiş bir adet muda kargosu :) |
Bu tohumlardan mutlaka istiyorum diyenlere tekrar gönderebiliriz. (Ne yazık ki bir kargo parası daha ödeyeceksiniz)
Seneye kalsın diyenlerinkini 2019'da hazırlayacağımız zarflarda göndeririz. |
Bende sayın mudadan yalancı melisa ve oğul otu tohumu talebinde bulunmuşum. Eğer talebim karşılanmışsa gelen tohumları almak isterim.
|
Edirnede ayhank ın kargosu gelmiş ama benimki hala gelmedi ve eve not vb bırakmamışlar. Acaba benim zarf gönderilmedimi ? Ve takip no atabilir miainiz ?
|
Alıntı:
Farklı zamanlarda gelen 60 adet paketteki 5000 civarında poşet, 176 zarfa dağıtılırken olması muhtemel bir durum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de tohumlarıma kavuştum. Çok mutlu oldum, herkese çok teşekkürler.
|
Alıntı:
Bu arada, bu seneki zarfların baloncuklu kısımları zarflara pek yapışık değildi. Adını tam hatırlamıyorum ama kocaman zarfa bir tek tohum poşeti koyduk diye söylediğim vardı. Karabalık Lütfen zarf ile baloncuklu kısım arasına da girmiş tohum poşetleri olabilir, dikkatlice bakın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025