![]() |
Ben de kargomu az önce teslim aldım. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Tohum paylaşımında bulunan,sınıflayan, kargolayıp gönderen herkes hakkını helal etsin. Resim paylaşımlarınızda gördüğüm ve tahminimce baya meşakkatli bir iş. Umarım bundan sonra sorunsuz bir şekilde tohumları çimlendirebiliriz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Başkası adına gönderilen mi sizin zarfa konmuş? Sayın Vizeli39'un gönderdiği Çitlemelik normal ve kabuksuz kabak çekirdekleri küflü ve bozulmuş gibiydi, hatta biz onları dağıtımdan geri çekmiştik. Sonra bu durumu Vizeli39 a bildirdiğimizde " onlar bozuk değil, yağmurda kaldılar, gönderebilirsiniz" dediğinde yeniden dağıtıma koyduk, yanılmıyorsam malbman'a da isteyip istemediğin sormuştum. http://www.agaclar.net/forum/1529709-post12.htm http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-450-.jpg http://www.agaclar.net/forum/1529729-post18.htm Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 666795 Tohumlar o kadar kötü görünüyordu ki hep birlikte kontrol edip, badkodu okutmadan kenara koyduk ve gönderen arkadaşa sorma kararı aldık. Onun onayından sonra (24 saat geçmiştir aradan) zarflara koyduk ama bu arada barkodu okutmadığımızı unutmuş olmalıyız. Bu işlerin tümünü tek kişi yapsa, bunları hatırlar ve hata olmazdı ama dönüşümlü çalıştığımız için bu hata ortaya çıkmış. Çok özür dileriz. :) Tümüne vakıf olmadığım için sorayım: Vizeli39'un gönderdiği Çitlemelik normal ve kabuksuz kabak çekirdeklerini isteyen kaç kişi vardı? Tümü barkodsuz mu? Yoksa bir kısmı mı barkodsuz? Konuyla ilgili not kağıdı hala duruyormuş atmamışım :) Eklenti 666794 Not: kağıdın ortasındaki pencere, kargo takip numarasını soran bir arkadaşın kargo numarası diğer numaralarla karışmasın doğru okuyup yazayım diye açılmış penceredir :) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Bunu unutmuşum :)
Alıntı:
|
Merhaba,
Benim tohumlarim da elime ulasti, bereketli bol tohumlu bir hasat dilerim:) ellerinize saglik |
Alıntı:
|
Merhabalar, talep ettiğim tohumlar henüz elime ulaşmadı. Acaba kargo ile ilgili bilgi alabilir miyim?
|
Merhabalar, benim de talep ettiğim tohumlarım yokluğumda eşime ulaşmış.Tohum paylaşımında bulunan ve elimize geçmesinde emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tesekkurler
Benim de kargom forum kapanmadan önce gelmişti ancak tesekkur edebiliyorum.
paylaşan, dağıtan, kıymetli vaktini ayıran, emegi gecen herkese cok tesekkür ederim, kitap ayracı için ayrıca tesekkurler. Eksik olanı sadece selluka paketten cıkmadı ki onunla ilgili sn. Meyvelitepe ile görüşüyoruz, herkese bol bereketli bir yıl dilerim. Saygılar. |
|
Kaçırmışım tohum takası. Çok üzüldüm :( Seneye umarım daha yakından takip edebilirim.
|
Allah razı olsun bizim de tohumlar ulasti.
|
Kıymetli agaclar.net üyeleri,
Paylaşım etkinliğinden istediğim tohumlar elime ulaştı, henüz yazabilme imkanım oldu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim. Saygı ve sevgi ile. |
giremedim epeydir, haber veremedim kusuruma bakmayın, tohumlar elime ulaştı:)herkese çok teşekkür ediyorum..sevgiler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025