![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Benim kargom da geldi, çok sevindim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese güzel ve bereketli bir sezon diliyorum. Beni rahatsız eden iki hususu belirtmek istiyorum: Birincisi, sayın demlibahce'nin iki pakedi, sehven benim zarfıma konulmuş. Arzu ederse bu tohumları kendisine gönderebilirim. İkincisi, sayın muda,rainac ve Lonicera'dan istediğim tohumlardan hiç biri kargodan çıkmadı. Talep kotasına mı takıldım yoksa başka bir aksilik mi oldu merak ediyorum. Böyle kapsamlı bir organizasyonda ufak tefek aksaklıklar olması, bu etkinliğin güzelliğine elbette gölge düşüremez. Tekrar herkese çok teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
Bu arada ben de kargomu sabah teslim aldım, emeği geçenlere teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tekrar, sayın malina başta olmak üzere, herkese şükranlarımı arz ediyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Aynen katılıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Ben herhangi bir işlem yapmadım, soğuklama ihtiyacını siz gidermelisiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2017
|
Alıntı:
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bol verimli ve mutlu bir sezon dilerim herkese. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biraz önce sn. rainac ile telefonla görüştüm. Kendisine gelen geçerli taleplere baktı. Kendisinden tek talebinizin olduğunu (jalepona biber), kendisine gelen geçerli taleplerin tamamını karşıladığını söyledi. Ben de bana gelen geçerli taleplerin tamamını tohum sayısı az olanlar da dahil karşılayıp gönderdim. Sizin talepleriniz de vardı. Sistem çok iyi çalışmasına rağmen muhtemelen bir yanlışlık olup gönderilen tohum bir başka arkadaşa gitmiş olabilir. Başkasına ait bir tohum gelen bir arkadaşımız var ise burada paylaşırlar ise ne olduğunu anlayabiliriz. Yaklaşık üç dört yıl kadar önce de bana bir arkadaşımıza ait tohum geldi. Kendisine başkasına ait tohumlarla birlikte gönderecektim. Ancak aksilikler ve bilgilerindeki eksiklikler nedeni ile kendisine gönderemedim. Halen tohumlar olduğu gibi çekmecemde duruyor. Alıntı:
Aynı şekilde size de geçerli taleplerinizin hepsini gönderdim. Tüm tohumlar arkadaşlarımız tarafından alındığı zaman başkasına ait tohum var ise burada yazarlarsa durumu öğreniriz. Tohumlardan haber çıkmaması halinde elimde olan tohumlardan var ise her iki arkadaşımıza da yeniden gönderirim. Alıntı:
İlginiz için teşekkür ederim. Sulamada sıkıntım olması nedeni ile fasulye yetiştirmeyi nerede ise hiç başarılı olmadım. Bu yıl bir sistem kurmaya çalışıyorum. Elimde başka fasulye tohumları da bulunmakta. Gelecek etkinlikte bu tohumu gönderebilirseniz iyi olur. Şu anda elimdeki tohumları nasıl ekeceğimi düşünüyorum. Kargom gelmiş. Ancak bulamadıkları için not bırakıp gitmişler. Pazartesiyi merakla bekliyorum. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-04-2012
|
Dün bende tohumlarıma kavuştum, emeği geçen herkese teşekkürler. Hepimiz için bereketli olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
Alıntı:
Öğlen kargoyu teslim aldıktan sonra dışarı çıkmak zorunda kaldığım için inceleyememiştim, biraz önce gelen tohumları kontrol ettiğimde 4 talebimin kota aşımı dolayısıyla karşılanamadığını düşündüm (ikisi size gelmiş, diğer 2 talebim de sayın Tolga Özmeral'den idi). Bunun dışında sayın kerkenez'den talep etmiş olduğunuz Sakız Adası Domatesi ve Pink Vernissage tohumları da bana gelmiş. Yazmak için foruma girince sizin mesajınızı gördüm. Sanırım bahçelerimiz karışmış. Benim açımdan sıkıntı değil mısır ve pazı'yı da gelecek sene ekeriz. Siz isterseniz bana gelen tohumlarınızı size gönderebilirim. Etkinliğe katılan, tohumların toplanmasından,sınıflandırılmasından gönderimine kadar yoğun emek isteyen bu süreci böylesine güzel yöneten herkese sonsuz teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sayın demlibahçe, eskiler ne güzel söylemiş, "Vaki olanda hayır vardır." diye. Benim açımdan da bir sıkıntı yok. O tohumları siz kullanabilir veya dilediğinize verebilirsiniz. Başarı ve mutluluklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|