![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-01-2015
|
Pembe beefsteak domates
![]() Gecen seneki etkinlikte Bahcedenn'den gelmişti...uzun yıllardır yediğim en iyi domates oldu...ağızda sulu bir antrikot dağılıyordu adeta :-) tartım yoktu fakat elimdeki 1 kilo gibi vardı... Bitki türü: sebze Bitki ömrü: tek yıllık Tohum Türü: domates Tohum çeşit adı ![]() Tohum kaç yıldır sizdedir:2016 hasatı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: bodrum Tohumun kökeni (size nereden geldi): Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): keçi gübresi, leonardit Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan): toz kükürt yapraklara Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: 2016 temmuz Bitki tipi ve gelişim durumu: Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: çok iri ve etli Yetiştirme özellikleri: Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: martta serada çimlendirdim torfta Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama vb.) Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleri: ara ara suladım Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: Düzenleyen epeprek : 10-12-2016 saat 10:33 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|