![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-01-2015
|
Pembe beefsteak domates
![]() Gecen seneki etkinlikte Bahcedenn'den gelmişti...uzun yıllardır yediğim en iyi domates oldu...ağızda sulu bir antrikot dağılıyordu adeta :-) tartım yoktu fakat elimdeki 1 kilo gibi vardı... Bitki türü: sebze Bitki ömrü: tek yıllık Tohum Türü: domates Tohum çeşit adı ![]() Tohum kaç yıldır sizdedir:2016 hasatı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: bodrum Tohumun kökeni (size nereden geldi): Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): keçi gübresi, leonardit Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan): toz kükürt yapraklara Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: 2016 temmuz Bitki tipi ve gelişim durumu: Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: çok iri ve etli Yetiştirme özellikleri: Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: martta serada çimlendirdim torfta Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama vb.) Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleri: ara ara suladım Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: Düzenleyen epeprek : 10-12-2016 saat 10:33 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
|
Kemer patlıcan
![]() Fotoğraf 25 haziran... yerlitohum.com almıştım... ilaç yok, gübre keçi gübresi ve leonardit tohumları geç çimleniyor patlıcanların...ben endişe etmiştim ilk senem idi :-) bilmeyenlere duyurulur... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
Domates
![]() Gecen sezon Mart ayı gibi keçi gübresi almıştım araziye...çuvalların durduğu yerin tam yanında taşların dibinde kendiliğinden yetişti...hiç su da vermedim...gayet sağlıklı sürdürdü yazı...bir ara tavukların saldırısına uğradı...yoksa verimli gidiyordu gayet. fotoğraf 4 temmuzda çekilmiş. Bitki türü: sebze Bitki ömrü: tek yıllık Tohum Türü: domates Tohum çeşit adı: Tohum kaç yıldır sizdedir: 2016 kendisi çıktı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: bodrum Tohumun kökeni: keçi gübresinden Kullanılan gübreler:keçi gübresi, leonardit Kullanılan ilaçlar: yok Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: 2016 temmuz Bitki tipi ve gelişim durumu: Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Yetiştirme özellikleri: Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama vb.) Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleri: Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: Düzenleyen epeprek : 10-12-2016 saat 10:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
|
Everglades domates-çeri
[attach] ![]() ilk foto 31 temmuz altındaki 10 temmuzda çekilmiş. tohumları gecen seneki etkinlikte bahcedenn den almıştım....tek bitkim oldu fakat inanılmaz verimli bir cins....verdikçe verdi bitmedi :-) inanılmaz da lezzetli...çocuklar bayıldılar bütün yaz kahvaltıda yediler :-) keçi gübresi ve leonardit kullandım ilaç yok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
domates tarla
![]() yerlitohum.com dan aldığım tohum. orta boy düzgün şekilli meyveleri oldu ve verimliydi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
|
Kıvırcık yayla domatesi
![]() yerlitohum.com dan aldım tohumu. Bir adet bitkim oldu bu cinsten fakat oldukça lezzetli ve verimliydi... ağustos ayında yapraklara toz kükürt uyguladım. leonardit ve keçi gübresi ile beslendi... fotoğraf 1 temmuzda çekilmiş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
|
Salçalık domates
![]() az sulu ve etli salçalık domates...yerlitohum.com dan almıştım... fotoğraf 10 haziran... keçi gübresi ve leonardit ile ilaçsız yetişti... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|