![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Arkadaslar merhaba, cook uzun bir aradan sonra yeniden agaclar.net'yim bu kez baska heyecanlarla buradayim. hep hayalini kurdugum bahceli eve simdilik nail olabildim, bir de kucuk sebze bahcesi duzenlemeyi dusunuyorum. Bu konuda yerli tohumlara nereden ulasabilirim derken, eski dost agaclar.net cikti gene karsima.Yeniden araniza gelebilri miyim Tohum paylasimi icin gec mi kaldim? Ya da ilk kez paylasima katilacak birisi icin ne yapmam gerekiyor. yardimlariniz icin simdiden tesekkurler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
|
Benimde sormak istediğim sorular var;birincisi bir arkadasa katalogda paylaşmadığım bir tohumu talep ettiği tohumlarla birlikte gönderebilirmiyim? İkinci olarak da izolasyon konusuyla ilgili..mesela 5 çeşit karpuz seçtik bunun dikimini nasıl yapıyoruz?Ben şimdiye kadar ekimlerimde bu konuya hiç dikkat etmemiştim o yüzden hiç bilgim yok denilebilir. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
İkinci soru için de her türün hibridlenmemesi için aynı türde başka çeşitlere uzak olması gereken mesafe standartları var. Ona uyulup uyulmadığı mevzusu. Siz uymadıysanız bunu açıkça belirtin ki, talep edenler bilerek talep etsinler. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sayın Meyvelitepe ben kendi tohumlarımdan birkaç çeşit domates ,salatalık ve fasulye ektim hiçbir izolasyon uygulaması yapmadım.Sadece fasulye de dikkat etmiştim toplarken karışmaması için..Karpuz ve kavundan ilk defa bu kadar çeşit ediniyorum sanırım izolasyon şart..Izolasyon uygulamasında araya konulan mesafelere başka çeşit tohum ekilebilir diye düşünüyorum. Diğer konu için de sizi önceden bilgilendiririm tesekkürler Sayın Meyvelitepe. .. |
|
|
|
![]() |
|
|