agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni596Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-05-2016, 12:41   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-09-2007
Galeri: 3
Bu sahifeleri daha önce okumamışım.
Etkinlikten tohum alanlardanım ama paylaşım sonrası sahife açarak ektiklerim hakkında bilgi verme imkanı bulamayanlardanım.
Tohum alan kişilerin tamamının arzulanan tavır içinde olması zor. Üretip ticarete konu edecek niyette de kişiler olabilecektir ama neticede yerli tohum çok sayıda kişiye ulaşacaktır ki nihai gaye temin edilmiş olacaktır.

Kendim için yazacak olursam; bazı özel nedenlerle tohumları viyollere ekerek bir tanıdığa emanet ettim. Toprağa dikim vaktinde alabildim viyolleri ve yerlerine zayiatsız denecek miktarda yerleştiler. Hafta sonu uğradığımda hepsinin sakin sakin büyümekte olduklarını gördüm. Köylü komşuma rica ettim arada o da bakalak oluyor.

Tohum paylaşım sonrasına ait bilgilerin müştereken yer alabileceği bir sahifenin yaratılması halinde tek başına sahife açma imkanı olmayanların oradan üyelere arada bilgi verme imkanı olacaktır diye düşünerek bu önerimi dile getiriyorum.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025