![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Bende tohumları saat 5 itibariyle şubeden teslim aldım. Önce içinde neler olduğuna bir göz attım. Çoğu istediğim tohumlar. (Elde etmeyi düşündüğüm.) elime ulaştı. Artık bu sene talep edemediğimiz tohumları seneye paylaşan arkadaşlar olur ise elde ederiz. Ücret benden istemediler. Ben görevli arkadaşa ücret yok mu diye sordum ,baktı varmış dedi ve 3 tl alarak teşekkür etti. Çoğu kargodan ücret almayı unutmuşlar anladığım kadarıyla. o ücretler kargoyu götüren elemanın ücretinden kesilecek sanırım. Ağaçlar net paylaşımı olunca ücret akıllarına gelmemiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kargo ücreti 3 tl ödedim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-07-2009
|
Sonunda kavuştum
Çeşitli uğraşlardan sonra, kargonun bir süre daha şubede bekletilmesi sağlandı ve sonunda bugün öğleden sonra gidip tohumlarımı alabildim. 3.23 TL tutarındaki fatura ücretini ödedim. Kargonun iade edilmesini önleyebildiğim için çok mutluyum. Hepinize en derin şükranlarımı sunarım. Sağ olunuz, var olunuz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Niçin farklı davrandıklarını merak etmiştim ben, onu da öğrenmiş oldum ![]() Küçük miktar kalan ücret üstleri konusu sadece Kargo görevlilerini bağlamıyor. Özellikle müşterisi çok olan dükkanlar, iş yerleri de nakit alış verişlerde aynı davranışı gösteriyor... Biraz insaflı olmak lazım, vakit dar müşteri çok, kuruşların peşinden nasıl koşacaklar ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|