![]() |
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
susuz börülce
Bitki türü: sebze Bitki ömrü: tek yıllık Tohum Türü: börülce Tohum çeşit adı: .. Tohum kaç yıldır sizdedir : Bu yıl ekildi Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: .. Tohumun kökeni : 2014 buğday derneği tohum takas ağı Kullanılan gübreler : kullanılmadı Kullanılan ilaçlar : kullanılmadı Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: yapılmadı Hasat yıl ve ayı: 2015 temmuz-eylül Bitki tipi ve gelişim durumu: erkenci, mayısta direkt toprağa ekildi temmuzda meyve verdi. Meyveler çok yoğun değil ve eylüle doğru azalıyor. Çok fazla boy atmıyor. Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Koyu yeşil ince 10cm boyunda meyveleri var. Ben sadece çiçekli resmini çekmişim. Yetiştirme özellikleri: Ben damla sulama yaptığım ve tek ocakta ektiğim için susuzluğunu değerlendiremedim. Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: mayısta direkt toprağa ekildi. Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler : yok Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: kuruyan meyvelerden alındı. Düzenleyen rana58 : 01-11-2015 saat 20:17 Neden: resim eklemek |
|
|
|
|
|