![]() |
Ben de ablamın yardımıyla paketleri yarım günde hazırladım.
|
Poşetleri yurt içi kargoya verdim bilginize.
|
Tohum poşetleme işi bitti, sıra isimlere göre poşetlere eşleştirmede.
Göndereceğim adres henüz bana ulaşmadı. Bir de soru; Geçen sene olduğu gibi tohum verilemeyen üyelerin etiketleri, lojistik merkezine gönderilecek mi? Teşekkürler... |
Bahçedeki işlerden ben daha başlama fırsatı bulamadım. Kısmet olursa perşembe günü poşetlemeye başlayacağım. Melisa hariç diğer tohumlarda sıkıntı olmayacak gibi.
|
Neşecan, milla ve ümit korkmaz adlı arkadasların taleplerini ben zaten karşılamıştım.
Alıntı:
|
Uzun uğraşlar sonunda paketleme işini bitirdim.
Aswad patlıcanı dışında bütün talepleri karşılayabildim. Bu patlıcanın tohumlarını bir iki istisna dışında sadece bu yıl ya da geçtiğimiz yıl tohum paylaşan arkadaşlara gönderebildim. Patlıcanın sadece uç kısmında tohum var ve aldığım tohumların yarıya yakınının çimlenme kabiliyeti yoktu. Herkese kolay gelsin diyorum. Bir an bırakıp kaçmak geldi bu tohum paketleme işinden ama sonra Bahçedenn, Heyyamola ve İsmail Kuzucu gibi arkadaşların yapacağı işi düşündüm ve sonunu getirdim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tohumların gönderileceği adres ulaşmayan başka paylaşımcı varsa lütfen bildirsin. |
Alıntı:
|
Sn. Meyvelitepe,
Edirne patlıcanı etiketlerini Sn. bancedenn 'in adı ile oluşturup gönderiniz bence, böylece onun emeğini ben üstlenmemiş olurum. Kendisi tohumları gönderebileceğini yazdığında ben katalog sayfamda ilgili tohumun tanıtım mesajını güncelleyerek tohumların sn.bancedenn tarafından gönderileceğini duyurmaya çalıştım. Ayrıca sn. Atilgan'a mükerrer talepleri bildirdiği için teşekkür ederim. Dilimli bal kabağı tohumları beklediğimden hızlı kurudu, bu akşam siyah inci ve dilimli bal kabağı tohumlarını da poşetleyip yarın tamamını kargoya vereceğim inşallah. Sonrası heyecanlı bir bekleyiş :D |
Tohumları Yurtiçi Kargo firmasına 315973999893 gönderi koduyla teslim ettim.
|
Sn. esgül73;
Jalapeno Biber taleplerinizin hepsini karşıladı iseniz ya da aşagıda belirttiğim mükerrer talepte bulunan üyelerin hangilerine gönderdiğinizi belirtirseniz, elimdeki kısıtlı tohumları ona göre pay etmeyi düşünüyorum. abayram44 bahtiyar02 balalıh inkero kerkenez Lathspell Makinistt Milla Tilki Mete TRAKLI uwecan yörükbeyi03 Bilgilendirmeniz dileğiyle... Not: Yukarıdaki üye isimlerini sayfanızdaki taleplerden karşılaştırdım. Sonradan talebinden vaz geçmiş üyeler olabilir. İsim yazarsanız sevinirim. Kolaygelsin. |
Ben bugün tohumları kargoya verdim.Yalnız spagetti kabak tohumu iyice kurumamıştı inşallah birşey olmaz.Kabak tohumu talep edenler tohum ellerine geçince poşetten çıkarıp kurutsunlar lütfen.Kimlere tohum gönderdiysem mutlulukla ekip büyütsünler inşallah.saygılar.
|
bende bugün tohumları MNG kargoya verdim Gön,Takip No:389192491782
|
bugün itibariyle tohumları ptt kargoya verdim
50 tane soru sordular içinde ne var ne tohumu açtılar baktılar müdüre gittiler sordular filan en sonunda bi dilekçe alıp kargoladılar çok garibime gitti böyle olacağını bilseydim kargo firmalarına giderdim |
1 Eklenti(ler)
Az önce tohumları paketleme işini bitirdim.Talepte bulunan herkesin isteğini karşıladım.Umarım iyi günlerde yetiştirip, şifa ile tüketirler.Nasipse yarın postalayacağım.Şimdi bunların hepsini büyük bir zarfa koyup mu postalayacağım?Yoksa kolaylık olsun diye çeşitleri ayrı zarflayıp ,sonra büyük bir zarfa mı koyayım?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tohumlar bugün Aras Kargo ile yola çıktı, sanırım yarın Lojistik Merkezi 'ne varmış olurlar. Yeni sahiplerine bol hasat vermelerini, gözleri ve damakları şenlendirmelerini diliyorum.
Miktarı az olan hiçbir çiçek tohumundan kendim için tohum ayırmadım. Çiçeklerin ben toplamadan önce döktükleri tohumlardan nesillerini devam ettirmelerini umuyorum. |
Alıntı:
|
Tohumları ARAS kargoya verdim yarın lojistik merkezinin elinde olurmuş, herkes için hayırlı olur inşallah
|
Tohumları bugün saat 16.00 da yurtiçi kargo No:314171306909 ile gönderdim.Yarın öğleden sonra ilgili adrese ulaşacağı söylendi.Umarım tohumların ulaşacağı herkes neşe içinde ve benim gibi heyecanla açarlar paketlerini.Sayın Meyveli Tepe başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün tohum paketi yola çıktı.
Eklenti 526122 Göndermiş olduğum tohumlar yeni sahipleriyle buluşmak, balkon ve bahçelerini süsleyip bol bereketli ürünler dileğimle, hayırlı olsun. |
Bir miktar paket geldi, kimlerden geldiğini yarın yazacağım... :)
|
Hercai menekşe harici tohumların paylaştırılması tamamlandı. Ancak hercai menekşe ve cüce lupin tohumlarının bir kısmını bulamadım. Elimdeki lupinleri ancak dörder tek tohum olarak gönderebileceğim.
Kalanları bir şekilde bulamazsam bana da tohum kalmayacak zaten. Menekşe talep sayısı 30. Elimde 200 e yakın anca tohum var. Herkese beşer göndersem denk gelecek. Menekşenin çiçeklenme sürecini çok sevdiğim için isteyenlerin tamamına az da olsa göndermek istiyorum. Bu hafta sonu yaylaya tekrar güzelce bakayım. Bulabilirsem ilave edeyim. Bulamazsam lupinlerin yanına yabani lupin tohumu, menekşelerin yanına da uzun süs ayçiçeği tohumu ekleyebilirim teselli olarak. Uzun süs ayçiçeklerinin içerisinde bu kadar çok olgunlaşacağını tahmin edemediğim için etkinlikte paylaşmadım yoksa bol miktarda tohum çıktı, hatta bir arkadaştan talep etmiştim hiç olmayacak diye..:o. |
Ayın 21 i lojistik merkeze son giriş günümü yoksa göndereceğimiz son tarih mi,hala kurumamış bazı tohumlarım var,artık saç kurutma makinesi mi kullansam napsam bilemedim ki
|
Merkeze ulaşan kargolar:
1. Selçuk Boz 2. Guppy 3. İncirli 4. Oma1453 5. Hafez 6. Lonicera 7. Andora 8. Pares 9. Sevoş 10. Sernur 11. Esgül73 |
Tohumları, Yurtiçi Kargo ile bugün gönderdim. Alıcıların güzel günlerde yetiştirmesini dilerim.
Takip No:303674884881 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende tohumları bugün poşetledim ,yarın kargoya vericem .Bu yıl az çeşitle katılabildim bu etkinliğe ,gelecek yıl daha iyi olcağını umuyorum .Dilerim güzel ürünler elde ederler .Tohum talep ettiğim arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkürederim .
|
Alıntı:
|
Merkeze ulaşan kargolar:
1. Selçuk Boz 2. Guppy 3. İncirli 4. Oma1453 5. Hafez 6. Lonicera 7. Andora 8. Pares 9. Sevoş 10. Sernur 11. Esgül73 12. Akçabardak 13. Coskun4216 14. Taşlıbahçe 15. Kaknus |
1 Eklenti(ler)
Tohumları dün Aras Kargo'yla gönderdim. Firesiz çimlenirler umarım.
|
Tohum talep edipte etikette ismi olmayan arkadaşlara ben elle bir etiket yazıp göndersem olur mu? Elimde hala fazlasıyla tohum var.
|
Alıntı:
|
tohumlar hazırlandı kısmetse bu gün kargoya verilecek.
umarım tohum talep eden arkadaşlar. paylaşmanın verdigi mutluluğu seneye kendileride paylaşarak tadarlar. |
O zaman tohumlar hazır kısmetse çarşamba günü kargoya vereceğim.
|
tohum paketleri yurtiçi kargoya teslim edildi.seneye inşallah daha fazla çeşitle katılmak nasip olur. saygılarımla.
|
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025