agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2014-2015 Tohum Paylaşım Etkinliği (https://www.agaclar.net/forum/2014-2015-tohum-paylasim-etkinligi/)
-   -   Paylaşımcılar (https://www.agaclar.net/forum/2014-2015-tohum-paylasim-etkinligi/35859.htm)

Muda 09-11-2014 11:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Andora (Mesaj 1332228)
Dilimli bal kabağı ve siyah inci biber dışındaki tüm tohumlar paketlendi, kısmetse onların tohumlarını yarın çıkarıp salı akşamına kadar kurutup öyle paketleyeceğim. Kimi tadımlık kimi doyumluk sayıda tüm talepleri Edirne patlıcanı dışında karşılıyorum. Edirne patlıcanı tohumlarının küflenmiş olduğu sürprizi beni bir hayli üzdü. Bu nedenle benden talepte bulunan üyeler neşecan, bahtiyar02, milla, eneskrky, ümit korkmaz, zady, isak, samet1466, absTRe1905 için (mükerrer talep edenler hariç olarak) Edirne patlıcanı tohumu paylaşabilecek arkadaşım var ise yardımını rica ediyorum.

Sayın Andora;
Bendeki çizgili patlıcan hazır olarak aldığım bir çeşit. Tam olarak Edirne patlıcanı olup olmadığını bilemiyorum. Lezzetli olduğunu görünce iki tane tohumluk bırakmıştım. Tohumları mevcut. İsterseniz o tohumlardan benim tohumlarla birlikte gönderebilirim. Tabi başka arkadaşlarda kesin Edirne patlıcanı tohumu var ise onların paylaşımı daha doğru olur.

guppy 09-11-2014 12:58

Benim poşetleme de bitti. Cumartesi kargoya yetişemedim. Altta ki linkte fotoğrafları ve açıklamam mevcut. Pazartesi nasipse kargolarım.

http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...ri/35071-2.htm

Lonicera 09-11-2014 13:00

Sn MeyveliTepe

E-mail adresinize paylaşmış olduğum tohum talep listesini excel dosyası olarak gönderdim.
Bilginize...

Andora 09-11-2014 13:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Muda (Mesaj 1332320)
Sayın Andora;
Bendeki çizgili patlıcan hazır olarak aldığım bir çeşit. Tam olarak Edirne patlıcanı olup olmadığını bilemiyorum. Lezzetli olduğunu görünce iki tane tohumluk bırakmıştım. Tohumları mevcut. İsterseniz o tohumlardan benim tohumlarla birlikte gönderebilirim. Tabi başka arkadaşlarda kesin Edirne patlıcanı tohumu var ise onların paylaşımı daha doğru olur.

Sn. Muda,

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Siz tohumlarınızı hangi gün kargoya vermeyi planlıyorsunuz? Eğer kargonuzu salı ya da çarşamba kargoya verecekseniz pazartesi akşamına kadar orjinal Edirne patlıcanı paylaşan arkadaşlarımızdan yardımcı olabilecek durumda olan var mı diye bekleyip görelim derim. Siz ne dersiniz?

bahcedenn 09-11-2014 20:59

Alıntı:

Dilimli bal kabağı ve siyah inci biber dışındaki tüm tohumlar paketlendi, kısmetse onların tohumlarını yarın çıkarıp salı akşamına kadar kurutup öyle paketleyeceğim.

Kimi tadımlık kimi doyumluk sayıda tüm talepleri Edirne patlıcanı dışında karşılıyorum.
Edirne patlıcanı tohumlarının küflenmiş olduğu sürprizi beni bir hayli üzdü.

Edirne patlıcanı tohumu paylaşabilecek arkadaş var mı?

Bu nedenle benden talepte bulunan üyeler neşecan, bahtiyar02, milla, eneskrky, ümit korkmaz, zady, isak, samet1466, absTRe1905 için (mükerrer talep edenler hariç olarak) Edirne patlıcanı tohumu paylaşabilecek arkadaşım var ise yardımını rica ediyorum.

Kusura bakmayın, ben biraz geç fark ettim. Bende orijinal Edirne Patlıcanı mevcut. Eğer uygun görülürse, kaç kişilik tohum lazımsa sizin adınıza paketleyip gönderebilirim.

Muda 09-11-2014 21:22

Sayın Andora;
Tohumların büyük kısmını ayırdığım halde halen tam olarak kurumasını beklediğim tohumlar var. Tohumları göndermek için biraz daha zamanımız var sanırım. Naylon torba içinde küflenmelerini istemiyorum. Son anda göndermeyi düşünüyorum. Bende tohum olduğu için göndermemde problem yok. Tabi başka orjinal olduğunu bilerek paylaşacak arkadaş çıkarsa daha iyi olur. Bendekiler ilk çıktıklarında çok büyümediler. Ben onları koparıp sulamayı artırınca resimde görüldüğü gibi çok güzel büyüdüler.

Andora 10-11-2014 07:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn (Mesaj 1332419)
Kusura bakmayın, ben biraz geç fark ettim. Bende orijinal Edirne Patlıcanı mevcut. Eğer uygun görülürse, kaç kişilik tohum lazımsa sizin adınıza paketleyip gönderebilirim.

Merhaba sn. bahcedenn,

Benden Edirne patlıcanı talep eden üyeler aşağıdaki gibidir.

neşecan, milla, ümit korkmaz, (Atilgan gri olarak işaretli arkadaşların tohumlarını hazırlamış)
bahtiyar02, eneskrky, zady, isak, samet1466, absTRe1905

Sizi sıkıntıya sokmayacaksa bu cinsin kaynağı olan (ben de sizin paylaştığınız tohumlar ile yetiştirmiştim) sizden kargonuza yukarıdaki arkadaşlarımız için de tohum ilave etmenizi rica ediyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Zaten ağır olan yükünüzü azıcık daha arttırdığım için affedin.

Sn. Muda,

Size de tekrar teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla kalın...

Andora 10-11-2014 07:47

1 Eklenti(ler)
Dün akşamki çalışmamızdan bir kare paylaşalım :D

Eklenti 525888

TCM 10-11-2014 10:55

1 Eklenti(ler)
Kızımın canı isterse yardım ediyor, pıtır kızın yardımı olunca işler kolaylaşıyor tabi de hanım sürekli tepemizde dökülen saçılanları kontrol edip kantarın topuzunun kaçtığını görürse azarlıyor. Birkaç gün daha sürerse paketleme işleri korkarım hepsi çöpe atılacak ben evde yokken ...

Andora 10-11-2014 12:14

Dün akşam benim kızımın da yardımı olmasaydı toparlanmam hiç kolay olmazdı, tohum paketlerini sahiplerine göre eşleştirmeyi bulmaca çözmeye benzetince bayağı bir efor sarfetti kuzum, ama yardımı ile öğünüp böbürlenmeyi de ihmal etmedi :p

sakagun 10-11-2014 14:20

Ben de ablamın yardımıyla paketleri yarım günde hazırladım.

guppy 10-11-2014 16:05

Poşetleri yurt içi kargoya verdim bilginize.

Sevgi Durul 10-11-2014 18:36

Tohum poşetleme işi bitti, sıra isimlere göre poşetlere eşleştirmede.

Göndereceğim adres henüz bana ulaşmadı.

Bir de soru; Geçen sene olduğu gibi tohum verilemeyen üyelerin etiketleri, lojistik merkezine gönderilecek mi? Teşekkürler...

İsmail Kuzucu 10-11-2014 18:49

Bahçedeki işlerden ben daha başlama fırsatı bulamadım. Kısmet olursa perşembe günü poşetlemeye başlayacağım. Melisa hariç diğer tohumlarda sıkıntı olmayacak gibi.

Atilgan 10-11-2014 18:54

Neşecan, milla ve ümit korkmaz adlı arkadasların taleplerini ben zaten karşılamıştım.

Alıntı:

Edirne patlıcanı tohumu paylaşabilecek arkadaş var mı?

Bu nedenle benden talepte bulunan üyeler neşecan, bahtiyar02, milla, eneskrky, ümit korkmaz, zady, isak, samet1466, absTRe1905 için (mükerrer talep edenler hariç olarak) Edirne patlıcanı tohumu paylaşabilecek arkadaşım var ise yardımını rica ediyorum.

Atilgan 10-11-2014 19:12

Uzun uğraşlar sonunda paketleme işini bitirdim.

Aswad patlıcanı dışında bütün talepleri karşılayabildim.
Bu patlıcanın tohumlarını bir iki istisna dışında sadece bu yıl ya da geçtiğimiz yıl tohum paylaşan arkadaşlara gönderebildim. Patlıcanın sadece uç kısmında tohum var ve aldığım tohumların yarıya yakınının çimlenme kabiliyeti yoktu.

Herkese kolay gelsin diyorum. Bir an bırakıp kaçmak geldi bu tohum paketleme işinden ama sonra Bahçedenn, Heyyamola ve İsmail Kuzucu gibi arkadaşların yapacağı işi düşündüm ve sonunu getirdim.

MeyveliTepe 10-11-2014 20:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1332628)
Tohum poşetleme işi bitti, sıra isimlere göre poşetlere eşleştirmede.

Bir de soru; Geçen sene olduğu gibi tohum verilemeyen üyelerin etiketleri, lojistik merkezine gönderilecek mi? Teşekkürler...

Geri gelen kullanılmamış etiketleri değerlendirmek pratik olmadığı için göndermeseniz de olur.

MeyveliTepe 10-11-2014 20:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1332628)
T

e-posta adresinize gönderdim.

Tohumların gönderileceği adres ulaşmayan başka paylaşımcı varsa lütfen bildirsin.

MeyveliTepe 10-11-2014 20:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Andora (Mesaj 1332480)
bahtiyar02, eneskrky, zady, isak, samet1466, absTRe1905

Sizi sıkıntıya sokmayacaksa bu cinsin kaynağı olan (ben de sizin paylaştığınız tohumlar ile yetiştirmiştim) sizden kargonuza yukarıdaki arkadaşlarımız için de tohum ilave etmenizi rica ediyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Zaten ağır olan yükünüzü azıcık daha arttırdığım için affedin.

.

Bu talep sahipleri için edirne patlıcanı - Andora etiketlerini sn.bahcedenn'e ulaştırmak gerekiyor. İlk fırsatta gereken etiketleri yaratarak bahcedenn'e gönderirim.

Andora 11-11-2014 07:24

Sn. Meyvelitepe,

Edirne patlıcanı etiketlerini Sn. bancedenn 'in adı ile oluşturup gönderiniz bence, böylece onun emeğini ben üstlenmemiş olurum. Kendisi tohumları gönderebileceğini yazdığında ben katalog sayfamda ilgili tohumun tanıtım mesajını güncelleyerek tohumların sn.bancedenn tarafından gönderileceğini duyurmaya çalıştım.

Ayrıca sn. Atilgan'a mükerrer talepleri bildirdiği için teşekkür ederim.

Dilimli bal kabağı tohumları beklediğimden hızlı kurudu, bu akşam siyah inci ve dilimli bal kabağı tohumlarını da poşetleyip yarın tamamını kargoya vereceğim inşallah. Sonrası heyecanlı bir bekleyiş :D

Lonicera 11-11-2014 11:33

Tohumları Yurtiçi Kargo firmasına 315973999893 gönderi koduyla teslim ettim.

oz26 11-11-2014 11:53

Sn. esgül73;

Jalapeno Biber taleplerinizin hepsini karşıladı iseniz ya da aşagıda belirttiğim mükerrer talepte bulunan üyelerin hangilerine gönderdiğinizi belirtirseniz, elimdeki kısıtlı tohumları ona göre pay etmeyi düşünüyorum.

abayram44
bahtiyar02
balalıh
inkero
kerkenez
Lathspell
Makinistt
Milla
Tilki Mete
TRAKLI
uwecan
yörükbeyi03

Bilgilendirmeniz dileğiyle...

Not: Yukarıdaki üye isimlerini sayfanızdaki taleplerden karşılaştırdım. Sonradan talebinden vaz geçmiş üyeler olabilir. İsim yazarsanız sevinirim. Kolaygelsin.

sevoş 11-11-2014 15:24

Ben bugün tohumları kargoya verdim.Yalnız spagetti kabak tohumu iyice kurumamıştı inşallah birşey olmaz.Kabak tohumu talep edenler tohum ellerine geçince poşetten çıkarıp kurutsunlar lütfen.Kimlere tohum gönderdiysem mutlulukla ekip büyütsünler inşallah.saygılar.

hafez 11-11-2014 18:06

bende bugün tohumları MNG kargoya verdim Gön,Takip No:389192491782

incirli 11-11-2014 19:10

bugün itibariyle tohumları ptt kargoya verdim
50 tane soru sordular içinde ne var ne tohumu açtılar baktılar müdüre gittiler sordular filan
en sonunda bi dilekçe alıp kargoladılar
çok garibime gitti
böyle olacağını bilseydim kargo firmalarına giderdim

esgül73 11-11-2014 21:44

1 Eklenti(ler)
Az önce tohumları paketleme işini bitirdim.Talepte bulunan herkesin isteğini karşıladım.Umarım iyi günlerde yetiştirip, şifa ile tüketirler.Nasipse yarın postalayacağım.Şimdi bunların hepsini büyük bir zarfa koyup mu postalayacağım?Yoksa kolaylık olsun diye çeşitleri ayrı zarflayıp ,sonra büyük bir zarfa mı koyayım?

esgül73 11-11-2014 21:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi oz26 (Mesaj 1332768)
Sn. esgül73;

Jalapeno Biber taleplerinizin hepsini karşıladı iseniz ya da aşagıda belirttiğim mükerrer talepte bulunan üyelerin hangilerine gönderdiğinizi belirtirseniz, elimdeki kısıtlı tohumları ona göre pay etmeyi düşünüyorum.

abayram44
bahtiyar02
balalıh
inkero
kerkenez
Lathspell
Makinistt
Milla
Tilki Mete
TRAKLI
uwecan
yörükbeyi03

Bilgilendirmeniz dileğiyle...

Not: Yukarıdaki üye isimlerini sayfanızdaki taleplerden karşılaştırdım. Sonradan talebinden vaz geçmiş üyeler olabilir. İsim yazarsanız sevinirim. Kolaygelsin.

Taleplerin hepsini karşıladım.Teşekkür ederim,kolay gelsin.

MeyveliTepe 12-11-2014 08:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi esgül73 (Mesaj 1332941)
Az önce tohumları paketleme işini bitirdim.Talepte bulunan herkesin isteğini karşıladım.Umarım iyi günlerde yetiştirip, şifa ile tüketirler.Nasipse yarın postalayacağım.Şimdi bunların hepsini büyük bir zarfa koyup mu postalayacağım?Yoksa kolaylık olsun diye çeşitleri ayrı zarflayıp ,sonra büyük bir zarfa mı koyayım?

Resimden gördüğüm kadarıyla poşetleri talep edenlere göre gruplayarak ayrıca poşetlemişsiniz zaten. Hepsini tek zarfa koyup gönderebilirsiniz.

Andora 12-11-2014 09:10

Tohumlar bugün Aras Kargo ile yola çıktı, sanırım yarın Lojistik Merkezi 'ne varmış olurlar. Yeni sahiplerine bol hasat vermelerini, gözleri ve damakları şenlendirmelerini diliyorum.

Miktarı az olan hiçbir çiçek tohumundan kendim için tohum ayırmadım. Çiçeklerin ben toplamadan önce döktükleri tohumlardan nesillerini devam ettirmelerini umuyorum.

bahcedenn 12-11-2014 10:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevoş (Mesaj 1332840)
Ben bugün tohumları kargoya verdim.Yalnız spagetti kabak tohumu iyice kurumamıştı inşallah birşey olmaz.Kabak tohumu talep edenler tohum ellerine geçince poşetten çıkarıp kurutsunlar lütfen.Kimlere tohum gönderdiysem mutlulukla ekip büyütsünler inşallah.saygılar.

Keşke tohumları iyice kurutup gönderseydiniz. Nasıl olsa vakit var. Poşetteki tohumlar Lojistik Merkezi'nde bizim göndereceğimiz tohumları bekleyene kadar keşke sizin elinizde bekleyip iyice kurusaydı.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025