![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
.. 42 Paylaşımcı 504 çeşit tanıtmış, Bunlara 11.907 adet geçerli talep yapılmış, 41 Paylaşımcı talepleri karşılamak üzere fiilen tohumlarını hazırlamış ve Lojistik Merkezine göndermiş .. sayı bu kadar yüksek iken küçük aksaklıkların hataların olması normal değilmi ? Bence uzun uzadıya konuşmanın bir gereği yok tohumlar elinize ulaştımı ulaştı sıkıntı yok ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Tilki Mete : 30-12-2014 saat 15:49 Neden: gülüçük işaretleti ? işareti gibi duruyordu düzelttim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Ben de hata yaptığımı düşünmeye başlamıştım ve sonuçta tohumlar tekrar yer değiştirdiği için sorun da çözülmüştü... Ama... ![]() Daha önce, birbirine yapıştırdığım zarfları fotoğraflamadığıma üzüldüğümü yazmıştım. Biraz önce çektiğim fotoğraflara göz attım, son çektiğim fotoğraf, ikinci zarfı yanlış kişiye değil, Milla'ın zarfına bantladığımı netleştirdi. Çünkü masanın üzerinde sadece bir zarf var, diğerleri kapatılmış ve kargoya gitmesi için ayrılmış durumda... Son zarfı da halledersem bitecekti... Zarfa sığmayan tohumlar, bunlar için ikinci zarf bulunması gerek... ![]() Zarf üstündeki isim rahatça okunuyor... ![]() Üzerinde sadece tek zarf olan, kargaşadan uzak böyle bir masada, ikinci zarfı gidip kocaman kutu içinde başka zarf seçip ona bantlamam mantık dışı sanırım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın malina, Üzerinde sadece tek zarf olan, kargaşadan uzak böyle bir masada, ikinci zarfı gidip kocaman kutu içinde başka zarf seçip ona bantlamam mantık dışı sanırım demişsiniz. Haklısınız, bu pek mümkün görünmüyor. Peki bir sonuca nasıl ulaşabiliriz? Ben durumu hala çözemedim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|