![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Benim zarfımın içinden Termiye ve akgul1a adına gönderdiğim tohumların hepsi bana geri gelmiş.Bu konuda yanlışlık olduysa vakit geçmeden tohumlarını gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Moderatör
|
Alıntı:
Böyle karışıklıklar kimde olduysa onlardan da geri gelen tohumların bir an evvel talep edenlere gönderilmesini rica edeceğiz. Karışıklığın sebebini dilim döndüğünce izah edeyim. Tohum zarfları hazırlanırken şu şekilde olmalıydı. Alıntı:
Sabahat Demirci'ye .... Selcuk boz'dan 5-6 çeşit tohum gönderiliyorsa, selcuk boz ufak ufak poşetlere yerleştiği bu altı çeşit poşet torbasını topluca başka bir poşete koyarak üst kısma bold olarak alacak olanın adını Sabahat Demirci Gönderenselcuk boz şeklinde yazmalıydı. Ama bazıları altta görüldüğü gibi iki türlü yapılmış. 1-Yani Alacak olan üstte yazılmış.... doğru 2-Gönderen üstte yazılmış..... (karışıklığa sebep) ![]() malina'nın da yazdığı gibi Alıntı:
(Elimdeki fotoğraflarda print screen yapabileceğim bu fotoğraf vardı, sakın alınmayın sevgili selcuk boz.) |
|||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Sayın esgül73, size zahmet karşı ödemeli gönderirseniz sevinirim. Adres bilgilerimi mesaj ile gönderiyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|