![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Sn metesoylemez arkadaştan çift boğumlu su kabağı tohumunu aldık, sağolsun. Sanırım kargoyu Lojistik merkezine gönderirken yüksek ücret ödediği için kendisine gelecek olan kargoya da benzer rakam ödeyeceğini düşünmüş olabilir diye tahmin ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Sizin varsayımınız doğru olsa bile, almaktan vazgeçtim diye haber vermesi gerekti. Geri dönen kargolar için çift ücret ödeniyor diye hatırlıyorum... Konuyu bilen var mı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Kargomu şubeden aldım..
Tohum paketimi bugün şubeden aldım, 3 gün üst üste getireceklerini evde olmamı söyledikleri halde getirmediler. Üç kere söz verdi getireceklerine dair ama getirmediler, bana baştan şubeden al deseydiler ilk gün gider ben alırdım. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren tohumları yetiştiren özenle paketleyip gönderen, elimize ulaşmasında emeği olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim hakkınızı helal edin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Ben sadece 'neden böyle olmuştur' a tahmin yazdım. Doğru olanın ne olduğuna dair bir fikir beyan etmedim. Bence de sorması en doğru olanı. Durduk yerde hem masraf hem boşa giden emek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
Malesef geliş ve dönüş ücreti birlikte alınıyor. Uğraştığımız emekler hariç tabi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2014
|
Bugün Tekirdağ yurt içi kargo şubesinden heyecanla beklediğim tohumları aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2011
|
kargomu aldım. Teşekkürler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-05-2010
|
Kargomu aldım. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kargonun teslimatı ofisteki arkadaşıma yapılmış ve ücret alınmamış. Zarfın üzerinde de faturasız ödeme yapılmadı notu vardı. Kargo ücretini nasıl ödeyebileceğimi söyler misiniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
Kargomu aldım. Emeğini ve zamanını bizler için ayıran bütün arkadaşlara teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2008
|
Kargom az önce elime ulaştı, tohumları gönderen ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bu arada kargo ücreti olarak 3 TL. aldılar, tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2014
|
İlk defa tohum paylaşım etkinliğine katıldım. Benim tohumlarım da geçen gün geldi. Abartısız söylüyorum. Çocuklar gibi sevindim. Şimdi omzumda bir yük hissediyorum, bunları ekip yeşertme ve bunlardan elde edilecek tohumları seneye başka doğa dostları ile paylaşma sorumluluğu. Balkondaki imkanım kısıtlı olduğundan, bir kısmını annemin bahçesinde yetiştirmeye çalışacağım inşallah. Balkonuma yeni kurduğum 3 saksılık topraksız tarım düzeneğinde, Kudret Bey'in göndereceği besin kiti ile ilk çiftçilik çalışmama yakında başlıyorum inşaallah. Bu organizasyonu düzenleyenlere, bu bitkileri yetiştirip tohumlarını elde eden ve bizlerle paylaşanlara emeklerinden dolayı en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bu etkinliğin devamını canı gönülden diler, sağlık ve afiyetler dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Bana yanlışlıkla geri gelen sayın Termiye ve akgül1a'ya gönderdiğim tohumları bugün yurtiçi kargoyla gönderdim.Takip No larınıda özelden mesajla attım.Onlar için hazırladığım tohumlarda ulaştığı zaman en azından bu etkinliğin birinci bölümünü tamamlamış olacağım.Bundan sonrası tohumlarımızın sevgiyle büyütülmesinde.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2012
|
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Kargosunu almayanlarin son listesi nedir acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
nurani doğayısev hberbul naesnap enver samet1466 kargolarını almamış durumda. İlgili şubede bekliyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-10-2014
|
kargomu ben de aldim. gonderimin ertesi gunu hem de.. yogun oldugumdan yazamadim... cok heyacan vericiydi... emegi gecenlere tesekkurler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Alıntı:
Emek verip büyüttünüz , paylaştınız bir de kargo ücretimi ödemişsiniz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
agaclar.net
|
Kargosu geri dönenler: (Aras kargo) selamet atakav Baktım da Selamet Atakav'ın foruma son giriş tarihi 3 Kasım 2014. Üstelik foruma tek mesaj bile yazmamış. 37 çeşit tohum talebinde bulunmuş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Benim kısıtlı tohumlarımdan fazelyayı da talep etmiş. İsabetli davranarak iyi ki göndermemişim. ![]() Diğer taleplerini karşılamışım, o ayrı. ![]() Başkalarının hakkını boş yere almış. ![]() ![]() Bir dahaki etkinlikte sıfır mesaja kesinlikle gönderi yok, tabii benim açımdan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
agaclar.net
|
Bence, sadece sizin açınızdan değil, genel kural olmalı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
naesnap / Bu adla bir üye yok neasneap / Foruma son giriş tarihi: 07-12-2014 (Sıfır mesajlı) doğayısev / Foruma son giriş tarihi: 30-03-2013 (Sıfır mesajlı) dogayisev / Foruma son giriş tarihi: 30-10-2014 (4 mesajlı) samet1466 / Foruma son giriş tarihi: 09-11-2014 (Sıfır mesajlı) nurani / Foruma son giriş tarihi: 26-11-2014 (23 mesajlı) enver / Foruma son giriş tarihi: 20-11-2014 (220 mesajlı) hberbul / Foruma son giriş tarihi: 29-11-2014 (584 mesajlı) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Bence seneye telefon numaralarını göndermeyen üyelere de kargo gönderilmemeli. samet1466 'nın özel mesajına cevap alamadığımız gibi ulaşabileceğimiz telefonu da yok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Sayın Termiye lafı bile olmaz ,birşey değil.Benim için bu tohumlar çok özel.Sizler gibi kıymet bilen kişilere gitmesi sevindirici.Çorbada tuzum olduysa ,ne mutlu bana.Iyi günlerde büyütmeniz dileğimle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
doğrusu neasneap. Aradım, bugün aldıracakmış. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Sn. efor, kendisine gönderilen talep ettiği ürünleri teslim almış. Fakat oğlu Sn. doğayısev'in talep ettiği ürünler kargosu teslim alınmamış olarak gözüküyor. Bu işte bir terslik yok mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
agaclar.net
|
Yanlış hatırlamıyorsam iki farklı adres vardı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Naçizane önerim; Paylaşıma ilk defa katılanlardan kargo ücretini bir hesaba yollamaları istenebilir. Hem bedava tohum istiyorlar, Hem de zahmet edip kargodan almıyorlar. Emek verenlere büyük saygısızlık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
geçtiğimiz günlerde tohumlar adresime gönderilmiş, yoğunluktan dolayı siteye girip teşekkür etme fırsatı bulamadım. hoş görün. öncelikle belirtmeliyim ki paylaşımcı arkadaşlar o değerli tohumları özenle paketleyip etiketleyerek, harika bir iş çıkarmış. sağolsunlar. bu kadar düzenli ve disiplinli bir çalışma için agaclar.net e teşekkür ediyorum. ilk defa bir tohum paylaşım etkinliğine katıldım ve yapılan faaliyetten çok memnun kaldım, mutlu oldum. bu tohumlarla birlikte büyük bir sorumluluğunda altına girmiş olduk seneye kısmet olursa bende tohum dağıtımına katılmak isterim. umarım bu etkinlik yıllar boyunca yapılırda, ülkemizin en değerli hazinesi konumundaki bu tohumlar yaygınlaşır. başta kıymetli tohumlarını paylaşıma açan değerli üyelerimiz olmak üzere bu takdire şayan organizasyondan dolayı site yönetimine teşekkür ediyorum. sağlıkla, mutlulukla kalın. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|