![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Peki, ben nokta koyup sonlandirayim: Alıntı:
Bir de siz gecen seneki kataloglari incelediniz mi? Ben tohum paylasim etkinligine ANATOHUM basligiyla degil, burdaki baslikla katildim: http://www.agaclar.net/forum/2013-20...stir/31442.htm. ANATOHUM basligi altinda kimseden tohum talep etmiyorum veya tohum talebime bu basliktaki tohumlarin bir katkisi yok; projenin isleyis ve icerik itibariyle turunun dunyadaki nadir orneklerinden biri olmasi nedeniyle ve tohum etkinligine paralel sekilde yurutulurse en verimli sonuc alacagi icin, agaclar.net uyelerine boyle bir imkan sunuluyor, hepsi bu. Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Etkinlik harici kurallari olan bir proje tabii ki beyfendi, projenin yoneticisi benim, mantiksizligin luzumu yok. Etkinlik bitince proje sona mi eriyor saniyorsunuz? Projenin burda basliginin acilmasinin nedeni tohum toplamak degil, tohum gondermek. Etkinlige sundugu katkilardan ikisi: ilk sene nadir tohumlari tanitmak, sonraki yillarda da tohumlar cogaltildikca etkinlige geri dondurmek... Ben takasa ayrica kendi tohumlarimla katiliyorum... Tohum etkinligi bu hale gelene kadar cok emek verildi; bunu bilerek hareket ederseniz sevinirim. Istemezseniz, proje gonulluleri araciligiyla agaclar.net uyelerine geri dondurulen tohumlardan talep etmezsiniz, bu kadar basit. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bana bir mesajımı gösterin tohum talep ettiğim. Bir daha foruma dahi giriş yapmayayım. |
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kapsamli bir sikayetiniz varsa, lutfen yonetime bunu bildirin. Konusulmasi gereken birsey varsa ve uygun gorurlerse beni de davet etsinler, hep beraber ozel olarak konusalim. Burdaki diger insanlarin huzurunu kacirmayalim. Alıntı:
|
||
|
|
|
![]() |
|
|