View Single Post
Eski 22-07-2014, 20:17   #23
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kelebek çalısı Mesajı Göster
Merak ettiğim diğer konu, paylaşım yapan üyenin tohumları sınırlı kişiye yönelik sayıda ise (diyelim ki 5 kişi) talep eden ilk beş kişi bu kontenjanı doldurmuş oluyor mu? Yoksa kıstas farklı mı işlemekte?

Bütün tohumlardan talep eden bir üye ile sadece 4-5 çeşit tohum talep edecek ama listeleri dakika dakika takip etmeyi kaçıran üye arasında nasıl bir adalet işleyecek? (Eğer kontenjan talep etme sırasına göre işliyorsa)

Bu hususlar bir yerde açıklanmış ve konuya hakim olamayarak yeniden soruyorsam link kopyalarsanız memnun olurum.
Diyelim ki sadece beş kişiye gönderecek kadar tohumunuz var ama on kişi talep etti. Dolayısıyla talep eden on kişiden beşi tohum alacak, beşi alamayacak.

Buna kim, nasıl karar verecek? Tohumların paylaşımcısı olarak siz istediğiniz kıstası uygulayabilirsiniz. İster talep etme sırasını esas alın, ister kendinizce başka kriterler uygulayın, karar tamamen size aittir ve etkinlik yönetimi size isteğiniz doğrultusunda sadece yardım eder.

Etkinliğin motivasyonu katılımcıların taleplerinin tamamının karşılanması yönünde olmakla beraber her paylaşımcının yetiştirme koşulları farklı olduğu için taleplerin tamamı karşılanamayabilir.

Geçen yılki talep karşılama oranımız %93,6 olarak gerçekleşmişti.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön