![]() |
Alıntı:
|
Benim de sormamda bir mahsur yoktur sanırım , adresim ulaştı mı acaba?
|
193 soru 193 cevap yerine bir çözüm bulunabilir mi acaba?
|
iyi akşamlar az önce adres bilgilerimi gönderdim umarım ulaşmıştır
|
Arkadaşlar, herkesin tek tek adres bilgilerinin ulaşıp ulaşmadığını sormasına gerek yok.
Adresi ulaşmayanlar LojistikMerkezi tarafından burada açıklanacaktır. |
Bu etkinlikte, emeğini ve vaktini harcayan tüm dostlara teşekkürler.
|
An itibarıyla ulaşan adresler :
fındıkçı74 engin80 efor esgül73 petreli OSMAN45 üzüm birnefestoprak Seabert74 yeşilyayla nkutsay siskebap yesilyayla sigacik bahcedenn Andora pares eylülburak cetiner Koka Jezebel malbman yağmur loveforlife SDurul efeege heyyamola sevoş Coskun4216 trilye Kiraz Lonicera torkulu Sfy avcı66 alanur limon_sever incirli dagsa reklam h_dogan oz26 pria |
Bende az evvel yolladım,umarım herhangi bir yanlışlığım yoktur.
|
Lojistik merkezde ter döken arkadaşlara teşekkürler. Adresini gönderenler listesini yayınladıkları iyi oldu. Göndermeyenlerin perşembeden sonra yayınlanması çözümü nasıl sağlayacaktı merak etmiştim.
|
Alıntı:
|
bence de bu başlığı çoğu kişi takip etmiyor. 193 tohum talep edenden 1/4 ü ancak adreslerini yollamış...
|
Alıntı:
|
Adresi gelmemiş olanlara bir saat önce ayrıca özel mesaj da gönderildi. Mesaj almak istemediği şeklinde ayar yapmış olan 4 kişi dışında tüm talepte bulunmuş kişilere mesaj gitti.
Halen adres bilgileri akmaya devam ediyor. Buna rağmen kaçıran olur ise yapacak bir şey yok :) |
Sahi, kalan tohumlar ne olacak?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Demek istediğim şu ki; atıyorum, 10 kişiye yetecek kadar erguvan tohumu varsa ve talepte bulunan 10 kişiden ikisi adres bilgisi ulaştırmaz ve tohumları alamazsa, o insanlar yüzünden erguvan tohumundan mahrum kalan iki insan olacak demek istemiştim:) bende anlatım bozukluğu var sanıyorum.. zor ifade ediyorum kendimi. umarım açıklayıcı olmuştur mesajım:)
|
Dikkat ettiyseniz tanıtılan tohumları talep etmekte bir sınır konulmamıştı. Bazı tohumlar için paylaşımcılar "en fazla xx kişilik tohum var" gibi notlar koydularsa da genelde xx kişi sayısını geçen talep yapıldı. Bazı paylaşımcılar böyle bir not koymadı ama baktığımızda 50-60 civarında talep gören çeşitler de var. Paylaşımcının elinde bu kadar talebi karşılayabilecek miktarda tohum olmayabilir.
Sonuçta paylaşımcının elinde ne kadar tohum var, kaç talep gördü, perşembeden sonra adres eksikliği sebebiyle kaç talep elimine olacak, kalan taleplerin ne kadarını karşılayabilecek tamamen paylaşımcının koşulları tarafından belirlenecek. Lojistik Merkezi kimsenin adına hiç bir karar vermeden paylaşımcıdan talep edene özel paketlenmiş tohumları talep edenlere göre tasnif edip gönderecek. |
aslında tohumlardan kalan olursa; cumartesi günü açıklansa, adres yollayanlar bunlar arasında seçim yapabilse.. sn hira da istediği erguvan tohumlarına kavuşsa nasıl olur ?
tabi zor olacakca yapacak bişi yok. |
Alıntı:
|
Paylaşılan tohumlar içerisinde erguvan göremedim ?
|
sn hira erguvanı örnek olarak yazmış... ortalık karıştı biraz :)
|
Alıntı:
|
yani.. bu işte emeği geçen herkese teşekkür etmek gerek. tohumları paylaşanlara da tabi....
|
Ben mesajı bugün aldım ve ilk iş olarak adresimi yazdım yolladım umarım yanlış olmamıştır.
bende burda hem tohum paylaşan arkadaşlara hemde başta lojistik merkezine ve emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim... |
Sn. Lojistikmerkezi, yolladığım adres bilgilerine tekrar baktım iyi ki bakmışım telefon yazmayı unutmuşum telefon numaramı ekleyip tekrar yolladım.
|
Yüce gönüllülükle tohum paylaşan üyelerimize, paylaşımın aksaksız yürümesi için kendi özel zamanlarından feragat edip her türlü desteği veren Lojistik Merkezi görevlisi arkadaşlarımıza en içten teşekkürler.
Ağaçlar.net ailesi olarak sayenizde şaibesiz, ithamsız bir organizasyona imza atıyoruz. |
Alıntı:
Sn.bahcedenn, tek basina 1.133 paket hazirlayacak.:confused: Eline, koluna yuregine saglik.. (2 senedir tohum takas senligine katilamayan forumdasiniz ) |
14 Kasım 2013 19:28 itibari ile Adresleri ulaşan katılımcılarımız
Liste, adresler ulaştıkça, belirli aralıklarla güncellenmeye devam edecektir.
|
bu güzel amaca hizmet eden.degerli arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. bence en güzel teşekkür onlardan aldıgımız tohumları çogaltıp bir sonraki etkinlige katılarak teşekkür edebiliriz. ancak bu şekilde bu etkinlik amacına ulaşacaktır ve tüketici olmak yerine üretici olursak paylaşım yapan arkadaşlarımızı gururlandıra biliriz.tüm saygım ve sevgimle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025