![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2010
|
Tüm tohum dağıtanlara teşekkürler
Sevgili bahcedenn Bizleri onlarca tohumla buluşturduğun için ve tohum gönderen diğer dostlara da burdan tekrar teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Ayrıca açıklayıcı güzel bilgilerinizden dolayıda kutluyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sn SDurul Tohumlarla bizleri buluşturduğunuz için teşekkürler. İYİ Kİ VARSINIZ. SELAMLAR SAYGILAR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili h doğan Güzel paylaşımınızdan dolayı teşekküler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
SN pria Bu güzel paylaşımınızdan dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hberbul Bu güzel paylaşımınızdan dolayı teşekkür sevgi ve saygılarımı sunarım. [Emekli öğretmeni sevindirdiniz ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hemşerim Tohum paylaşımından dolayı teşekkürler.[spagetti tohumu geçen yılda almıştım ama bende olan kabakla karıştırdım.terettütde kaldım ] Selamlar saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sn MeyveliTepe Bu güzel paylaşımınızdan dolayı teşkkür eder saygılarımı sunarım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sn trilye Tohum paylaşımından dolayı teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sn heyyamola Bolçeşit tohum paylaşımından dolayı teşekküürrlleerr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sn Kiraz Bu güzel paylaşımıdan dolayı teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sn sevoş Bu güzel payşımınızdan dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım. Emekli öğretmenden selamlar |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sn bahtiyar02 Etkinliğinizden dolayı teşekkürler.Gayri DEŞTİlerle özdeşleştiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Sn pares paylaşımınızdan dolayı teşkkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sn sigacik Paylaşımınızdan dolayı teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sn birnefestoprak Bu güzel paylaşımınızdan dolayı teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili olcim Bu güzel tohumları bizlerle paylaştıın için teşekkür.Emekli öğretmenden sevgiler,saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sn malbman Paylaşımınızdan dolayı teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sn ciroz Paylaşımımdan dolayı teşekkür. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Spagetti kabak gerçekten gurme bir tat. En çok yeşil haliyken yapılan mücvere bayılıyoruz. Umarım sizin de hoşunuza gitmiştir. Bol hasatlar şimdiden. Kolay gelsin. Selamlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Paylaşmak benim için de büyük mutluluk oldu. Bir bahçenin ürününün başka bahçelerde, başka şehirlerde yeniden hayat bulması çok güzel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de diyorum ki; İyi ki ağaçlar.net var. Tüm üyeleriyle. Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
agaclar.net
|
akgul1a, Takas yapılan tohumların tanıtıldığı sayfalar teşekkür mesajlarıyla dolmasın diye, mesajlarınızı taşıyıp ayrı bir teşekkür sayfası oluşturdum Ayrıca teşekkür etmeye gerek yok ama çok isteyen varsa, burayı kullanabilir Neden gerek yok diyorum? Çünkü tohum dağıtanlar için en büyük teşekkür, bunlardan elde ettiğiniz tohumları önümüzdeki yıl sizin/sizlerin de takasa koymanızdır Bunu da ancak önümüzdeki yıl öğrenecekler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderatör
|
Sayın malina " Ayrıca teşekkür etmeye gerek yok ama çok isteyen varsa, burayı kullanabilir" demişsiniz ama ben yine de bir iki satır yazacağım. Tohum Takas etkinliği ile pek ilgilenmediğim için yani ne tohum gönderip ne de tohum talebinde bulunmadığım için başlığa sık sık bakmıyordum. Bu sabah bilgisayarımı açtığımda arkadaşların dağıtım mesajlarını okuyup da resimler eşliğindeki bilgilendirmeleri görünce inanın göğsüm kabardı. İşte dedim agaclar.net yaparsa bu kadar güzel yapar. Biliyorum ki bu organizasyonda sayın MeyveliTepe ve çiroz'un büyük katkıları var. Kendilerini can-ı gönülden kutlarım. Emeği geçen herkese, katılan arkadaşlara da teşekkür etmeği bir borç sayıyorum. Hepiniz sağ olun sevgili arkadaşlar. İnşallah bu güzel etkinliğimiz bundan sonraki yıllar da bu kadar güzel ve başarılı olarak devam eder. Hepinize kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Bende teşekkür ediyorum herkese. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
ben de vakit harcayıp tohumları gönderen tüm üyelere gönülden teşekkür ediyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Bizimle tohumlarını paylaşan çok değerli Sayın Sdurul, Sayın h-doğan, Sayın Pria, Sayın hberbul, Sayın Limonsever, Sayın Meyvelitepe, Sayın Heyyamola, Sayın Kiraz, Sayın Oz26, Sayın fearverrond, Sayın Loveforlife, Sayın Sevoş, Sayın Olcim, Sayın Malbman ve Sayın Birnefestoprak'a tekrar tekrar çok teşekkür ederim, ellerinize emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2013
|
Tüm tohum paylaşan üyelerimize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler ... Emeğinize ve gönlünüze sağlık ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Bende tekrar teşekkür ediyorum, önemli bir etkinlikti-devamlılık sağlanmalıdır diye düşünüyorum, bu da biz gençlere düşüyor... Heyecan ile sanki bir daha takas olmayacakmış ('görmemiş gibi' der annem...) gibi ne gördüysem istedim... Bir sürü tohumum oldu ama emin olun biri bile ziyan olmayacak, İstanbul'a, Amasya'ya ekilecekler ve paylaşıma katılarak katkı sağlamak en büyük dileğimdir. Nice tohum takaslarına diyorum, saygılar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Merhaba bu etkinlikte tohum dağıtımı yapamayıp sadece 3-4 çeşit tohum aldım arkadaşlardan ,gelecek sefere bende farklı tohumlar göndererek katılmak düşüncesindeyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|