![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tohum Takas
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Lojistik Merkezine Ulaşan Kargolar
Bu liste, kargolar geldikçe güncellenecektir.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
111 adet kilitli poşeti eşimle birlikte hazırlamamız 3 saatimizi aldı..Ben her cinsten paketleri ayrıca alfabetik sıraya göre ipe dizerek tohumların karışık olmamalarını sağladım. ... Adresi bildirdiğinizde yarın kargoyu yola çıkarırım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2012
|
![]() ![]() Tohumlar hazır ! Adres beklemekteyim. Artan tohumları bazı poşetlere de ekledim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2012
|
tohumları yurt içi kargoyla bugün gönderdim.herkesin dediği gibi anlaşma sadece A.Ş öderse geçerliymiş.ben 16 50 tl ödedim.herkese bol verimli üretimler dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderatör
|
Tohumları poşetledim. Etiket hazırlanan tüm üyelere tohum paketi hazırladım. İnşallah hayırlısıyla yetiştirmek nasip olur hepimize. 19 çeşit bitkiden yaklaşık 300 paket tohum var. Diğer paylaşımcı arkadaşlara da kolay gelsin. Biraz uğraştırıyor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
agaclar.net
|
![]() Tohum poşetleme işi bitti. ![]() Bugün yolcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Biran önce talep sahiplerine ulaşmak için sabırsızlanan tohumlar, ![]() Bugün kargoya verildi. ![]() İyi günlerde güle-güle yetiştiriniz. Bu gönüllü birlikteliğe emek veren, kafa yoran herkese sonsuz teşekkürler... Kolay gelsin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Tohumlar gönderime hazır. ![]() Poşetlere çok olan tohumlardan çok, az olanlardan az miktarda yerleştirildi. Biraz tombul paketçikler sebebiyle pek düzenli bir yerleşim olamadı. ![]() Sanırım Cuma günü gibi kargoya verebilirim. Alacak arkadaşlar güzel günlerde yetiştirsinler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Herkesi mutlu edebilmek adına bazı paketlerdeki tohum sayısı az olmak zorunda kalmışsa da sonunda tüm paketlerimi hazırladım. En kısa sürede kargoya verilecekler. Bereket olup; saksıları, bahçeleri şenlendirsinler. Çiçekler renk katsın hayatlarınıza, sebzeler lezzet olsun sofralarınıza... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
Tohumlari bugun surat kargoyla gonderdim. Umarim en kisa zamanda elinizde olur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Yurtiçi kargo ile gönderdiğim, gönderi kodu 303673774461 olan kargom, 30-11-2013 tarihinden beri Acıbadem şubesinde beklemede. Daha kaç gün bekleyecek, merak ettim. Adrese teslim göndermiştim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Tohum Takas
|
Alıntı:
Yarın, gönderi kodu ile birlikte sorup bilgilendiririz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Tohum Takas
|
Sn SDurul, Yurtiçi kargo ile görüşüldü. Verilen bilgi: Yoğunluktan dolayı dün yetiştirememişler, bugün dağıtıma verilmiş. Lojistik Merkezine ulaşınca tekrar bilgilendiririz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu.
|
Merhaba dostlar Hazırladığım tohum paketlerini bugün MNG Kargo ile gönderdim. Dilerim bu paylaşım zevkini tüm üyelerimiz tadar. Tohum Takas etkinliğinde emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim. Saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Bu sabah tohumları Yurtiçi Kargo ya verdim . (Gönderi kodu : 819072173719 ) Kolay gelsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Bu sabah tohumları Yurtiçi Kargo ya verdim . (Gönderi kodu : 819072173719 ) Kolay gelsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Tohum Takas
|
Alıntı:
Alıntı:
Kargonuz lojistik merkezine ulaşmıştır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Tohum Takas
|
Alıntı:
Alıntı:
Kargonuz lojistik merkezine ulaşmıştır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||||||||||||||||||||||||
agaclar.net
|
Değerli agaclar.net ailesi, 2013-2014 Tohum Paylaşım Etkinliğinin son aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Lojistik Merkezi Pazartesi günü tohum zarflarını adreslere göndermeye başlayacaktır. Akabinde gönderilerin yerlerine ulaşmasını takip ettikten sonra hep birlikte Haziran ayında başlayan etkinliğin hızlı bir muhasebesini yapıp, bir sonraki etkinlikte daha da geliştirilebilir hususları tartışacağız. Gönderiler sahiplerine ulaştıktan sonra her türlü detay kayıt (tohumlar, geçerli talepler, fiilen karşılanan talepler vb.) erişebileceğiniz tablolarda yayınlanacaktır. Vesile ile son, fiili istatistiki rakamları açıklamak istiyorum.
Bu bahar toprakla buluşacak tohum oranının da %100 olması değerli katılımcıların boynunun borcudur ![]() Hem tohum paylaşan hem de kendisinde olmayan tohumları toprakla buluşturmak amacıyla tohum talep eden üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. |
||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|