![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
111 adet kilitli poşeti eşimle birlikte hazırlamamız 3 saatimizi aldı..Ben her cinsten paketleri ayrıca alfabetik sıraya göre ipe dizerek tohumların karışık olmamalarını sağladım. ... Adresi bildirdiğinizde yarın kargoyu yola çıkarırım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Bu sabah tohumları Yurtiçi Kargo ya verdim . (Gönderi kodu : 819072173719 ) Kolay gelsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Tohum Takas
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Alıntı:
Alıntı:
Kargonuz lojistik merkezine ulaşmıştır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Değerli agaclar.net ailesi, 2013-2014 Tohum Paylaşım Etkinliğinin son aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Lojistik Merkezi Pazartesi günü tohum zarflarını adreslere göndermeye başlayacaktır. Akabinde gönderilerin yerlerine ulaşmasını takip ettikten sonra hep birlikte Haziran ayında başlayan etkinliğin hızlı bir muhasebesini yapıp, bir sonraki etkinlikte daha da geliştirilebilir hususları tartışacağız. Gönderiler sahiplerine ulaştıktan sonra her türlü detay kayıt (tohumlar, geçerli talepler, fiilen karşılanan talepler vb.) erişebileceğiniz tablolarda yayınlanacaktır. Vesile ile son, fiili istatistiki rakamları açıklamak istiyorum.
Bu bahar toprakla buluşacak tohum oranının da %100 olması değerli katılımcıların boynunun borcudur ![]() Hem tohum paylaşan hem de kendisinde olmayan tohumları toprakla buluşturmak amacıyla tohum talep eden üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. |
||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tohum Takas
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Lojistik Merkezine Ulaşan Kargolar
Bu liste, kargolar geldikçe güncellenecektir.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|