![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Arkadaşlar sizlerden tohum talep etmiştim talebime karşılık sizlerde bana tohum göndermişsiniz sizlere teşekkür ederim. ben tohumlarıma ulaşamadım çünkü yurtiçi kargonun servis aracı soyulmuş ve ben tohumlarımı alamadım. tekrar benim tohum alma şansım varsa ikinci kez sizlerden tohum rica ediyorum.YARDIM EDİN LÜTFEN! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Öncelikle geçmiş olsun. Bu etkinlikten artan bazı tohumlarımdan ve tarafıma iade edileceği sözü verilen 2012 Etkinliğinden artan tohumlarımdan, verilen söz tutulup iade edilirse, size gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Lojistik merkezi durumu kargo şirketinden soruşturacak. Tohumlar gerçekten çalınmış ve bulamıyorlar ise, benden talep etmiş olduklarınızı tekrar hazırlayıp gönderebilirim, ancak herhangi bir yerleşim merkezinden epey uzakta olduğum için çok acele etmemelisiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
geçmiş olsun büyük talihsizlik ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Geçmiş olsun..Olağan durumlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Sağlık olsun . ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Benden talep etmiş olduğunuz var ise ben de gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Geçmiş olsun.. Hiçbir sorun yaşamadan kargomu aldım. insanların başına neler geldi neler.. şanslıymışım meğer. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2011
|
Üzücü ve üzücü olduğu kadar da sinir bozucu bir durum yaşamışsınız, sağlık olsun, elbette bende benden talep etmiş olduğunuz siyah inci ve twilight süs biberi tohumlarından kendim için ayırdığım miktarın bir kısmını seve seve gönderirim. Geçmiş olsun... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Geçmiş olsun. Evet bir çoğumuz yurtiçi kargonun sayesinde sorun yaşadı ama sizinki gerçekten en üzücü ve kötüsü olmuş. |
|
|
|
![]() |
|
|