![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Sizlere bir şey sormak istiyorum, eğer bu sorumun cevabı bir yerlerde yazıyor ise özrümü kabul ediniz... Bu başlık altındaki bilgiler silinecek midir? :''Tohum-Takas (Paylaşılacak Tohumlar) 2013-2014'' Yoksa sitede hep bulunacak mı? Çünkü tohumlar hakkında çeşitli bilgiler içermekte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2011
|
Günaydın sevgili dostlar, Dün etiketlerin bana ulaşması neticesi akşam hemen paketleme işine koyuldum. Çok şükür bitirdim ve gönderime hazır vaziyette bekliyorum. Sadece 40 kişilik paket hazırlıyor olmama rağmen bu işin sabır işi olduğuna bir kez daha kanaat getirdim ve çok sayıda tohum paketi hazırlayacak arkadaşlarımın kulaklarını bol bol çınlatıp onlara Allah'tan kuvvet ve sabır diledim ![]() Önce bamya tohumları ile işe başladım. Nede olsa onlar iri tohumlar, kolay olur diye düşündüm. Önce 100 'er tohum koydum yaklaşık 10 kadar poşete (bir taraftan da bunlar 100 adetmiş gibi görünmüyor ama diye sızlanarak) ve baktım ki saydıkça sayamaz hale geliyorum ![]() ![]() ![]() Bundan dilim yanınca diğer iki cins süs biberlerinin etiketlerini hemen poşetler boş iken yereştireyim diye acele edince fark ettim ki onlara adet yazmadan yerleştirmişim etiketlerini... Olur böyle şeyler diye kendimi teselli ettikten sonra poşetleri listemdeki isim sırasına göre tasnif ederek finali yaptım. Bu arada siyah inci kişi başı 15, twilight ise 5 'er adet olmak üzere paylaştırıldı. Ve çok şükür hiçbir talep karşılıksız kalmadı. Şimdi tek sıkıntım ya bu tohumlar çimlenmezse ![]() Bu arada paylaşımda en çok tohum talep eden üyelerden biriyim. Köyde yeni sahip olduğum 3 dönümlük bahçe için kullanacağım inşaallah (tabi önce biraz toprağı ıslah etmeye ve acilen su kuyusuna ihtiyacım var) ve bir sonraki yıl paylaşımı için yapabildiğim kadar tohum toplama gayreti içinde olacağım. Her daim bahçede olamayacağım için fire vermem de kaçınılmaz görünüyor ama ne kadar yapabilsem o kadar kardır değil mi... Saygı ve sevgilerimle, |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|