![]() |
|
![]() |
#61 |
agaclar.net
|
Doğru biçimde talepte bulunmamışsınız... hberbul, ne dersiniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
ya kusura bakmayın ama nasıl olacak talep. sadece taleplerime ekle yi tıklarak oluyor mu. mesela ben lisianthus talep ediyorum ama lisianthus ayrıca tanıtılmamış ne yapmam lazım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Moderatör
|
Sn. eceyıldız çeşitler ileriki zamanlarda fotoğraflarıyla yayınlanacak. Şu anda sadece dağıtabileceği tohumları yazmış Sn. hberbul. Tek tek tanıtınca oradaki mesajda çıkan taleplerime ekle butonuna tıklarsanız listeye dahil olmuş olursunuz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
açıklama için çok teşekkür ederim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
haseki küpesi , kaldıysa lütfen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Sn sonkez, Sn eceyıldız ve Sn ahsenn, lutfen http://www.agaclar.net/forum/1143039-post1.htm adresindeki tohum takas kurallarini gozden geciriniz. Forumda Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net adresinde konumlu ucretsiz tohum dagitimi bolumunden yapilan dagitima gore talepte bulunabilirsiniz. Tohum takasina katilabilmeniz icin oncelikli olarak takasa tohum gondermeniz gerekiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
arkadaşlar bu tohumları istemesi iyi hos ama karşılıgında ücret falan ya da ne bilim tohum falan mı yolluycaz. ben bikaç tane tohum istedim ama pek teferruatlı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim sagolun |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
Sn nesli60, Etkinlik tamamen ücretsizdir. Etkinlik prensipleri detaylı bir biçimde anlatılmıştır. http://www.agaclar.net/forum/tohum-takas/31318.htm linkinden farklı sorularınıza da cevap bulabilirsiniz. Göreceli yeni üyelerimize, forumu daha iyi kullanma ve anlama açısından forum kullanma kılavuzu bölümünü okumalarını da tavsiye ederiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
ciroz cok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
benimde bir sorum olacak. bende bir kaç tohum talep ettim ama bize yollanacağı zaman bilgi verilecek mi çünkü adres bildirmek gerek. bu konu ile ilgili bir şey bulamadım da. sorum da şu, ne zaman adres bildireceğiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/tohum-takas/31318.htm Bu başlığı olursanız sürecin nasıl işlediğini öğrenebilirsiniz. Tohum paylaşımlarımız sonbaharda olmaktadır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ekim-Kasım aylarında adres bildirimleri toplanacaktır. Kesin tarih açıklanacaktır. 4.3 Etkinlik Takvimi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
İsmail bey, pembe (beefsteak) Adana ortamında olurmu ? Sıcak, nem . İyi bir çeşit istiyorum, hersene devamlı ekebilmek için. Başka domateslerde olabilir. Sizin tavsiyelerinizi rica ediyorum. Teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-04-2013
|
Sn. merkal özel mesaj iletseydiniz daha iyi olurdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
En azından deşti çeşitleri yetiştirmekte bir sıkıntı olmayacağını söyleyebilirim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Moderatör
|
Ben takastan Tekin Bey'in pembelerinden ektim gayet iyi sonuç verdiler. Yalnız biraz erken ekmeniz gerekiyor. Bu sene biraz serin gitti havalar ben martta toprağa indirmiştim. Sıcak zamana denk gelirse meyve tutumu çok az olur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
|
Sn üzüm, etkinlikte paylastiginiz Hafize Balic kaynakli pembe domates, gecmisi bilinen ve geleneksel tohuma yakisacak sekilde hikayesi teyit edilebilen, aslinda anavatani Bulgaristan olan ama coktandir yerlilesmis cok nadir cesitlerimizden. En azindan 100 yillik bir gecmisi var. Bu cok degerli cesidi paylasima actiginiz icin size ne kadar tesekkur etsek azdir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
agaclar.net
|
Sn.Bahcedenn, gecen sene takasa sunduğunuz karabuğday tohumları çimlenmiş miydi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
O vakit organik pazardan edindiğim tohumların bir kısmını kendime saklayıp bir kısmını da etkinlikte paylaşmıştım. Kendime sakladığım tohumları güya köydeki bahçeye ekecektim. Bir takım sebeplerden dolayı tohumları ekemedim ve tohumlar çimleniyorlar mı diye denemesini yapmayı da unuttum. Bu konuda biraz hatam ve ihmalkarlığım var maalesef. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Moderatör
|
Benim sizin etkinlikte paylaştığınız tohumlar çimlendi. Biraz geç ektiğim için o kadar büyümediler. Tek tük olanlar döküldü onlar da çimleniyor ama her taraf ot dolu, aralarında kayboluyor. Adana'da sanırım erken ekmek gerekiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
|
Sn MeyveliTepe, http://www.agaclar.net/forum/1189801-post19.htm mesajindaki domates tohumu Kutahya'ya mi ait? |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2012
|
Sn. Meyvelitepe, cahilliğimi bağışlayın , karabuğdayı hangi amaçla kulanıyorsunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
agaclar.net
|
Ben örtü bitkisi olarak kullanıyorum. Aynı zamanda bir çok yemeği yapılabilen bir bitki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Bize de UBYI cherry domates diye gönderilen bir tohum vardı. Saksıya dikmiştik. Santini çıktı .! ![]() ![]() Sn. Tekin' in pembelerini de farklı isimlerle dağıtıyor olabilirler mi sorusu aklıma gelmedi değil doğrusu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|