![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
olcim
Paylaşacağım tohumlar: 1. Kosmos (İstanbul papatyası ) 2. Katlı Çıtlık 3. Kedi Tırnağı 4. Buz Çiçeği |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Kosmos (İstanbul papatyası )
Çiçeklerin çapı 15 cm - 20 cm yi bulabiliyor. ![]() Bitki türü: Çiçekli bitki Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum Türü: Kosmos Tohum çeşit adı: Karışık renkli Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz): 3. yılı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Erzurum Tohumun kökeni (size nereden geldi): İnternetten (Zargen bahçecilik) Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): Kullanılmadı Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan): Kullanılmadı Hasat yıl ve ayı: 2013 Bitki tipi ve gelişim durumu: Kolay büyüyor , suyu ve güneşi seviyor , bol çiçekli Paylaşım kişi sayısı : 50-100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Katlı çıtlık
![]() Bitki türü: Çiçekli Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum Türü: Fransız karanfili Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz): 3. yılı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Erzurum Tohumun kökeni (size nereden geldi): 2011 de bahar fidaancılıktan fide olarak aldım Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): Kullanılmadı Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan): Kullanılmadı Hasat yıl ve ayı: 2013 Bitki tipi ve gelişim durumu: Hızlı gelişim gösteriyor. Paylaşılacak kişi sayısı : 40-50 Görselini görmek için sayfama bakabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kedi tırnağı
Bitki türü: Çiçekli bitki Bitki ömrü: Soğuk iklimde;Tek yıllık , ılıman iklimde sürekliliği olan bir bitki Tohum Türü: Yerel üretim Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz): 1. yılı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Adana Tohumun kökeni (size nereden geldi): Adana Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): Kullanılmadı Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan): Kullanılmadı Hasat yıl ve ayı: 2013 Bitki tipi ve gelişim durumu: Hızlı gelişim gösteriyor. Paylaşılacak kişi sayısı : 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Buz çiçeği
Bitki türü: Bahçe bitkisi Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum çeşit adı: Buz çiçeği Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz): İlk yılı Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Kuşadası Tohumun kökeni (size nereden geldi): Kuşadası Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): Bilinmiyor Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan): Bilinmiyor Hasat yıl ve ayı: 2013 Bitki tipi ve gelişim durumu: Yayılıcı bir çeşit, hızlı gelişim gösteriyor , güneşi seviyor. Paylaşım sayısı : 5 kişi |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|