1985 yılından beri İzmir/Aliağa'da bulunmama rağmen Balıklova,Mordoğan,Karaburun ve köylerini hiç ziyaret etmemiştik.Nergis tarlasını zaten bilmiyorduk. Agaclar.net üyeliğim sayesinde egenin en batısını görme şansını ailecek elde ettik.Sadece bu eksikliğimizi gidermesi açısından bile siteye üye olmakla ne kadar iyi birşey yaptığımı anlıyorum.Gezinin organizatörü memet'e tüm gezi arkadaşlarımıza ben ,eşim(seyide) ve oğlum(aytuğ) adına teşekkür ediyorum.
Kısaca günü de özetlersek Aliağa'dan çıkış ve eve dönüş 364km lik bir yolculuk oldu.Çeşme otobanında kısa süreli ancak sıkı bir yağmura denk geldik ama üzerine Balıklıova daki sıcak ekmek,tereyağlı bal,peynir ve çeşitli zeytin,naneli domates salçası
vb(hepsini anlatıp ağzınızı sulandırmayayım) sabah kahvaltısı çok iyi gitti.Daha sonra nergis tarlası ve dağ laleleri,çınar,mum çiçeği,köyler,koylar,çaylar nihayet huzur köşesi ve balık aman aman...
Ali Bey taş topladı(üzerinde fosil çıktı mı?),memet'i bol oksijen çarptı,dkp ve eniştesi yaprakları alıp kaçtı,eşim nergis tarlasını görünce kendini kaybetti ama çalamadı..Daha anlatayım mı...