![]() |
|
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Daldaki Yeşil Yaprak [Haziran 2011] | |||
| Ayşe Özdil - Nar yaprağı |
|
11 | 33.33% |
limon - Yemyeşil
|
|
3 | 9.09% |
| Lir - Derin Uyum |
|
12 | 36.36% |
| Lunlun - Yağmurdan Sonra |
|
1 | 3.03% |
| tuğba kiper - yeşil yaprak |
|
6 | 18.18% |
| Oy Verenler: 33. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Haziran ayının yarışma konusu yapraklar, aslında son derece güzel ve zengin bir konuydu. Çevremizdeki sayısız ağaçları, bitkileri ve onların bir o kadar birbirinden farklı yapraklarını düşünürseniz... Dikkatli bakınca her bir yaprakta inanılmaz ayrıntılar gizlidir. Sanırım herkesin yaz tatiline denk geldi; o nedenle katılım az oldu. Benim de istediğim aslında kutsal kitaplarda da yer alan bir incir yaprağı çekmekti ama ne yazık ki Ankara da incir ağacı bulmak çok zor : ) O nedenle ben de bahçemdeki nar ağacının yaprağını çektim. Sevgili Lir e güzel sözleri için çok teşekkür ederim. Konu yaprak olunca, fotoğrafik olarak karede güzel bir doku da görmek isterim. O nedenle fotoğrafında, bitkinin kadifemsi yaprak dokusunu çok estetik bir kadrajla bize hissettirdiği için, ben de oyumu Sevgili Lir e veriyorum. Tüm katılımcı arkadaşlara güzel bir yaz geçirmeleri dileğiyle selamlar ve sevgiler.... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayşe hanım gerçekten çarpıcı bir görüntü. Oyum size. Bir iki yıl öncesine dek ben de sizin gibi düşünüyordum ama gördüm ki Ankara'da; Kızılay'da, Bahçelievler'de, Paris caddesinde ve hatta Ankamall önündeki derede bile epey bir incir ağacı var. Hatta bugün Feriha ile Küçükesat'ta bir incir ağacının yanından geçerken kulaklarınızı çınlattık ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hatta bugün Feriha ile Küçükesat'ta bir incir ağacının yanından geçerken kulaklarınızı çınlattık [/QUOTE]Eksik olmayın Sevgili Nevsune : ) Sizinki gibi seçici bir göz lazımmış, inanın ben Ankara da incir ağacının bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum. Şaşırdım doğrusu. Sanki iklim itibariyle pek uygun değil gibi geliyordu. Artık sonradan Ankara lı olmama verin, kusuruma bakmayın... Selam ve sevgilerimle. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|