![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: İçeriden dışarıya bakış [Aralık 2010] | |||
Nariel - "Yıkılanlar" içinden "Ayakta Kalanlar" |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 21.43% |
olubitkabuu - Otobüs Penceresinden Istanbul |
16 | 57.14% |
rana58 - Gökçeada'nın Dereköy'ü |
1 | 3.57% |
tuğba kiper - Saraydan Bakış |
2 | 7.14% |
Vildan Sönmez - Zilkale'den bakış |
3 | 10.71% |
Oy Verenler: 28. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
İçeriden dışarıya bakış [Aralık 2010]
Aralık ayı yarışma konusu: İçeriden dışarıya (Pencereden, cam arkasından ya da herhangi bir içeriden görünen doğa) bakış Bu yarışmaya 1 fotoğrafla katılabilirsiniz. Fotoğrafınızı galeride Bu ayın Yarışması bölümüne ekleyebilirsiniz. Fotoğraf göndermeden önce mutlaka okuyunuz. agaclar.net yarışma kuralları Düzenleyen malina : 03-12-2010 saat 14:51 Neden: ekleme yapıldı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
Teşekkür ederiz, yarışmalar için ödül vermeyi kaldırdık... İstediğiniz kişilere ücretsiz tohum göndermek ise üyelerimizin kişisel kararlarıdır... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
İç-dış?
Alıntı:
Örneğin; parmaklıklı (camsız) kapıdan görünen doğa, çadırın içinden görünen doğa, mağaranın içinden dışı, v.b. ... gece ayın konusundan "ya içindesindir çemberin ya da dışında" ile çemberin içindeyken dışını, dışındayken içini içselleştiren forum kişisi 8>) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Demek ki fotoğraf çekmeye giderken, fotoğraf makinasının yanında, pencere veya kapı çerçevesi taşıyacağız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
agaclar.net
|
Olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
|
Katılmayı çok istedim hatta fotoğraf bile yükledim. Ama fotoğrafı koyduktan sonra kuralları okumak gibi bir hata yaptım. Bayağı süredir üyeyim, okuyorum, ama toplamda 3 mesaj yazmışım. Bununla beraber 4 olacak. Sırf fotoğrafım yayınlansın diye bir yerlere bir yazı daha yazmak istemiyorum açıkçası. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Şuna benzeyen bir pencereydi desem? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Bende oyumu olubitkabuu için kullandım. Yarışma formatına en fazla uyan resimlerden biri idi ve yakalanması gerçekten zor bir kare idi. Kendisini tebrik ediyorum. Diğer fotoğrafların hepsinde bir ön hazırlık ve belkide o pozu yakalamak için çekilip daha sonra silinmiş kimbilir kaç kare vardır. Yarışmaya ilk defa katıldım. Bu ayda bir fotoğraf ekledim ama bu yarışma sonuçlarını gördükten sonra yine biraz aceleci davrandığım kanısındayım. En azından katılan fotoğrafların bir kısmını gördükten ve yarışmanın teması tam oturduktan sonra fotoğraf eklemek daha iyi olacak kanısındayım. Bu yüzden Sevgili Darkyes sokak hayvanları konusundan ilave ettiğim resmi kaldırırsa memnun olacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Uzun oluşu dolayısı ile kapı olabileceğini düşünmüştüm ben de ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |