![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Çiçek ve Çocuk [Haziran 2010] | |||
Adalet Yağcı - Nehir ve Clementis |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 45.45% |
Ayşe Özdil - Çiçek ve Çocuk |
0 | 0% |
enigma_6643 |
4 | 18.18% |
freesiaN - Dağ Çiçeğim |
8 | 36.36% |
Oy Verenler: 22. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek ve Çocuk [Haziran 2010]
Haziran ayı yarışma konumuz: Çiçek ve Çocuk Fotoğrafınızı galeride Bu ayın yarışması: Çiçek ve Çocuk galerisine ekleyebilirsiniz. Fotoğraf göndermeden önce mutlaka okuyunuz. agaclar.net yarışma kuralları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2010
|
Ayın yarışması
Kompozisyon olarak çiçek ve çocuğun birlikte kullanılması mı gerekli? Yarışma konularınız çok güzel, başarılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-05-2010
|
Yarışma kurallarına göz attım ancak o konuda bir açıklama bulamadım.. Dijital teknikler yarışma şartlarınca uygun mudur? Örnek verecek olursak bu yarışma için bir adet farklı bir mekanda çocuk fotoğrafı çekerek ardından yine kendimizin çekmiş olduğu bir çiçek / çiçek bahçesi içerisine programlar aracılığı ile eklememiz / ve yine bu doğrultuda çeşitli efekt ve uygulamar kullanmamız yarışma açısından kabul edilebilir bir seçenek midir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
agaclar.net
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-05-2010
|
anladım teşekkür ederim. En az 3 veya 4 kere de okudum o yarışma şartlarını, gözümden kaçmış olmalı kusura bakmayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
agaclar.net
|
Yarışma kurallarını hazırlarken yazdığımız o cümleyi başka bir biçimde ifade etseydik daha anlaşılır olabilirdi belki. Önerinizi yazabilirsiniz, daha açıklayıcı bulursak, değiştiririz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödül kazananları belirlemek üzere oy kullanabilirsiniz. ![]() Adalet Yağcı - Nehir ve Clementis ![]() asumandilek - Kır çiçeklerinin oğlu... ![]() Ayşe Özdil - Çiçek ve Çocuk ![]() enigma_6643 - x ![]() freesiaN - Dağ Çiçeğim Not: Sayın asumandilek daha önce Kar ve Doğa [Şubat 2010] ve Ahşap ve Doğal Kuş Yuvaları [Nisan 2010]'de oylama sonucu iyk üçe kaldığı için oylamaya dahil edilmemiştir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye