![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Ahşap ve Doğal Kuş Yuvaları [Nisan 2010] | |||
asumandilek - Bir Gaga Mucizesi.. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 24.14% |
imgelem - Kırlangıç Ailesi |
16 | 55.17% |
kaptanzst - Kırlangıç Yuvası |
0 | 0% |
kuru.umit - Leylek |
5 | 17.24% |
rana58 - Leylek Ailesi |
1 | 3.45% |
Oy Verenler: 29. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kuru.umit, Eğer ilk iki üyeye sizden daha çok oy aldıkları için öncelik verecekseniz ilk önce onların hediye seçmesini beklemeniz gerekmez mi? ![]() Ben yanlış da anlamış olabilirim ama siz iki üyeden de önce hediye seçmiş oldunuz. ![]() Bu arada böyle bir kuralımız da yok. Zira zaten her iki hediye de aynı nitelikte. Geçen yıl ki gibi büyük hediye ve diğer hediyeler gibi bir durumumuz yok. Hediye kazanma hakkına sahip olan 3 kişi kendi arasında anlaşıp buna göre hediye talep edebilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Bütün katılan arkadaşları tebrik ediyorum. " Elma " isimli romanı daha önce kazanıp okuduğum için ben de tercihimi Turunç Kokulu Düşler - Tijen İnaltong' dan yana kullanmak istiyorum. Sağlıcakla... Herkese teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Katılan tüm arkadaşlarımı kutluyorum.Beğenileri için çok teşekkür ediyorum.Diğer arkadaşlarım armağan seçimlerini yaptığı için ben tercih kullanmıyorum.Ağaçlar.net'e çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Oğlak yayınlarından sadece bir kitap seçilebiliyor derken kastım Oğlak yayınlarından sadece 1 kişi kitap seçebiliyordu. Bu arada adres ve telefon bilgilerinizi özel mesajla en geç bir hafta içerisinde bana iletmeniz gerekmekte. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hanım beni kitaplar konusunda uyardı. Tercih de bulunduğum kitaplarımız varmış. Herhangi bir tercihim yok. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Üç kitap polemik konusu olamayacak kadar küçük bence ![]() Eğer kabul ederseniz ya da rızanız olursa sayın asumandilek daha önce elma kitabını aldığı için kendisine istedği kitabı size de elma romanıın gönderelim. Ama söylediğim gibi sizin için uygun bir durumsa. 2010 yılı kurallarına göre zaten bir yaırşmacı 2 kez ödül alabileceği için sayın asumandilek yarışmaara katılsa da bu süreçten sonra verdiğimiz her iki ödülü de almış olacağından hediye alamayacak. Ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |