![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Kar ve Doğa [Şubat 2010] | |||
asumandilek - Asırlık Heybete Kar Düşer... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 23.53% |
dryesil - Günbatımı |
15 | 22.06% |
kuru.umit - Kızıl Gerdan ve Kar |
9 | 13.24% |
mor papatya - Gizemli Orman |
15 | 22.06% |
tuğba kiper - Mavi Ladin Sürgünü ve Kar |
13 | 19.12% |
Oy Verenler: 68. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Kar ve Doğa [Şubat 2010]
Şubat ayı yarışma konusu: Kar ve doğa Fotoğraflarınızı buraya yükleyebilirsiniz:Bu ayın Yarışması: Kar ve Doğa agaclar.net Fotoğraf Yarışması Kuralları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yani sadece bahçeye, evi ya da işyerindeki sokağa çıkıp fotoğraf çekip katılmak gibi bir kolaylık içerisinde olmak zorunluluğu yok. İzmir'e, Antalya'ya birkaç saat mesafede muazzam kar ve doğa görüntüleri fotoğraflanabilir. İstanbul'da oturanların da genelde fotoğraf çekmek için gidecekleri yerlere trafikte bu kadar süreler geçirerek ulaşacaklarını da 20 yılı aşkındır burada yaşamam nedeniyle söyleyebilirim. Daha az kolay olduğunu da söyleyemem. Aksi halde; malina'nın da belirttiği gibi, yarışma konularından kar gibi inanılmaz güzellikteki bir doğa olayını tamamen çıkarmak, herkes için yok saymak gerekir ki, bu bence çok daha kötü bir tercih. Olaya sadece, fotoğraf çekmek için katlanılan angarya olarak bakmaz, plan yapar, atlayıp yakınlarınızdaki doğa güzelliklerini keşfetmek için çıkabilirsiniz. Pişman olmayacağınızı peşin peşin söyleyebilirim. Çalışmalarınızda başarılar, İzmir'de pişecek bize de düşecek nasıl olsa! ![]() gece foto-muhabirlerin hangi şartlarda fotoğraflar çektiklerinin, araştırılmasının yararına inanan forum kişisi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
gece "diğerlerinin profesyonel" olduğunu düşünmeyen ve bunu sadece profesyonelliğin tanımından dolayı yapan forum kişisi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sayın DarkYES. Bende bu başlık içinde bir şeyler gondermek istedim .Yarışma şartlarını bilmiyorum . Kabul eder veya etmezsiniz . Bulundugum koye birkaç senede bir kar yagar , hemen erir . Bu sene uzun surdu . Narenciyeler ve açıkta buyuttugum bitkiler dondu . Bende bu anı resimledim . Saygılar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın kumkaya2010, Diğer iki mesajınız silmekle birlikte bir tanesini bıraktım. Bu fotoğrafınızı galerideki yarışma albümüne ekleyerek -ya da elinizde başka fotoğraflarınız varsa- yarışmaya katılabilirsiniz. Yarışma sonuçlandığında buradaki diğer fotoğrafınızı da sileceğim. "Bu fotoğrafları yarışma için eklemediniz değil mi?" sorusunun sebebi eğer fotoğrafları buraya eklersiniz yarışmaya katılamamış olacağınıza dikkatiniz çekmekti. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2010
|
***..arkadaşlar yarışma için tek resimlemi ve ya bir kaç resimle katılabiliyormuyuz...? acemiyim ilk kez katılacağımda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
|
acemiler yanlız değil ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
|
hayırlısı inşaallah... alışacağız ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
|
ekledim ama doğrumu ekledim bilemiyorum...
yoldan geçerken "BURSA" |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
agaclar.net
|
İlk mesajı bile okumuyor musunuz? Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/galeri/browse...?c=741&userid= Fotoğraf yükleyeceğiniz link burası arkadaşlar. Aksi söylenmedikçe yarışmaya tek fotoğrafla katılırsınız. Yarışma kuralları bu sayfanın başında ilk mesajda yazar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-02-2010
|
bende yarın bir fotograf yükleyeyeim hemen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2010
|
foruma yeni üye oldum. burada kar çoktan eridi ben de başka bir fotograf yükleyeyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Niye bulmadığınızı anlayamadım ama yarışmalarda ankette en çok oyu alan birinci olmakta. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=18679 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Oylamanın gösterildiği sayfada keşke birinci olan fotoğrafı da görebilseydik. Neyse Şubat ayı ile ilgili oylama ne zaman başlayacak merak ediyorum. Öte yanda Mart yarışması başladı. Herkese kolay gelsin ve bol şans... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Oylamanın gösterildiği sayfadan kastınız tam olarak nedir? Örneğim bu yarışmada; http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=18679 Sayın anilozer112'nin fotoğrafı birinci olmuş. Sayfadaki 8. mesajda anilozer112'nin fotoğrafı görülebilmekte ve tıklandığında büyük haline ulaşılabilmekte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|