![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Biri Döker, Biri Dökmez [Ocak 2009] | |||
anilozer112 - Serde Yalnızlık |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 40.00% |
betos - Uykusuz |
5 | 20.00% |
gilan - Renkli ve Sade |
7 | 28.00% |
rana58 - Fenerbahçe Parkı |
1 | 4.00% |
Vildan Sönmez - Her Hali Güzel |
2 | 8.00% |
Oy Verenler: 25. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Biri Döker Biri Dökmez [Ocak 2010]
Bu ay 2005 yılı Aralık ayında yarışma konumuz olan Biri Döker Biri Dökmez'i seçtik. O tarihte malina şunlar yazmıştı; Alıntı:
Fotoğraflarınızı buraya yükleyebilirsiniz: Biri Döker Biri Dökmez agaclar.net Fotoğraf Yarışması Kuralları |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Börtü böcek için döken, uçan kaçan için dökmeyenlerin durumu?
Konuda 'yaprak' ifadesi geçmemesinden cesaretle, dökülenin yaprakla sınırlı olup olmadığını sormak istiyorum. Bu mevsimde tüm yaprakları döküldüğü halde tohumları üzerinde çok güzel ağaçlar ve diğer bitkiler var, onları da dahil edebilir miyiz? gece tohumlarını erkenden döken ya da kışın göçmeyen, göçemeyen kuşlara, soğukta cankurtaran olarak sunmak için dökmeyen ağaç ya da bitkilerin de konuya dahil olmasını isteyen forum kişisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödül kazananları belirlemek üzere oy kullanabilirsiniz. ![]() Serde Yalnızlık anilozer112 ![]() Uykusuz betos ![]() Renkli ve Sade gilan ![]() Fenerbahçe Parkı rana58 ![]() Her Hali Güzel Vildan Sönmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Jüri üyelerince beğenilen diğer fotoğraflar. ![]() Sonbahar gulyabanici ![]() Yaprağını Dökmüş Meşe Ağaçları Ve çam Ağacı mehmet55 ![]() Biri Döker Biri Dökmez Agacsever001 ![]() Dökülüşle Gelen Yalnızlık ysf14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Hediye seçecek üyelerimiz: anilozer112 - Serde Yalnızlık gilan - Renkli ve Sade betos - Uykusuz Bu ay için 2 kişiye Elma isimli romanı, bir kişiye de burada bulunan listedeki Oğlak Yayınları'ndan bir kitap hediye edeceğiz. Bu başlıkta seçtiğiniz hediyeleri yazmanızı rica ediyoruz. Daha sonra bana özel mesajla isim, adres ve telefon numarası bilgilerinizi iletmeniz gerekmektedir. Elma isimli roman 2 kişi, Oğlak Yayınları'na ait kitap ise 1 kişi tarafından seçilebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Herkese çok teşekkür ederim. ![]() İlk defa bir fotoğrafımla ödül alıyorum. Eğer mümkünse ben Tijen İnaltong'un 'Mevsimlerle Gelen Lezzetler' isimli kitabını istiyorum. Bu aralar sağlıklı yaşam konusuna merak saldım, bu açıdan ilgimi çekti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|