![]() |
Sayın Arzu Kırlangıç,
Alıntı:
Alıntı:
El insaf. Mevcut bir tartışma ile ilgili benim mesajımdan hemen sonra bir soru soruyorsunuz sonra da ben kendimi tartışma içerisinde buldum diyorsunuz. Peki o zaman bu ilk soruyu sormsaydınız. Kimse size durup dururken bir şey yazmadı. Alıntı:
Alıntı:
Hatta yazının sonunda "Benim de "Hangi fotoğraflar?" sorum bu sebeple sorulmuştur. Bu fotoğrafların ortaya çıkmasıyla ne olacağı ise sayın Deliorman eğer cevap verirse ortaya çıkacaktır." demişim. Bilmiyorum daha nasıl anlatabilirim. Alıntı:
Yani fotoğraf sahibi üyenin kim olduğunun seçim açısından bizi bağlamadığını anlatmaya çalışmıştım. Alıntı:
Alıntı:
Bunun yanında yazdığınız ikinci paragraftaki "Bu ayın yarışması için galeriye eklediğim fotoğrafıma Deliorman yorumunu yazmıştı. Örnek olarak benim fotoğrafımı da yazsa finale kalmayan fotoğrafım mı? Eleştirilecek. Yoksa meraklar mı yenilecek." cümlenizle -ben yanlış anlamış olabilirim- "Deliorman böyle dese ne olacak?" şeklinde bir soru sormadınız mı? Alıntı:
Alıntıladığınız cümlenin devamındaki iki örneğe bakarsanız sizin yazdığınız değil sayın Deliorman'ın yazdığı cümle genişletilerek örneklenmiş ve yazılanlar size değil, ona ait cümlelere ilişkin açıklamalar içermektedir. Alıntı:
|
Deliorman,
Bir suçlamada/eleştirde bulunuyorsunuz, Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Daha sonra Alıntı:
Fakat sonuçta size bir şeyler açıklamaya ve anlatmaya çalışıyorum. Fakat sizin yazdıklarınızla ilgili "anlamsız ve kendi kurgunuz " demiyorum. Bunu niçin yazdığınız açıklar mısınız? Cevap vermeyiniz ama en azından benim neyi kurguladığımı ya da anlamsız olan yazdıklarımı yazar mısınız? Bu konu hakkında bir şeyler yazma sebebim sizin sorunuzdur. Kimsenin işi gücü yok da gelip size durup dururken bu kadar yazı mı yazacak? Eğer yazmak istemiyordanız ben de yazmayabilirim. İlk yazan sizsiniz, soruya cevap vermektense tepkili bir yazı yazan sizsiniz. Siz yazmazsanız zaten bir şey yazmama gerek yok. Fakat lütfen yapacağınız eleştirilerde belirsizliği bol eleştiriler yazmayınız. Bunu yaptığınızda biz de size "Ne,nasıl,niçin?" vs. gibi sorular soracağızdır. Sonuçta 2-3 fotoğrafın ismini yazmış olsaydınız, şu an yukarıya bakınca gördüğümüz onlarca paragraftan oluşan yazılara zaman harcamamış olurduk. Sevgi, Saygı |
Sayın DarkYes ;
''Peki o zaman bu ilk soruyu sormsaydınız. Kimse size durup dururken bir şey yazma.dı...yazdığınız iki paragraflık yazıyla konuya dahil olmak isteyen sizsiniz.'' Soruyu nasıl sormam gerektiğini de yazmıştınız. Neden sildiniz? Amacınız forumda rahatsızlık veren bir konunun önüne geçmek mi? Bu konuda ne kadar istekli ve hevesli olduğunuzu düşünmek isterdim. Yazılarınız site kurallarını değil şahsi görüşlerinizi içeriyor. Yazılarınızı her defasında daha karmakarışık bir hale sokuyorsunuz. Yazılara harcanan zamandan bahsetmişsiniz. Yanlış bilmiyorsam forum yetkililerinden biri olarak sizin buna ayıracak zamanınız ve sabrınız vardır. ( Sonuçta gönüllü isteğiniz) Ama ben artık bir üye olarak arada fark olması adına size cevap yazmayacağım. Soğukkanlı olmak yerine üyeleri forumdan soğutma görevini üstlenmiş gibisiniz. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu böyle sürüp gidecek gibi görünüyor :)
Yeni bir şey söylenmeden... |
Yapılan oylama sonucu 17 oyla k0900 "Yağmurdan Sonra Kiraz" isimli fotoğrafı birinci seçilmiştir.
Mehmeh Eskizara "Dalda Kiraz" fotoğrafı 16 oyla ikinci olmuştur. Her iki üye de telefon ve adres bilgisini bana özel mesaj yazarak iletmesinden sonra ödülleri kendilerine gönderilecektir. Fotoğraf Yarışması ödülleri 2009 http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=14388 |
Temmuz
k0900 (Hediyesini aldı) |
Resimleri göremiyorum
|
Alıntı:
Tüm katılımcıları kutluyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025