![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Yerdeki Yapraklar [Aralık 2009] | |||
anilozer112 - Küçük Şelalecikler |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 48.78% |
Iaccarino - Bırakma |
4 | 9.76% |
skaraca - Artık bitti. Bahara... |
17 | 41.46% |
Oy Verenler: 41. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Yerdeki Yapraklar [Aralık 2009]
Aralık ayı yarışma konumuz: Yerdeki Yapraklar Bu yarışmaya en çok 2 fotoğrafla katılabilirsiniz. Fotoğrafınızı galeride Bu ayın yarışması : Yerdeki Yapraklar bölümüne ekleyebilirsiniz. agaclar.net yarışma kuralları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Her ne kadar "yapraklar" desek de yaprak sayısı 2 tane bile olabilir. Birden çok olması yeterlidir. Bu yıl pek çok bölgede havanın geç soğuması sonucu olsa gerek yapraklar biraz geç dökülmeye başladı. Geçen ay içeresinde fotoğraf çekmiş olabilecekleri de düşünerek böyle bir konu belirledik. Tek bir ağaç ve yere dökülen yaprakları, sadece yere dökülen ve bir örtü oluşturan yapraklar veya bir su birinkitisinin üzerinde yüzen 5-6 adet yaprak... Bağlı olduğu yerden kopup ağaçtan aşağıya süzülüp göle, sokağa, bir bankın üzerine düşen tüm yapraklar yarışma konusu kapmasındadır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Betos, Site kurallarını okursanız, belirli mesaj sayısına ulaşamayan kişilerin, sitede belirli işlemleri gerçekleştiremeyeceğini görürsünüz. Fotoğraf yüklemede bunlardan birisi. Yeni üye olduğunuz ve mesaj sayınız az olduğu için fotoğraf yükleyemiyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2007
|
fotoğraf deyince içim acıyor ve mutlu oluyorum bir yandan ![]() saygı ve sevgilerimle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Şubat 2010 Konu: Karla Kaplı Düzlükler. Bu yıl kar yağışı görebilmek zor olabilir. Hazırlık sürecini uzun tutmak iyi olacaktır. Şubat ayında açılacak galeriye fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz. Konuya örnek olması açısından aşağıdaki fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Salt düz bir alandan ziyade bu düz alanı zenginleştirecek ağaç, ahşap ev, akarsu vs. gibi unsurların da fotoğrafa dahil olması tercihimiz olacaktır. Fakat düzlük ve karlı kaplı alan eklenen fotoğraf karesine hakim olmalıdır. http://www.flickr.com/photos/nzlandscapes/176030360/ http://www.flickr.com/photos/jvandepas/3171064600/ http://www.flickr.com/photos/candido...no/3228751518/ http://www.flickr.com/photos/hhj/2317255020/ http://www.flickr.com/photos/graveyard/3180805674/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödülü kazananları belirlemek üzere oy kullanabilirsiniz. anilozer112 Küçük Şelalecikler ![]() Iaccarino Bırakma ![]() kuru.umit Yerdeki Yapraklar ![]() skaraca Artık bitti. Bahara... ![]() tuğba kiper Sonbahar Yaprakları ![]() Sayın tuğba kiper ve kuru.umit 2009 yılı içerisinde birincilik ödülünü kazandıkları için, oylamaya kalan 5 üye arasına girmiş ama oylamaya dahil edilmemişlerdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Jüri üyelerince seçilen fakat diğerlerine göre daha az puan alan fotoğraflar; anilozer112 Hayata Tutunmak ![]() pike37 Sonbahardan... ![]() imgelem Bayramiç'te Sonbahar ![]() füsunANK Yaprak ![]() Vildan Sönmez Sudaki Renkler ![]() rana58 Yedigöller'de Sonbahar Başlangıcı ![]() Vildan Sönmez Suda Yapraklar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Ocak ve Şubat ayı yarışma konuları gerçekten güzel. Eskişehir'e halen kar yağmadı ama 11-12 Ocak tarihlerinde Erzurum'da olacağım bir aksilik olmazsa. Umarım orada Şubat ayı yarışma konusuna uygun fotoğraflar çekebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Ben oyumu, ya şundadır ya bunda ile kullandım. Çünkü gerçektende kararsız kaldım. Sizin fotoğrafınızda harika. Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Aslında ön elemeye kalan tüm fotoğraflar çok güzel.Fotoğraf kalitesi anlamında anilozer'in fotoğrafı kusursuz sayılabilir.Ama bir hikayesi olduğu için ,eksikleri olsa da oyumu iaccarinodan yana kullandım.Katılan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Baya bi çekişmeli bir fotoğraf yarışması oldu. Oy veren değerli forum dostlarına teşekkür ederim. Sevgili skaraca bende sizin bu güzel fotoğrafınızı kutlarım. Iaccarino arkadaşımıda tebrik ederim. Gerçekten bu ay birbirinden güzel fotoğraflar yüklendi. Forum üyeleride seçim yapmakta çok zorlanmışlardır bundan eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Yapılan oylama sonucu 20 oyla anilozer112'nin "Küçük Şelalecikler" isimli fotoğrafı birinci seçilmiştir. skaraca'nın "Artık bitti. Bahara..." fotoğrafı 17 oyla ikinci olmuştur. Her iki üye de telefon ve adres bilgisini bana özel mesajla iletmesinden sonra ödülleri kendilerine gönderilecektir. Fotoğraf Yarışması ödülleri 2009 http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=14388 Not: NTV Yayınları Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları kitabının ilk baskısı tükendiği ve henüz ikinci baskısı çıkmadığı için hediye 2. baskı çıktıktan sonra gönderilecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Oyları ile beni destekleyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çekişmeli bir yarışma oldu. Sayın anilozer112'nin güzel fotoğrafı, benim nadir bulunduğunu forumdan öğrendiğim ve tesadüfen çektiğim ginko biloba ağacı yapraklarının fotoğrafı arasında çekişme yaşanmasına karşın finale kalan fotoğraflar özenle seçilmişti. Sayın Iaccarino'yu da güzel fotoğrafı nedeniyle kutluyorum. Selam ve sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
|
![]() Kazanan arkadaşları tebrik ederim ![]() ![]() Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Bugün itibariyle yarışma ikincisi olarak seçmiş olduğum hediyem (Denizin Çıtırı Hamsi-Deniz Gürsoy) elime ulaştı. Ayrıca yanında gelen Doğa İçin Çal DVD'si benim için sürpriz oldu. Hediye sponsoru ve forum yöneticisi arkadaşlara teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|