![]() |
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
2009 yılı ödül takibi
ocak tuğba kiper + Şubat mbilen + Mart h_dogan + Nisan biologus (aldı) caucasus + Mayıs limon ? Mehmet Eskizara (aldı) Haziran kuru.umit (aldı) kilinc64 (aldı) Temmuz k0900 + Mehmet Eskizara (aldı) Ağustos Vildan Sönmez (aldı) imgelem ? Eylül rohlfs (aldı) Kiraz (aldı) Bugün yarışmaların ödüllerini kontrol ettim. 4 arkadaş aldığını belirtmiş, 4 arkadaş almadığı... 7 kişi ise ne eline geçtiğini belirtmiş ne geçmediğini... Sonuçta ödülleri biz postalamıyoruz. Gönderecek kişilere adreslerinizi iletiyoruz. Bizi zamanında bilgilendirmeliziniz ki takip edebilelim. Hatta, ödülü göndermeyi kabul etmiş ama göndermeyenleri de listemiizden çıkaralım. Yarışmaları ödüllü yapmak zorunda da değiliz, sizler de bu yarışmaya ödül kazanmak için katılmıyorsunuz, o işin fazladan bir özelliği... Zamanında yapmadığınız bilgilendirmeler yüzünden, aksaklıklarla dolu bir yarışma imajının ortaya çıkmasını istemiyorum. En iyisi ödül sistemini tekrar iptal etmek sanırım. Ekim aybala (aldı) eupator (aldı) Kasım füsunANK (aldı) myndos (aldı)
. | *** işaretli kelimeler için bakınız: Yanlış yazdığınız için görünmeyen kelimeler | | Forum Kuralları | Forum Yardım | Forum Kullanma Kılavuzu | Fotoğraf Yarışması Kuralları | Satış İlanı Kuralları | Düzenleyen malina : 13-11-2009 saat 11:31 Neden: alanları ekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Malina Bu bilgilendirmeleri zamanında yapmayışımıın nedeni (kendi adıma) yarışmaları forumda bir renk olarak görmem, ödül çok da önemli değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
agaclar.net
|
Benim için de ödüller bir amaç değil ama yapılacaksa doğru dürüst yapılmalı. Derdim bu... Darkyes'ten gelen habere göre, kitabın birinci baskısı bitmiş, ikincisi yapılacak ama zaman belli değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle selamlarımı sunuyorum.Bende Mayıs ve Temmuz ödüllerini alamadım. Fotoğraf yarışmasındaki ödülleri,olmazsa olmaz olarak görmemekle beraber teşvik edici unsur olarak gördüğümü belirtmeliyim.Ama ödül dağıtımında zorluklar varsa iptalde edilebilir. Mayıs ayında ismim doğru yazılmış,Temmuz ayında ismim yanlış yazılmış düzeltilmesi mümkünmü?Nice yarışmalarda görüşmek dileği ile saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Ödülüm bu gün elime geçti. Muhteşem bir esermiş. DarkYes, Malina ödülün ulaşımındaki emekleriniz için teşekkür ederim. Bu arada esas büyük teşekkür de bu eseri hazırlayan Necati G. Mamıkoğlu beyefendi ye, tabii sizin aracılığınız ile. Dr Ümit Kuru |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
|
Teşekkürler DarkYes; özür dileyecek bir durum yok. Evet ilgi alanımın dışında bir kitap ama, söylediğim gibi, bunun hiç önemi yok. Hem fotoğraf, hem de çevre duyarlılığını birleştiren yarışma çabanız için kutluyorum sizi. Selam ve saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Kasım 2009 fotoğraf yarışması hediyesi olarak tarafıma gönderilen kitap (Mevsimlerle gelen lezzetler - Tijen İnaltong) bugün elime ulaştı. Oğlak yayıncılık ve agaclar.net yönetimine çok teşekkür ederim. Doğa için çal - Divane aşık gibi - CD'si için de ayrıca teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar,temmuz 2009 ayına ait ödülüm bugün kargodan elime ulaştı.Çok teşekkür ederim.Kitabı şöyle bir karıştırdım işime yarıyacak çok güzel yemek tarifleri var.İlgili herkese çok teşekkürler.Ayrıca doğa için çal cd si içinde teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
Ağaç Dostu
|
Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları Alıntı:
Alıntı:
Bu haftadan itibaren satışa sunulacağını düşünüyoruz. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Kasım 2009 ödülü olan Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları isimli harika kitap bugün elime ulaştı.Çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Kitap tek kelime ile mükemmel. Sayın Necati Güvenç Mamıkoğlu nun eline, yüreğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|