![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Ahşap Pencereler [Ağustos 2009] | |||
Ayşe Özdil - Taş duvarda Pencere |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 13.95% |
imgelem - Cunda Adası Necdet Kent Kitaplığı |
8 | 18.60% |
prensess-Taş Bina, Ahşap Pencere |
3 | 6.98% |
Sahil Deniz Ö. - Emek |
3 | 6.98% |
Vildan Sönmez - Geçmişten Kalan mavi |
23 | 53.49% |
Oy Verenler: 43. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Ahşap Pencereler [Ağustos 2009]
Ağustos ayı yarışma konumuz: Ahşap Pencereler Bu yarışmaya 3 pencere fotoğrafıyla katılabilirsiniz. Fotoğrafınızı galeride Bu ayın yarışması : Ahşap Pencereler bölümüne ekleyebilirsiniz. agaclar.net yarışma kuralları Not : Sonraki ayın konusu Ahşap Kapılar olacak. Pencere çekerken rastlayacağınız ahşap kapıları da çekebilmeniz için, önceden haber vereyim dedim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Malina, bu ay ki yarışmaya da '' Ahşap pencereler '' yanına '' Ahşap kapılar '' da eklesek nasıl olur. Hani geçen ay da '' Kiraz ve Vişne '' olduğu gibi. Çok güzel ahşap oyma ve el işlemesi kapı fotoğraflarının geleceğine inanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2009
|
ahşap pencere
yeni katıldığım için bilmiyorum. fotoğraflar ağostos ayı sonuna kadar mı gönderiliyor yoksa süre kısıtlı mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Malina Ahşap kapıları sonraki ayın konusu olarak duyurmuş.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım teşekkür ederim, ben görmedim. Hani aslın da ikisi bir arada süper olurdu ![]() Madem daha sonra ki yarışmalar da var o zaman gittiğim yerlerde ki kapıları da çekeyim ![]() Tekrar teşekkürler. Sevgili Malina, kusura bakma ben bazen okumadan, bakmadan çıkışlar yapıyorum. Heyecandan olsa gerek, hani benden önca yazan olmasın diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
12-17 Temmuz tarihleri arasında TEMA Vakfı ve MEB işbirliği ile düzenlenen "Doğa ve Erozyon Eğitimi" kampı için Bolu-Göynük'deydim.O kadar çok fotoğraf çekmiştim ahşap konaklara dair, şimdi hangisini ekleyeceğimi bilemedim ![]() ![]() Düzenleyen prensess : 04-08-2009 saat 01:36 Neden: Yazı düzenleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2009
|
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, daha önce el sanatları ile ilgili bir çalışma yaparken birçok kapı ve pencere fotoğrafı çekmiştim, iyi bir konu, malina'**** teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
|
İlginç bir konu! Ahşap kapı ve pencereleri yaşamımızdan çıkardığımız bir dönemde. Plastik kapıların ve pencerelerin egemenliğini ilan ettiği bir dönemde gerçekten ilginç ve güzel bir seçim. Herkese kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Konu açıklanalı dün bir bugün diyeceğim kadar kısa süre geçti ama anlaşılan gönderilecek resimler şimdiden hazır.Bu ay seçim çok çekişmeli olacak.Sonuçta bir katalog basımına yetecek resim ortaya çıkacak diye düşünüyorum.Herkese kolay gelsin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
agaclar.net
|
Arkadaşlar, yarışma konusunu doğru okuduğunuzdan emin misiniz? "Ahşap pencereli yapılar" değil, "Ahşap pencereler" |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaçsever
|
Sevgili Malina bende bu konuya değinmek istiyordum. Eklenen fotoğraflara baktığımda ilk düşüncem benim fotoğrafım basit, diğer fotoğraflarda görsellik ön planda diye düşünmüştüm. Açıklamanızdan sonra bende farkına vardımki doğru bir seçim benimkisi. İçim rahatladı doğrusu. Emek veripte yarışmada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Üyeler gerçekten zorlanacaklar diye düşünüyorum seçim yaparken. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet aynen öyle 3 fotoğrafla katılabilirsiniz. Eklenen diğer fotoğraflar yarışma dışı kalacaklardır. Yanlışımı düzelttim ![]() Düzenleyen caucasus : 11-08-2009 saat 10:53 Neden: Yanlış bilgi düzeltmesi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Eklediğiniz 3. fotoğraftan sonraki fotoğraflar değerlendirilmeyecektir. Yarışmadan sonra yarışma galerisinden başka bir galeryie de taşınabilirler. Üçten çok daha fazla fotoğraf yükleyen arakadaşımız aybala bir süredir çekmekte olduğu ahşap pencere fotoğraflarını bizlerle paylaşmak için galeriye eklemiştir. Bu durum herhangi bir artı puan kazandırmayacaktır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Günaydın, Yarışmaya katılım sınırının üstünde eklediğim tüm fotolar, galerideki ahşap pencereler başlığını zenginleştirmek için eklenmiştir. Yarışan fotoğrafların değerlendirilmesinin her zaman olduğu gibi yarışma kuralları çerçevesinde titizlikle yapılacağına eminim. Tüm katılımcılara iyi şanslar. ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Yeni Üye
|
1 gün farkla...
Tüh sanırım geç kaldım.Uzun süredir yoğunluktan giremiyordum siteye.Geçen yıl kazandığım FFC üyeliğim de sona erdi.Hemen katılmam lazım, en azından önümüzdeki aya... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödülü kazananları belirlemek üzere, 7 gün süresince oy kullanabilirsiniz. Ödüller İçin Bkz.: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=14388 ![]() Ayşe Özdil - Taş duvarda Pencere ![]() imgelem - Cunda Adası Necdet Kent Kitaplığı ![]() prensess-Taş Bina, Ahşap Pencere ![]() Sahil Deniz Ö. - Emek ![]() Vildan Sönmez - Geçmişten Kalan mavi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|