![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Ağaçların görünen kökleri [Haziran 2009] | |||
Balıkcı - Kökler |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 6.90% |
kilinc64 - Kökler |
8 | 27.59% |
kuru.umit - Köklerin Gücü |
13 | 44.83% |
rahimyts - Hayata Tutunmak |
2 | 6.90% |
Vildan Sönmez - Kök Yelpaze |
4 | 13.79% |
Oy Verenler: 29. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Ağaçların görünen kökleri [Haziran 2009]
Haziran ayı yarışma konumuz: Ağaçların görünen kökleri Bu yarışmaya 3 fotoğrafla katılabilirsiniz. Fotoğrafınızı galeride Bu ayın yarışması : Ağaçların görünen kökleri bölümüne ekleyebilirsiniz. agaclar.net yarışma kuralları Yarışmaya katılmayacaklardan biri olarak, örnek olması bir fotoğraf ekliyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
agaclar.net
|
Galeride yaşadığınız sorunlar (2009) Son yazışmaları buraya taşıdım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödülü kazananları belirlemek üzere, 7 gün süresince oy kullanabilirsiniz. Ödüller İçin Bkz.: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=14388 Alfabetik Sırayla; ![]() Balıkcı - Kökler ![]() kilinc64 - Kökler ![]() kuru.umit - Köklerin Gücü ![]() rahimyts - Hayata Tutunmak ![]() Vildan Sönmez - Kök Yelpaze |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bu ay karar vermek çok zor bu aya özel iki birincilik olsa ya da hepsini birinci kabul edebilsek. Bu ay finale kalan tüm fotoğraflar çok özel. İçinden çıkmak çok zor.Hepinizi kutluyorum ve hala karar veremedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Hepsi çok güzel. Ben de 3 tane arasında kararsız kazım oldum. ![]() Düzenleyen myndos : 07-07-2009 saat 14:04 Neden: imla düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Bence de hepsi birbirinden güzel. Ama içlerinden birini daha çok beğenip kullandım oyumu. Ben de ilk defa yarışmaya katıldım. Finale kalamasam da katılmak da kendim için bir başarı sayılır herhalde değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Seçmek çok zor açıkçası hepsini farklı yönleriyle beğendim. Diğer kökler bu halleriyle memnun gibi ama Rahimyts ve Vildan Hn'ın ağaçlarının köklerinde acı hissediliyor sanki. Oyumu Kök Yelpazeye veriyorum. Tüm dereceye kalanları kutlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Ben de fotoğraflara baktım, duvarıma hangisi asmak isterdim diye düşündüm ve seçtim: Vildan Sönmez - Kök Yelpaze. Köklerin tek tek, çok hoş görünümü, uçların arkadaki gövdeye gidişi, arkadaki karanlığın verdiği derinlik duygusu ve renkleri etkiledi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür etmenin yanısıra, fotoğraf seçimindeki ölçütünüz çok hoşuma gitti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Ben iki fotoğraf arasında seçim yapmakta zorlandım.Estetik,sıradışılık ve fotoğraf çekim kalitesi açısından.Köklerin Gücü ve Kök Yelpaze...Köklerin gücü,doğanın yarattığı heykel sanatının bir örneğiduygusu uyandırdı bende.Tüm katılımcıları kutluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Bu ayın yarışma fotoğrafları süper, keşke hepsini birinci seçebilseydik, seçmekte çok zorlandım, öyle güzel kareler vardı ki. Oyumu Kuru Ümit in fotoğrafı için kullandım. Ellerinize sağlık arkadaşlar, ışığınız bol olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Yapılan oylama sonucu 13 oyla kuru.umit "Köklerin Gücü" isimli fotoğrafı birinci seçilmiştir. kilinc64'ün "Kökler" fotoğrafı 8 oyla ikinci olmuştur. Her iki üye de telefon ve adres bilgisini bize agaclar@gmail.com üzerinden iletmesinden sonra ödülleri kendilerine gönderilecektir. Fotoğraf Yarışması ödülleri 2009 http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=14388 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Aralarında bulunmaktan gurur duyduğum, faydalandığım bu güzel sitenin tüm bireylerine, hazırlanmasında emeği geçen tüm yöneticilerine; Herbiri birbirinden güzel olan fotoğrafların arasında, fotoğrafımın olması benim için büyük bir ayrıcalıktı. İzleyen, beğenilerini oyları ile yansıtan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ümit Kuru |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|