![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Açıklama: Yıldız'dan bir demet erguvan Gönderen: nevbahar -------------------------------------------------------------------------- Açıklama: 19 Mayıs Üniversitesinin Kampüs içinde Erguvanların iç açıcı mekanından bir başka enstantene. İzleyen herkese şimdiden teşekkür ederim. Gönderen: fm19 -------------------------------------------------------------------------- Açıklama: Her şeye hep "Tepeden" bakarız. Ben dipten bakışı denedim. Nisan - 2007 Zeytinli Beldesi/Edremit Gönderen: Sevelim -------------------------------------------------------------------------- Açıklama: erguvan ağacında coşku Gönderen: tuğba kiper -------------------------------------------------------------------------- Gönderen: myenidunya -------------------------------------------------------------------------- Açıklama: Erguvan Gönderen: since_1071 -------------------------------------------------------------------------- Açıklama: Birbirinden güzel erguvan ağaçları ile süslü yolda ağacın gövdesinden hayata merhaba diyen bir erguvan. Gönderen: fm19 -------------------------------------------------------------------------- Açıklama: Nisan - 2007 Mersin Gönderen: nagehan -------------------------------------------------------------------------- 5 tane seçmek zor oldu. İçlerinden hiçbirine kıyamadım. |
|
|
|
|
|