![]() |
|
![]() |
#31 |
agaclar.net
|
Yarışma süresinden sonra eklenmiş fotoğraflarla, forumda en az 5 mesajı olmayan arkadaşlara ait fotoğraflar yarışma dışı kalacaktır. Tekrar hatırlatayım dedim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Son Durum: Tuğba Kiper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aviayca 1+1+1+1=4 oy ![]() Erguvan Muhibbi 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1=10 oy ![]() Nevbahar 1+1+1+1=4 oy ![]() Cedrid 1=1 oy ![]() Ffa1947 ![]() ![]() myenidunya 1+1+1+1+1+1=6 oy ![]() şükran 1+1+1=3 oy ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
- tuğba kiper (tuğba kiper fotoğrafları ![]() -Üsküdar'dan bir erguvan :Nevbahar ![]() - (fiko fotoğrafları)fiko (yarışma dışı - mesaj sayısı:0) ![]() - mustafakazar fotoğrafları) : mustafakazar ![]() - Nisan - 2007 Zeytinli Beldesi/Edremit : Sevelim ![]() Düzenleyen habibe : 05-06-2007 saat 12:53 Neden: Resim adres bilgisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Seçtiğiniz fotoğrafların adres çubuğundaki linkini kopyalayıp yapıştırın o zaman... yani böyle http://www.agaclar.net/galeri/showim...imageuser=1116 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Oylamaya katılan tüm arkadaşların fotoğraf bilgileri değerlendirmeye alındı blondyyyy. #20 ve #21. mesajlar bu oyların toplamından oluşuyor. Karışıklık olmaması için sayılan oyları geçici olarak sildim. (Seçim öncesi hazırlık gibi oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Ağaç Dostu
|
Oy hakkında
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Aybala ! Bu konuda gerçekten çok acemiyim. Lutfen bana yardım edin bende katılmak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Hızlı cevabınız için teşekkürler. Öyleyse bende oy vermeye çalışayım inşallah beceririm. Sanırım beceremedim. Fotoğrafı kopyalıyorum ama yapıştıramıyorum. Umarım aşağıdaki şekilde uygundur. 1. Erguvan ve 3 Damla (Tuğba Kiper) ![]() 2.Erguvan Gökler ( Erguvan Muhibbi) ![]() 3.Erguvan Coşkusu (Tuğba Kiper) ![]() 4.İki Ağaç Arasında ( Tuğba Kiper) ![]() 5.Benimki daha Beyaz (Halit Togay) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Benimkiler de dahil sadece link ekleyebilenlerin hepsi yönetim tarafından fotoğrafa çevrilse ne güzel olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Katılan bütün arkadaşları tebrik ederim. Gerçekten bütün fotoğraflar çok güzel. Seçim yapmak zor oldu. Bunlarda benim ençok beğendiğim 5 fotoğraf. Herkese selam ve sevgiler. FOTOĞRAF:TEKNORAL (yarışma dışı - geç eklenmiş) ![]() FOTOĞRAF:TUĞBA KİPER ![]() FOTOĞRAF:MYENIDUNYA ![]() FOTOĞRAF:VİLDAN SÖNMEZ ![]() FOTOĞRAF:NAGEHAN ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
![]() Günaydın! Sonunda becerebildim sanırım. İşin doğrusu ne yaptığımı bende bilmiyorum ama olsun en azından galeri diye bir yer var ve ben orayı çok sevdim. Bundan sonra en çok dolaşanı (müdavimi) ben olacağım. Benim bütün puanlarımın hepsi Erguvan Muhuppinin ilk erguvan resmine. Saygıyla Kalın. Öğreneceğim çok şey var çok. İyiki aranızdayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
6 Haziran Çarşamba günü ( bugün) saat 24:00'a kadar seçtiğiniz 5 fotoğrafı buraya yazabilirsiniz. -Yarışmaya katılan üyelerimiz kendi fotoğrafına oy veremezler. - Foruma 5 mesajdan az yazmış üyelerin yarışmaya fotoğraf gönderdikleri fotoğraflar değerlendirmeye alınmaz. Oylamalardaki son durumu #20 ve #21. mesajlarda bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Acemilik zor şey Aybala! Teşekkürler. Söz aramızda kalacak, bundan emin ol şünkü bu resim konusunu ilk defa bugün denedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Cemal Bey genel bir hatırlatma idi. Galeriyi yeni keşfeden biri olduğunuzdan acemilikleri hoş görebiliriz. Bu arada bir yarışmacının birden fazla fotoğrafını oylayabilirsiniz ama 5 oyu 1 kişi vermek gibi bir durumun söz konusu değil. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şöyle yapalım derim, bu seferlik ben bir oyumu kullanmış olayım. Daha sonraki düzenlenecek yarışmalara kadar tecrübem olursa oy kullanmaya tam katılırım. Kimbilir belki benimde fotoğraflarım olur o zamana kadar. Siz ne dersininiz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Benim oyum Tuğba Kiper in ''DAMLAYA YANSIYAN ERGUVAN AĞACI' ![]() adlı fotografı için. Makro çekimle müthiş bir kompozisyon yakalamış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sevgili Hülya düzelttim. Özür dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|